Hvala ti draga i ja se pomalo nadam.❤
di ste moje strucnjakinje da me razuvjerite,dok ne poletim u nebesa u uvjerenju da sam trudna. 😂😂😂
Ne želim kvariti raspoloženje ali u pitanju može biti i cista
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Trudilice i pozitivke 🥰 kako ste? Blizi se vikend, sprema se kisa pluseva 😍
Ja sam danas isla na testiranje za koronu. Izgleda da ono ipak nije bila samo obicna prehlada, danas muz ima temperaturu 😣 tako da smo propustili ovulaciju, a sta ces. Samo mi je skroz cudno, kad vidim ovulacijsku sluz, znam 2 tjedna od tad, stoze vjestica, sad sam ju imala 12 DC, 14 i15 DC. Bas cudno, nikad mi se to prije nije dogadalo 🙈🤔 stvarno se sve promjeni kad krenes planirati.
Imam osjecaj da sto je situacija teza, mi smo jace i sloznije, bas neko blagdansko ozracje u ovoj grupi 😁 danas krecem uredivat za bozic 🙈🤶🎅
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Tina ma ne kvaris draga, svijesna sam da moze biti svasta, ali znas kako je uvijek se uhvatis za ono sto bi ti najvise odgovaralo
Ancio hvala ti od srca na pozitivi i lijepim zeljama, puno mi znaci. Prosli ciklus sam totalno potonula i razocarala se, trebalo mi je vremena da se zbrojim. Rekla sam da ovaj ciklus cu biti opustenija i ne toliko o tome razmisljati, ali ipak nismo mi roboti da se tako programiramo kako hocemo, jednostavno je jace od mene. I kad se zaokupim nekim stvarima i dalje je to tu u podsvjesti i kopka me. Nadam se da ce uskoro prestat ta agonija svima nama i da cemo biti sretne trudnice, a danas sutra i majke.
Tina ma ne kvaris draga, svijesna sam da moze biti svasta, ali znas kako je uvijek se uhvatis za ono sto bi ti najvise odgovaralo
Anciohvala ti od srca na pozitivi i lijepim zeljama, puno mi znaci. Prosli ciklus sam totalno potonula i razocarala se, trebalo mi je vremena da se zbrojim. Rekla sam da ovaj ciklus cu biti opustenija i ne toliko o tome razmisljati, ali ipak nismo mi roboti da se tako programiramo kako hocemo, jednostavno je jace od mene. I kad se zaokupim nekim stvarima i dalje je to tu u podsvjesti i kopka me. Nadam se da ce uskoro prestat ta agonija svima nama i da cemo biti sretne trudnice, a danas sutra i majke.
Znam da, sve mi je jasno...ja si svaki mjesec kažem neću obraćati pažnju na nikakve simptome i naravno kad se približi vrijeme ja opet istražujem...i onda sve uspoređujem a to je simptom M ali i od T...i tako stalno u krug
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Anciohvala ti od srca na pozitivi i lijepim zeljama, puno mi znaci. Prosli ciklus sam totalno potonula i razocarala se, trebalo mi je vremena da se zbrojim. Rekla sam da ovaj ciklus cu biti opustenija i ne toliko o tome razmisljati, ali ipak nismo mi roboti da se tako programiramo kako hocemo, jednostavno je jace od mene. I kad se zaokupim nekim stvarima i dalje je to tu u podsvjesti i kopka me. Nadam se da ce uskoro prestat ta agonija svima nama i da cemo biti sretne trudnice, a danas sutra i majke.
Znam da, sve mi je jasno…ja si svaki mjesec kažem neću obraćati pažnju na nikakve simptome i naravno kad se približi vrijeme ja opet istražujem…i onda sve uspoređujem a to je simptom M ali i od T…i tako stalno u krug
Tina 25 imatee li vi kakve preglede obavljene iza sebe?
Znam da, sve mi je jasno…ja si svaki mjesec kažem neću obraćati pažnju na nikakve simptome i naravno kad se približi vrijeme ja opet istražujem…i onda sve uspoređujem a to je simptom M ali i od T…i tako stalno u krug
Tina 25 imatee li vi kakve preglede obavljene iza sebe?
Nemamo još nista, u 8 mj sam bila kod ginice i rekla je da pokušavamo 6mj uz trakice i ako nista ne bude da joj se javim pa ce mo onda dalje vidjeti...prestali smo se paziti prije cca 2 god i rekli kas bude bude...ali sada kako smo se vjenčali u 9 mj i trudnoća se nije dešavala odlučili smo krenuti polako da vidimo u čemu je problem...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Drage moje stigla vijesticaaaaaa🤪🤪🤪🤪…. idemo dalje…. naravno bezbolna , jedva neki grcevi, ljubim vas sve hvala na podrsci!
sestro slatka kad si vec dobila zavidim ti, ali samo zato sto nemas bolova
Potpisujem. Kao da mi nije dovoljan minus na testu pa još i nenormalno bolove moram trpiti tijekom M.
Andelice žao mi je draga naša 💖💖💖 zelim ti svu sreću u slijedećem ciklusu,ostani jaka💪😘😘♥️💛
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Jaka sam, dobro sam tuzna ali dalje verujem da ce jednog dana sve doci na svoje ❤️Borba😁🙏❤️
❤❤❤ naravno da hoce! 😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Treceg dana ciklusa krecem piti letrozol, kao bolji je od Klomifena…. pa videcemo.
Pila sam ja letrozol mjesec dana prošle godine, doduše zbog drugih tegoba di nije pomogao, ali nije strašan. Ok je za piti. Nisam imala nikakve nuspojave.
Sretno😘😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Andela drzi se...bar sad znas da ti je sve ok..Najvaznije,prohodni jajovodi...bice to uskoro..❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji