Anđo moja zao mi je zbog m 😭
Sretno u iducem ciklusu sa drugim lijekovima,neka budu uspjesniji.
Ti si nasa lavica i borac veliki ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav svima
Pila sam duphastone i danas sam radila test na trudnocu koji je pozitivan. Da li on moze lazno dati pozitivan rezultat
Andela, zao mi je zbog m. 😞
Ja postajem sve vise nestrpljiva. Najradije bi sutra ujutro piskila. 🤭
Sanjarka, kako ti je mala? Drzim fige da ipak nije covid.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Pozdrav svima
Pila sam duphastone i danas sam radila test na trudnocu koji je pozitivan. Da li on moze lazno dati pozitivan rezultat
Ja ga nisam nikada pila ali mislim da nebi trebalo zbog njega biti pozitivan
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Pozdrav svima
Koliko znam ne, on je i cuvar trudnoce, cestitam 🤩
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav svima
To znaci da si trudna.
Cestitam
Nemoze dat lazni rezultat.izvadi betu pa ces bit sigurna
1.8. Curetak stigao 💗
Andela, zao mi je zbog m. 😞
Ja postajem sve vise nestrpljiva. Najradije bi sutra ujutro piskila. 🤭
Sanjarka, kako ti je mala? Drzim fige da ipak nije covid.
Stavili smo je u apartman
Jedan ucenik u razredu je pozitivan tako da mislim da je nazalost covid 😣 ona je dobro, blagi simptomi. Temp cca 37.3 i glavobolja. Malo grlo, nos....
Mi smo od sutra svi preventivno doma do njenog testa
Pokusat cu je negdje privatno testirat do kraja tjedna da ne cekamo pon
Strah me zbog mojih koji su kat ispod, a ona je puno s njima inace
Pogotovo zbog mame koja je rizicna skupina
Sorry sto vas slabije pratim Al malo me ovo izbacilo iz takta
Ženo pisaj sta te briga! Sigurna sam u tvoj plusic ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, zao mi je zbog male, nadam se da ce proci bez nekih jakih simptoma, obicno djeca to lagano prebole. Pazite se vi i svakako izolirajte od starijih.
Leah ja imam osjecaj da si ti trudna :D ja bih ponovila ujutro s prvim urinom neki test s manjom osjetljivoscu 🤞
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Cure evo moj izvještaj..
Znaci sinoc se vidjela ljepa sjenica, jutros prvo pišanje isto se vidjela sjenica ali slabija nego sinoc i evo veceras nema nikakve sjenice ni na trakici ni na clearblue totalni snješko snjegović 😕 još sam uzela onaj cb za ultra ranno otkrivanje kao 4 da prije M je 96% točan tako da očito ništa.
I sad imam jos 2 testa u rezervi i oni nek čekaju da ne dođe M 🤣 dosta testiranja
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Cure evo moj izvještaj..
Znaci sinoc se vidjela ljepa sjenica, jutros prvo pišanje isto se vidjela sjenica ali slabija nego sinoc i evo veceras nema nikakve sjenice ni na trakici ni na clearblue totalni snješko snjegović 😕 još sam uzela onaj cb za ultra ranno otkrivanje kao 4 da prije M je 96% točan tako da očito ništa.
I sad imam jos 2 testa u rezervi i oni nek čekaju da ne dođe M 🤣 dosta testiranja
Ta dva testa će biti ključna...istrpimo kako do petka bar. Ova neizvjesnost je najgora! Držim ti 🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji