Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    26. Studeni 2020. 08:15

Anci ♥️čarape nosim uvijek, sad imam i debele hulahop i još k tome čarape, ali se lako nahladim i stopala mi često budu bas hladna 😖 
    Hvala ženice na dobrim željama ♥️♥️ sve ce se pokazati kroz par dana.😁 iako Sanjarko i Traveller ovo za temp šta ste rekle mi baš paše😁🤣 al ne smijem se previše nadati,treba se držati pod kontrolom jer lako to sve ode u testiranja prije vremena i umisljanje simptoma🤣🤣
    Temp i ja mjerim oralno, ispod jezika , i sa dizanjem po novci odspavam 3+ sata u komadu. 
    Ostale curke kako je sa simptomima?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Tommyfame
    26. Studeni 2020. 08:15

Divna_Sa

Pa kaze google nakon 5 sati neometanog sna.
    Mislim, ja sam izmjerila i bila mi je 36.7, sto je ok, ali bas sam lose spavala i bilo mi je vruce, otkrivala se i mokre kose ustala… tako da nisam sigurna je li to to.

Imam lagane grcice i od jutros, kao da mi mravi hodaju unutar 🤪😄

Je da,citala sam sta je Podobnik rekla..optimalno je 6 sati sna 😔 ...kaže ginekologinja i dodaje da na vrijednosti može utjecati neprospavana noćbolestuzimanje lijekova ili alkohola

Stoga se bazalna temperatura mjeri ako ste potpuno zdravi i ne uzimate nikakve lijekove protiv bolova koji bi mogli utjecati na temperaturne vrijednosti. Bilo bi poželjno da spavate barem šest sati

Mislim cudno mi kak tak nisku imam..no eto.sigurno zbog toga.
    Još se i budim po noci..maaaah

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    26. Studeni 2020. 08:18

Divna_Sa

Tommyfame

Jutro cure :)
    Jbte ja gorim hahah 36.2
    E jel ima neke fora koliko dugo moras spavat? Jer sjebala sam si bioritam i zaspem oko pol 4 a budim se u pol 8..

Laganih 4 sata sna 😥 #naspavatinikadsenecu

Je li znas kolika ti temp je u prvoj fazi ciklusa ? Veliki ti je pad za ovaj dio ciklusa, ili je implantacija ili nedovoljno sna.

Rekla bi prije nedovoljno sna.. a neznam nisam nikad mjerila.
    Znam da kad menga dode mi je cca 35,5 +/-

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

• Emmi
    26. Studeni 2020. 08:19

Bella🍁

Emmi sretno, nadam se da ćeš ugledati svoj plus ovaj mjesec🤗🤗 kako je Leah napisala, ne brini, ostane ih unutra dovoljno. Brzi su oni tako da ovo što iscuri malo poslije je normalno. Prije prošle T nisam držala noge u zraku niti ništa slično pa se primilo.

Hvala za savjet ❤️😘😘😘

👩23
    👨24

lovely
    26. Studeni 2020. 08:33

Dobro jutro cure! 

Sanjarka drago mi je da je mala dobro. Držim fige da svi prođete bez simptoma 🤞

Divna grčići🥰🥰

Ja sam se probudila sa laganim bolovima bolovima u leđima i kao da me boli i trbuh isto ko pred m..nadam se da se varam!! Ne mogu dočekati ponedjeljak i utorak za test !!!

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

anabelaaaa
    26. Studeni 2020. 08:35

Bela,temp se fino vratila natrag. Nisam upratila jesi imala neki iscjedak na onaj pad jucer?

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Divna 🎀
    26. Studeni 2020. 08:36

Tommyfame

Divna_Sa

Tommyfame

Jbte ja gorim hahah 36.2
    E jel ima neke fora koliko dugo moras spavat? Jer sjebala sam si bioritam i zaspem oko pol 4 a budim se u pol 8..

Je li znas kolika ti temp je u prvoj fazi ciklusa ? Veliki ti je pad za ovaj dio ciklusa, ili je implantacija ili nedovoljno sna.

Ti si zena, santa leda 😄  ali ako ti je tako niska kad je menga onda ima smisla . Treba nama jos skole i strpljenja da znamo bas. Ja sam isto citala da kod nekih zena uopce ne pokaze ovulatorni skok, a doktor potvrdi ovulaciju na uZV. 

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Sunny_🐣
    26. Studeni 2020. 08:38

Bella temperatura obećava 🤞
    Tommyfame vjerojatno jednostavno imaš nižu tjelesnu temperaturu. Pogledaj moju. Ja isto prije ovulacije imam relativno nisku. Bitno je da postoji skok nakon ovulacije, ostalo je nebitno 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Tommyfame
    26. Studeni 2020. 08:53

Sunny_

Bella temperatura obećava🤞
    Tommyfame vjerojatno jednostavno imaš nižu tjelesnu temperaturu. Pogledaj moju. Ja isto prije ovulacije imam relativno nisku. Bitno je da postoji skok nakon ovulacije, ostalo je nebitno

A da tvoja je ista ko moja 🙈 a sta se ne racuna ovo kao pad temp.? Bas cu sljedeci ciklis bolje popratiti..ili necu 😂

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Tommyfame
    26. Studeni 2020. 08:58

Divna_Sa

Tommyfame

Divna_Sa

Tommyfame

Jbte ja gorim hahah 36.2

Ti si zena, santa leda 😄 ali ako ti je tako niska kad je menga onda ima smisla . Treba nama jos skole i strpljenja da znamo bas. Ja sam isto citala da kod nekih zena uopce ne pokaze ovulatorni skok, a doktor potvrdi ovulaciju na uZV.

Titanicova santa leda je goli qurac za mene 😂😂😂 al inace mi je normalna u ovoj fazi,nisam nikad bas mjerila u isto vrijeme al uvijek kad se tek probudim.

Bude tak oko 36,7 a dnevna 37.
    Sad mi je dnevna 36,4 😂😂😂

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.