Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    28. Studeni 2020. 09:40

Stormy

Traveller

Stormy

Traveller

Stormy

Traveller

Ivek, Lullaby, P2104, čestitam vam cure od srca!!! Kakav divan vikend. Da sam Nina Badric, pjevala bih vam Carobno jutros sad. 😍😂😘🎉🎉🎉🎉
    Lista će divno izgledati a još nije kraj mjeseca!

Stormy, ti sutra piskis?

Bella, jako mi je žao radi pada temperature, sad držimo fige da se mrvica ugnijezdi na Božić. 😍😍😍😍😍
    Travellerkameni ti je isto baš pala jako temp. tako da se nicemu ne nadam 😣 Ako budem piskila, piskit cu tek nakon vikenda…

Stavi nam graf da te stalkamo. 😁❤️ Žao mi je ako je to nagovjestaj vještice, ali i ti sjedas u Božićni vlak. Pa vidite cure da plusevi pljuste tu samo tako.

Ne koristim FF app. ali poceti cu od sljedeceg ciklusa…ovo je moj graf iz moje app
    https://ibb.co/BjFcPLb

Ah jbm, ovo je baš veliki pad. Ma za Božić ćeš ti dobiti najljepši poklon, ne sumnjam uopće. ❤️

Ma kada pokusavas dugo vec si navikao nekako na tu vjesticu sta dode ili negativni test…
    Cekala me prohodnost j. za 12mj ali kako bris nije bio uredan, zavrsila sam na antibiotiku…i tako, sad opet brisevi pa onda to…mozda odem i privatno…
    Cure koje ste radile hsg, jel bitno koji je dan ciklusa?
    Nista, idemo dalje samo 💪

Stormy, kao sto tvoj nickname govori, ti si jedna jaka zena i proci ces kroz sve to i uspjeti jednog dana 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 09:41

sassy

Dobro jutro cure uz ☕️,

Cestitam na plusicima 🎉🎉🎉🎉uzivajte sad u ovim trenutcima cure. Tako divne vijesti ovo jutro.

Sanjarka, kako je mala?
    Bella,dok M ne dodje ono pravo, nista nije izgubljeno.

Ja ne izvjestavam svoje stanje jer ne znam kad cu dobit i zakinuta sam za odbrojavanje ovdje (fali mi). Inace nemam nikakvih simptoma ni za T ni za M osim mucnina koje su radi terapije. M bi trebali biti prva sedmica Dec al koji dan tacno - ne znam.
    Danas poslije podne idem kod endokrinologa i nadam se da ce bit OK :)

Dobro je, nadam se da tako i ostane 🤞

Nisam skuzila zasto nisi na listi? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mia333
    28. Studeni 2020. 09:41

lindsay

Mia333 jesi ti rekla da ste vi negdje oko Rijeke?

Lindsay, nismo, mi smo u Njemackoj

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Lindsay
    28. Studeni 2020. 09:44

Mia333

lindsay

Mia333 jesi ti rekla da ste vi negdje oko Rijeke?
    Lindsay, nismo, mi smo u Njemackoj

Aha... sorry nisam zapamtila... eto mozemo biti u kontaktu kada pocnu nase muke s pikanjima, transferima... evo vec sam se zatresla dok pisem...

Lindsay
    28. Studeni 2020. 09:46

https://ibb.co/6497C69
    Vidi Mia 😭

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 09:50

Ja jos nisam ni ovulirala a vec razmisljam kako cu se oduprijeti piskenju testica 😬
    Moram se samo dovest u situaciju da ga ne kupim 
    Al su mi problem lh trakice koje imam na izvoz
    I vec vidim kako njih pratim 😒 a mozda je to ok? Kod njih valjda necu poludit kad ne potamni duplo ili sta ja znam kako vec 🤔
    Uglavnom. Znam da im necu odolit
    Mogu ih jedino bacit u smece a onda sam u problemu sljedeci ciklus 🤣
    S druge strane koji smisao pratite te trakice, kad kod dosta zena lh raste opet pred mengu 😒
    Zanemarite, razmisljam na glas 🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lindsay
    28. Studeni 2020. 09:51

Sanjarka88 🦋

Ja jos nisam ni ovulirala a vec razmisljam kako cu se oduprijeti piskenju testica 😬
    Moram se samo dovest u situaciju da ga ne kupim
    Al su mi problem lh trakice koje imam na izvoz
    I vec vidim kako njih pratim 😒 a mozda je to ok? Kod njih valjda necu poludit kad ne potamni duplo ili sta ja znam kako vec 🤔
    Uglavnom. Znam da im necu odolit
    Mogu ih jedino bacit u smece a onda sam u problemu sljedeci ciklus 🤣
    S druge strane koji smisao pratite te trakice, kad kod dosta zena lh raste opet pred mengu 😒
    Zanemarite, razmisljam na glas 🤣

Radis sta ti dodje, na sve budes spremna. I na plus i na minus i nema razocarenja :)
    Ali ti imas pluscinu 🧡

Mia333
    28. Studeni 2020. 09:54

lindsay

Vidi Mia 😭

Lindsay, da malo ih je, ali je a+b vrijednost jako dobra. Sad me zivo zanima koji je postotak progresivnih od tih 70%...
    Moze draga, bit ce nam lakse! Pratimo se skupa s Watson ❤

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

watson009
    28. Studeni 2020. 09:55

Jutro ❤ vidim kava se ovdje vec odavno pije!!! 
    Drage zenice danas je palo 3 plusica! Cestitam vam od srca, neka sve bude u redu...uzivajte u ovom blagoslovljenom vremenu! Mazite svoje buduce tateke i neka vam bude najljepsi vikend!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lindsay
    28. Studeni 2020. 09:55

Mia333

lindsay

Vidi Mia 😭
    Lindsay,da malo ih je, ali je a+b vrijednost jako dobra. Sad me zivo zanima koji je postotak progresivnih od tih 70%…
    Moze draga, bit ce nam lakse! Pratimo se skupa s Watson

Progresivnih ti znaci dobrog oblika i plivaca?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.