Hallo 🙋♀️
Imam jedno pitanje (sigurno sam puno dosadna ali trebam odgovor na neko pitanje)
Ovako ako mi je danas O ili ako je jucer bila (posto koristim odnos svaki 2 dan) i jucer nismo imali Danas jesmo posle odnosa drzala sam noge u zraku (nadam se da to pomaze 😣) tako nekih 30min posle sam onako lezala Jos u krevetu 40 min i posle sam se isla tusirat onda sam primjetila da mi izlazi vodena sprema (od muza) i sad moje pitanje je ako Nisam imala jucer odnos a Danas da i to je malo izcurilo dali ima sanse da je nesto ustalo unutra ako su mi slucajno plodni dani dana ili jucer? (Nadam se da je neko razumio pitanje i Ako moze da mi odgovori bas me to sad brine) ❤️
Iscurit ce svakako "visak" nikad ne ostane sve unutra, ali sigurno je odredeni broj spermija ostao unutra. Jos ako imas O super, jer spermicima pase ta cervikalna sluz koja se javlja kod O, pa se lakse probe do jajne stanice.
Sassy hvala ti draga, ali mislim da mi sutra ni osjetljivi test nebi nista pokazao, stvarno je prerano. Zabavljat cu se jos LH trakicama dok ne izostane M, onda se bacam na testice. Naravno ako vjestica ne dodje prije.
Hallo 🙋♀️
Imam jedno pitanje (sigurno sam puno dosadna ali trebam odgovor na neko pitanje)
Ovako ako mi je danas O ili ako je jucer bila (posto koristim odnos svaki 2 dan) i jucer nismo imali Danas jesmo posle odnosa drzala sam noge u zraku (nadam se da to pomaze 😣) tako nekih 30min posle sam onako lezala Jos u krevetu 40 min i posle sam se isla tusirat onda sam primjetila da mi izlazi vodena sprema (od muza) i sad moje pitanje je ako Nisam imala jucer odnos a Danas da i to je malo izcurilo dali ima sanse da je nesto ustalo unutra ako su mi slucajno plodni dani dana ili jucer? (Nadam se da je neko razumio pitanje i Ako moze da mi odgovori bas me to sad brine) ❤️
Iscurit ce svakako "visak" nikad ne ostane sve unutra, ali sigurno je odredeni broj spermija ostao unutra. Jos ako imas O super, jer spermicima pase ta cervikalna sluz koja se javlja kod O, pa se lakse probe do jajne stanice.
Hvala puno na odgovoru 😘❤️❤️
👩23
👨24
Bella ovi dani su nama svima mislim najteže iščekivanje 😀 i i dalje mi nije jasno kako neko može slučajno ostati trudan haha stvarno nemogu shvatit a redovito čujem 🤣
Emmimislim da ti to nema veze da ti je iscurilo, spermići su brzi i ako ti sve iscuri još ih ima jako puno koji su i ostali 🙂 ja osobno uvjek ostanem cca 10 min u krevetu malo se pomazim sa dragim i to je to, a onda idem pod tuš.
I to podizanje nogu mi je gin rekla da to nema potrebe sad neznam, možda koja druga trudilica bude znala bolje 🥰
Hvala puno na odgovoru 😘❤️❤️ Pa ja probam sa tom tehnikom hehe nadam se barem da malo pomaze
👩23
👨24
Bella ovi dani su nama svima mislim najteže iščekivanje 😀 i i dalje mi nije jasno kako neko može slučajno ostati trudan haha stvarno nemogu shvatit a redovito čujem 🤣
E to ti ni meni nije jasno iskreno😁😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Emmi sretno, nadam se da ćeš ugledati svoj plus ovaj mjesec🤗🤗 kako je Leah napisala, ne brini, ostane ih unutra dovoljno. Brzi su oni tako da ovo što iscuri malo poslije je normalno. Prije prošle T nisam držala noge u zraku niti ništa slično pa se primilo.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sanjarkojesam u isto vrijeme jer se budim za posao. Imam onaj pistolj toplomjer za čelo puc puc i za jednu sekundu gotovo. Mozda je bila O 🤣😂🤣😂🤣😂 mozda ja ne poznajem svoje tijelo 😂🤣😂🤣 poludjet cu…. malo je utjesno sto ti se to dogodilo pa ajd…
Eeee
Bazalna ti se iskljucivo mjeri oralno ili vaginalno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sta se lh porasta tice, moguce je vise puta da poraste iako nije pre cesto
A jednom je samo o. Zato bez bazalne nista nije sigurno
Marija pokrijete svakako 🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarkojesam u isto vrijeme jer se budim za posao. Imam onaj pistolj toplomjer za čelo puc puc i za jednu sekundu gotovo. Mozda je bila O 🤣😂🤣😂🤣😂 mozda ja ne poznajem svoje tijelo 😂🤣😂🤣 poludjet cu…. malo je utjesno sto ti se to dogodilo pa ajd…
Eeee
Bazalna ti se iskljucivo mjeri oralno ili vaginalno
Daaaa???
Ok, cuvaj se. Ozdravite brzo ❤
Sta se lh porasta tice, moguce je vise puta da poraste iako nije pre cesto
A jednom je samo o. Zato bez bazalne nista nije sigurno
Marija pokrijete svakako 🤞
Pokriveno 🤭🤭
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020