Evo mene sa novim spermiogramom
Mia33 ako citas javi se ;)
Samo 2,5 milijuna pokretnih i dobrih sto je jako jako malo. Zapravo svi su mu pokretni i dobri ali oskudni brojem. U cijelom ejakulatu. Neki minimum bi bio 15 milijuna. Optimalno oko 50 milijuna. Tako da …. IFV 💔 nakon sto popije svu terapiju.
Tu sam draga! Ne stignem preko dana pa ovako navecer uhvatim vremena... Koliko je progresivnih, koliko normalne forme i kakvu je terapiju dobio?
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Kod mene nista od M, za sada . 30 dan ciklusa. Prosli mjesec sam dobila na 31 dan ciklusa, pa eto sutra verovatno starta M! Da li se ikom desilo da je pre radjenja bebe imao savrsene cikluse na 28 dana kao ja a kad se pocela raditi beba totalni poremecaj, kasnjenje?
Meni, bila mi je redovita i onda od kada smo prestali koristiti zastitu sve se poremetilo. Pocelo je svaki put sve vise kasniti. Prosli mjesec je cak nekih 15 dana M kasnila, ako ne i vise, jos sam imala totalno cudne simptome(bol u ledima, umor, stalno mi se pisalo, sise bolile kao lude...!) ja sam vec mislila da sam trudna. Ali nisam radila test jer iako sam imala cudne simptome i M je toliko kasnila, nisam imala neki poseban predosjecaj da sam trudna. I tad je dosla M.
Onda sam mjerila s trakicama O i ispalo je da je bila jako rano negdje 5,6 dan, ne znam da li je to moguce. Ali bas tih dana sam bila u velikoj guzvi tako da nisam pratila redovito da li je to bila ovulacija ili ne. Crta je bila tamna ali ne znam od kad niti do kad. Tako da je kod mene kolaps sto se toga tice. Jos mi je dragi na poslovnom putu cesto i sad ga nema barem mjesec dana tako da mi nije lako zatrudniti.
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Jutro žene☕
Kako ste?
Vikend nam se priblizava🤭🤭🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutro Bella, evo sve po starom večeras imam pregled i onda čekamo vikend 🙂
Kako si ti?
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jutro ☕
Bella, super ti je tempica, drzim fige da je plusic🤞🤞🤗
Ja odustala od mjerenja, spavala 5 sati sa prekidima 🤷♀️
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Samo 2,5 milijuna pokretnih i dobrih sto je jako jako malo. Zapravo svi su mu pokretni i dobri ali oskudni brojem. U cijelom ejakulatu. Neki minimum bi bio 15 milijuna. Optimalno oko 50 milijuna. Tako da …. IFV 💔 nakon sto popije svu terapiju.
Tu sam draga! Ne stignem preko dana pa ovako navecer uhvatim vremena… Koliko je progresivnih, koliko normalne forme i kakvu je terapiju dobio?
Draga Mia333, ukupan broj spermija mu je 2,5 milijuna a minimum je 40 milijuna. Terapiju smo sami nasli sve sto pise dolje, ali ona misli da nema tu popravka. Pricale smo prvo profesionalno kao radne kolegice a onda kasnije kao doktor i pacijent. Profesionalno kaze dodji cim prije. Kao covjek covjeku kaze cuda se dogadjaju. Morfoloski su mu svi dobri. Plivaju, imaju glavu,rep uredan. Ali eto iz nekog razloga ih je mizerno malo....
Ma Divna mjeri ti temp svejedno. Moj M i ja uvijek zaspimo na kauču, i onda oko 2 idemo u sobu i onda mjerim temp u pola 6. Tako da isto isprekidano spavam,svaki dan. Pa mi temp svejedno prikazuje neku liniju po kojoj se može vidjeti kak što napreduje.
Eh simptomcici. Mislim da nemam nista i mislim da sam se nahladila jer mi se stalno piški, boli me jajnik i kad se obrisem imam na wc papiru ostane roskasto trag. I tako mi je već bilo u prijašnjim ciklusima. Ili mi M dolazi. Jer implantacija ne izgleda tako, imala sam ju u prošloj T pa znam.😏 tak da odbrojavamo sitno i vidjet ćemo.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Kiflica - ➕❤️
Susika - ➕❤️
Amarenna - ➕ ❤️
Inana1-➕ ❤️
Lora27621 - ➕❤️
Toncica24 - ➕❤️
Mara5 -➕ ❤️
Maša25 - ➕❤️
ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
Lisa27 - 29.11. - 3 dana❤️
Mokosh - 29.11. - 3 dana❤️
Ivek1 - 29.11. - 3 dana❤️
Buhtlica23 - 30.11. - 4 dana❤️
Bella- 30.11- 4 dana♥️
Marty07 - 30.11. - 4 dana❤️
Lullaby - 30.11. -4 dana❤️
Stormy - 30.11. - 4 dana❤️
ODBROJAVANJE 12.MJESEC ➕ Idemo svi po Božićno čudo 🎅🤰🤶🎄🎇🎀🤞🤞🤞🤞:
Lovely - 01.12. - 5 dana❤️
Hazel 02.12. - 6 dana❤️
Leah - 04.12. - 8 dana❤️
Marija3998 - 04.12. - 8 dana❤️
Divna_Sa - 04.12. - 8 dana ❤️
Traveller - 05.12. - 9 dana❤️
Belinda09 - 06.12. - 10 dana❤️
Tommyfame 06.12. - 10 dana❤️
Jana25 - 06.12. - 10 dana ❤️
Tina25 - 08.12. - 12 dana❤️
Amy_94 - 10.12. - 14 dana❤️
Olimpija - 10. 12. - 14 dana❤️
Freya_444 - 11.12. - 15 dana❤️
Sunny_ - 12.12. - 16 dana❤️
Zuzuzujalica - 12.12. - 16 dana❤️
Anabelaaaa - 15.12. - 19 dana❤️
Lindsay - 16.12. - 20 dana❤️
Pinki123 - 20.12. - 24 dana❤️
Ancioo- 21. 12- 25 dana ❤️
Sanjarka88 - 21.12. - 25 dana❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma Divna mjeri ti temp svejedno. Moj M i ja uvijek zaspimo na kauču, i onda oko 2 idemo u sobu i onda mjerim temp u pola 6. Tako da isto isprekidano spavam,svaki dan. Pa mi temp svejedno prikazuje neku liniju po kojoj se može vidjeti kak što napreduje.
Eh simptomcici. Mislim da nemam nista i mislim da sam se nahladila jer mi se stalno piški, boli me jajnik i kad se obrisem imam na wc papiru ostane roskasto trag. I tako mi je već bilo u prijašnjim ciklusima. Ili mi M dolazi. Jer implantacija ne izgleda tako, imala sam ju u prošloj T pa znam.😏 tak da odbrojavamo sitno i vidjet ćemo.
Ja pak navijam da je onaj jucerasnji pad znacio upravo implantaciju 🤞🤞🤞🤞😁❤️
Inace jutro svima ☕☕☕☕ tko piski danas? Mokosh? 😁
Lisa sretno na pregledu 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji