https://ibb.co/c1p0XwL
Nadam se da se može otvoriti ☺️
Imas neki digitalac ili neki drugi test? Nakon koliko si očitala ovaj? Pitam jer meni je crta pretanka I siva i izgleda mi kao evaporacijska.
Nemam doma ništa osim tih jeftinih haha. Očitala sam ga nakon 5,6 min kada se test posušio, a dok je bio mokar vidjela sam tanku crticu koja je potamnila kad se test posušio. Sad kad gledam test nije siva boja nego svjetlije ljubičasta. Vidjet ćemo za vikend
Evo i mene nazad, nisam se javljala neko vrijeme, ali vas citam cijelo vrijeme.
Cestitam svima na plusicima bas ih ima puno i vjerujem da ce ih jos vise biti narednih dana.
Jucer i danas sam piskila LH trakice samo da nesto piskim jer eto nestrpljivo zensko, znam da je pre pre rano, ali cini li vam se da crticq tamni ili sam umislila. Temp je 37,2 i ziga me lijevi jajnik (ovulacija je bila na lijevom jajniku).
https://ibb.co/zrh7dtW
Hvala svima na ohrabrenju.
Mora piti jos lijekove eventualno 3 mjeseca pa idemo u postupak. Malo da ih ojacamo . Nece moci na petrijevoj zdjelici sami do jajne st doci, morat ce ga iglom usaditi i to nekoliko komada jer ih je malo pa za svaki slucaj. Imala sam ureaplazmu pa lijecila, sada idem na kontrolni bris odnosno urin. Kad zavrsi M.
Nekako mi je sve to cudno jer mislim da je prerano za tamnjenje, tek je 7dpo i cisto sumnjam da je vec bila implantacija, ne zelim biti nadobudna i ona se opet razocarati.. Imam jos 4 lh trakice pa cu pratiti naredna 4 dana, sakrila sam testove od same sebe jer nema smisla da ih pisnem.
Nekako mi je sve to cudno jer mislim da je prerano za tamnjenje, tek je 7dpo i cisto sumnjam da je vec bila implantacija, ne zelim biti nadobudna i ona se opet razocarati.. Imam jos 4 lh trakice pa cu pratiti naredna 4 dana, sakrila sam testove od same sebe jer nema smisla da ih pisnem.
Čekaj, čekaj jel moguće da je to i kod mene slučaj??
U subotu je bila jakoo tamna crta pa onda u nedjelju i ponedjeljak skroz svijetla i jučer i danas još tamnija nego u subotu, vidim da se ti malo bolje kužiš u te trakice
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
našla sam ovaj članak koji objašnjava da je moguće više puta imati skok LH hormona unutar jednog ciklusa. Članak je na engleskom
https://modernfertility.com/blog/normal-lh-level/
uglavnom, ukratko vecina žena ima jedan skok LH hormona neposredno pred ovulaciju unutar ciklusa. I taj skok najavljuje ovulaciju. Neke žene, mogu imati i 2 ili više skokova LH hormona unutar ciklusa, ali to ne znači da dolazi do 2 ili više ovulacija.
Da bi se ovulacija dogodila, skok LH hormona je obavezan. Ali skok LH hormona ne potvrđuje da će se ovulacija dogoditi. Dakle, ako imate više puta skok LH hormona ovulacija je moguća nakon prvog ili nakon drugog skoka. Jedino bazalna temp može potvrditi kada se dogodila ovulacija.
marija zabetoniraj ti i ovaj drugi peak za svaki slučaj
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ma i meni ti je ovo sve novo, ali mislim da sam dosta pohvatala od nasih curka.
Ovo je moj pik prosli pon i uto. https://ibb.co/G3bX77D tako da bih rekla da je O bila u srijedu.
Ima nekih cura koje su uz pomoc lh trakice otkrile trudnocu, mislim da je masa u pitanju.
Ali nekako mi se kod nas to cini pre pre rano za tako nesto, premali je razmak izmedju O i ponovnog tamnjenja trakica. Mozda je u pitanju neki hormonalni poremecaj ili dupla O. Najsretnija bih bila da je T u pitanju, ali nekako mi je to nestvarno
Leah držim fige da je najava T
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Hvala ti draga i ja se pomalo nadam.❤
di ste moje strucnjakinje da me razuvjerite,dok ne poletim u nebesa u uvjerenju da sam trudna. 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji