Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    26. Studeni 2020. 07:32

Bella ja sam se jednom tako nahladila da sam krv pišala znači strasno 🤢 ali sva sreca proslo za dva dana, čuvaj se
    Kod mene nema novih simptoma još se osjecam nekako lose i umorno, cice strše ko silikoni haha 
    Ako dođe do M morati će te me educirati kako mjerite, kad mjerite oralno kako toplomjer stavite u usta? Pod jezik, na jezik ili sastrane? 😁

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Studeni 2020. 07:34

Sanjarka hvala ❤❤ danas necu piškiti, ali nadam se da netko hoce za malo proučavamo rezultate 😀

Sanjarka88
    26. Studeni 2020. 07:40

Lisa27

Bellaja sam se jednom tako nahladila da sam krv pišala znači strasno 🤢 ali sva sreca proslo za dva dana, čuvaj se
    Kod mene nema novih simptoma još se osjecam nekako lose i umorno, cice strše ko silikoni haha
    Ako dođe do M morati će te me educirati kako mjerite, kad mjerite oralno kako toplomjer stavite u usta? Pod jezik, na jezik ili sastrane? 😁

Ja pod jezik 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Studeni 2020. 07:44

Traveller

Jutro, cure.
    Sanjarko, kako mala, kako se vi ostali osjećate?

Bella, pa ne vidim baš često da Temp raste na taj dan ciklusa. A mislim da implantacijsko može biti različite boje tako da sve je moguće. Nekad je smeđe, nekad roskasto. Vidjet ćemo uskoro. 😍

Ajmo, piski li tko danas? Trebamo održati tradiciju pluseva.

U Zg opet ocaj od vremena, za vikend najavljuju kišu. Idući tjedan za vikend sam u Dalmaciji, nadam se potpisati plus na sunčano jutro Sv Nikole 🤣

Nek ti Dalmacija donese jednu veliku pluscinu 🤞🤞🤞🤞🤞🤞😁😁
    Mala me sinoc u 22h zicala da joj obnovim netflix 
    Mislim da je dobro 😁
    Muz je danas na testiranju, firma ga salje da mu kolega moze nastavit radit 
    Inace za sad smo ok. Za maloga ne znam kako cu prepoznat on je slinav od 1. 9 🤣

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Studeni 2020. 07:45

Traveller

Sanjarka88 🦋

Lisa27

Bellaja sam se jednom tako nahladila da sam krv pišala znači strasno 🤢 ali sva sreca proslo za dva dana, čuvaj se

Ja pod jezik 😁

I treba pod jezik obavezno. Čitala sam da je jedino tako ispravno.

Hvala ❤❤ i treba neposredno nakon buđenja? U isto vrijeme svaki dan?

Sanjarka88
    26. Studeni 2020. 07:52

Lisa27

Traveller

Sanjarka88 🦋

Lisa27

Ja pod jezik 😁

I treba pod jezik obavezno. Čitala sam da je jedino tako ispravno.

Hvala ❤❤ i treba neposredno nakon buđenja? U isto vrijeme svaki dan?

Pa pola sata gore dolje je ok 
    Nakon budenja, prije dizanja 
    Ja znam se buditi ranije pa jos lezim do mjerenja u ne utjece mi bitno na temp
    Bitno da se nisi digla

Tommyfame
    26. Studeni 2020. 07:52

Jutro cure :) 
    Jbte ja gorim hahah 36.2
    E jel ima neke fora koliko dugo moras spavat? Jer sjebala sam si bioritam i zaspem oko pol 4 a budim se u pol 8..

Laganih 4 sata sna 😥 #naspavatinikadsenecu

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Divna 🎀
    26. Studeni 2020. 08:08

Pa kaze google nakon 5 sati neometanog sna. 
    Mislim, ja sam izmjerila i bila mi je 36.7, sto je ok, ali bas sam lose spavala i bilo mi je vruce, otkrivala se i mokre kose ustala... tako da nisam sigurna je li to to.

Imam lagane grcice i od jutros, kao da mi mravi hodaju unutar 🤪😄

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    26. Studeni 2020. 08:10

Tommyfame

Jutro cure :)
    Jbte ja gorim hahah 36.2
    E jel ima neke fora koliko dugo moras spavat? Jer sjebala sam si bioritam i zaspem oko pol 4 a budim se u pol 8..

Laganih 4 sata sna 😥 #naspavatinikadsenecu

Je li znas kolika ti temp je u prvoj fazi ciklusa ? Veliki ti je pad za ovaj dio ciklusa, ili je implantacija ili nedovoljno sna.

1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    26. Studeni 2020. 08:14

Bella🍁

Ma Divna mjeri ti temp svejedno. Moj M i ja uvijek zaspimo na kauču, i onda oko 2 idemo u sobu i onda mjerim temp u pola 6. Tako da isto isprekidano spavam,svaki dan. Pa mi temp svejedno prikazuje neku liniju po kojoj se može vidjeti kak što napreduje.
    Eh simptomcici. Mislim da nemam nista i mislim da sam se nahladila jer mi se stalno piški, boli me jajnik i kad se obrisem imam na wc papiru ostane roskasto trag. I tako mi je već bilo u prijašnjim ciklusima. Ili mi M dolazi. Jer implantacija ne izgleda tako, imala sam ju u prošloj T pa znam.😏 tak da odbrojavamo sitno i vidjet ćemo.

Utopli se s nogu, duple carapice, i popij caja da izmokris ako je upala, brusnice ili neceg tako blazeg, jer mozda si trudna 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.