ova crvena linija označava srednju vrijednost temperatura prije ovulacije. Nakon ovulacije se temperatura drži iznad te crvene linije. Ako je tebi prosjek prije ovulacije recimo 36.0 onda ti je ovaj pad sa 36.5 na 36.2 nakon ovulacije sasvim u redu normalno je da imas padove samo bi se trebali držati iznad te crvene linije.
Meni je isto prvi ciklus da pratim bazalnu, al ja sam si to tako objasnila stručnjakinje u bazalnoj možda možete bolje objasnit?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
ova crvena linija označava srednju vrijednost temperatura prije ovulacije. Nakon ovulacije se temperatura drži iznad te crvene linije. Ako je tebi prosjek prije ovulacije recimo 36.0 onda ti je ovaj pad sa 36.5 na 36.2 nakon ovulacije sasvim u redunormalno je da imas padove samo bi se trebali držati iznad te crvene linije.
Meni je isto prvi ciklus da pratim bazalnu, al ja sam si to tako objasnilastručnjakinje u bazalnoj možda možete bolje objasnit?
Ima smisla :) a budemo vidjeli
No trebala bi si i san rijesiti.
Jel koja imala nesanicu kad? Jel bi mozda normabelcek pomogao haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Bela,temp se fino vratila natrag. Nisam upratila jesi imala neki iscjedak na onaj pad jucer?
Imala sam navečer gusti iscjedak ko sa malom crvenom žilicom unutra i malo roskasto na papiru. Ali tako mi je bilo i prije 2 ciklusa i ništa nije značilo pa ne bih tome previše pažnje pridodavala. Općenito znam zbog dijagnoze imati spotting u raznim dijelovima ciklusa a a kad sam imala implantacijsko krvarenje bilo je svijetlo smeđe boje ne roskasto ni crveno ko sad.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
ova crvena linija označava srednju vrijednost temperatura prije ovulacije. Nakon ovulacije se temperatura drži iznad te crvene linije. Ako je tebi prosjek prije ovulacije recimo 36.0 onda ti je ovaj pad sa 36.5 na 36.2 nakon ovulacije sasvim u redunormalno je da imas padove samo bi se trebali držati iznad te crvene linije.
Meni je isto prvi ciklus da pratim bazalnu, al ja sam si to tako objasnilastručnjakinje u bazalnoj možda možete bolje objasnit?
Ima smisla :) a budemo vidjeli
No trebala bi si i san rijesiti.
Jel koja imala nesanicu kad? Jel bi mozda normabelcek pomogao haha
Nemoj normabele nikakve, ja sam imala propisane zbog jedne moje bolesti pila sam ih doslovno nakon sto sam ostala bez tableta sam se tresla cijeli vikend. Zadesilo me da saam u petak popila zadnju tabletu ujutro a doktoricu nisam dobila na telefon da mi ih prepise. U ponedjeljak sam popila navecer u utorak se nisam mogla pobudit. Izazivaju veliku ovisnost iako nisam ni primjetila i mislila sam da ne djeluju dok nisam ostala bez njih 🤣😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bela,temp se fino vratila natrag. Nisam upratila jesi imala neki iscjedak na onaj pad jucer?
Imala sam navečer gusti iscjedak ko sa malom crvenom žilicom unutra i malo roskasto na papiru. Ali tako mi je bilo i prije 2 ciklusa i ništa nije značilo pa ne bih tome previše pažnje pridodavala. Općenito znam zbog dijagnoze imati spotting u raznim dijelovima ciklusa a a kad sam imala implantacijsko krvarenje bilo je svijetlo smeđe boje ne roskasto ni crveno ko sad.
Neeeznaaaaam,to sam ja imala u dobitnom ciklusu 🤞🤞 smrdis mi Bello na neko duplanje 😂😂
buhtlica23 ma daaaaj? Okeeee to otpisujem hahaha danas imam more obaveza pa cu se valjda izmoriti pa cu zaspat ranije..mozda si skuham vino prije pa me i to malo omađija haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Jutro cure ❤️
Evo moj zadnji test obecajem 😂
Konacno docekala ja svoju simbolicnu +( činu)
https://ibb.co/VvS5RVC
Zelim vam svima svuu srecu i da mi se uskoro pridruzite u ljetne ❤️❤️❤️❤️🤞🤞🤞🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Nista onda,valja ti cekati I nadati se...Mada ne mora svaka T biti ista kao sto nije ni menga..Nekad pocinje sa smedjim kako I zavrsava,nekad traje krace sa grcevim ili ne...tako da sve moze biti.Ranije nisi mjerila T Ali posto je taj iscjedak bio bas na taj pad,moglo bi mirisati na dobro.Drzim figee da bude dobitni mjesec 🤞🤞
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Jutro cure ❤️
Jutro cure ❤️
hehehe kraljica! baš si jako draga cura, želim ti svu sreću! :* :* :*
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Bella temperatura obećava🤞
Tommyfame vjerojatno jednostavno imaš nižu tjelesnu temperaturu. Pogledaj moju. Ja isto prije ovulacije imam relativno nisku. Bitno je da postoji skok nakon ovulacije, ostalo je nebitno
A da tvoja je ista ko moja 🙈 a sta se ne racuna ovo kao pad temp.? Bas cu sljedeci ciklis bolje popratiti..ili necu 😂
Mogao bi I to biti pad,a ne mozes znati kad nisi mjerila do sad,I ne znas prave bazalne vrijednosti u obje faze...Meni se znao desiti pad na treci ili cet dan od O...da to nista nije znacilo, ako se vrati ponovo I ostaje visa do menge,to je samo znacilo da se O desila...Prati I dalje ako ne budes lijena 😜 ja sam tek za 6 mj upoznala svoju bazalnu jer je cesto znalaa iz mjeseca u mjesec biti drugacija..Nekad su bile temp u prvoj fazi nize,nekad vise,nekad je O bila kasnije pa se time I skracivala lutealna faza...Trebalo je vremena I zivaca da je upratim 😁
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Mašo,svu srecu svijeta...kako lijepi plusic..da sve bude kako zelis I zamlislis..❤❤Sad barem mozes uzivati u hopsanjuuu 😜
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji