Cure evo moj izvještaj..
Znaci sinoc se vidjela ljepa sjenica, jutros prvo pišanje isto se vidjela sjenica ali slabija nego sinoc i evo veceras nema nikakve sjenice ni na trakici ni na clearblue totalni snješko snjegović 😕 još sam uzela onaj cb za ultra ranno otkrivanje kao 4 da prije M je 96% točan tako da očito ništa.
I sad imam jos 2 testa u rezervi i oni nek čekaju da ne dođe M 🤣 dosta testiranja
Ta dva testa će biti ključna…istrpimo kako do petka bar. Ova neizvjesnost je najgora! Držim ti 🤞🤞🤞
Sretno nam ❤❤❤❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Amy123 ne može duphaston dati pozitivan test, on je progesteron,a hromon hcg je taj kojeg test detektira i ako ga ima to je onda trudnoća. Tako da čestitam 🎉🤗🤗🎊💖🤗
Sanjarko držite se. Nadam se da će sve biti oki da ipak nije pozitivna. Ako je ne mora značiti da su se tvoji zatražili, držim fige da nisu🤞🤞znam da nije lako sad i da brineš. Nadam se da će sve biti ok😘💛
Lisa zato ja ne volim ta rana testiranja😖😖 ponovi ti ova dva u rezervi na dan kad treba ne doći, drzim🤞🤞🤞🤞 i sretno♥️♥️
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sanjarka ako i je Covid zelim vam da prode sa blagim simptomima! Pitanje je vremena kada ce se svi zaraziti tako da cuvajte svoje starije doma i radite na imunitetu i bebi naravno 😂😂😂
Masa je bila bolesna i evo joj plusa, ne odustaj od bozicnog cuda!
Nis se nemoj stresirati, u najgorem slucaju ste 10 dana zatvoreni u kuci... a onda tipkas stalno s nama hehe
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Bella tako je i više neću kupovati ove plave trakice haha 😃 kako si ti? Piškiš u ponedjeljak, utorak?
Bitno da sam ja jucer sama sebi rekla jučer kako neću piškit dok mi izostane M 😅 i onda se raspištoljila s testovima 🤣
Sanjarka ako i je Covid zelim vam da prode sa blagim simptomima! Pitanje je vremena kada ce se svi zaraziti tako da cuvajte svoje starije doma i radite na imunitetu i bebi naravno 😂😂😂
Masa je bila bolesna i evo joj plusa, ne odustaj od bozicnog cuda!
Nis se nemoj stresirati, u najgorem slucaju ste 10 dana zatvoreni u kuci… a onda tipkas stalno s nama hehe
Ma nije mi uopce problem stat doma 🤣🤣🤣 niti malo 😁
Ali eto. Nije mi svejedno, zbog sve te panike koja je posijana oko tog virusa
Jos kad broje svaki dan po 50 mrtvih brrr
Valjda cemo svi proc bez vecih simptoma 🙏
Hvala cure 🤗🤞🤗🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure evo moj izvještaj..
Znaci sinoc se vidjela ljepa sjenica, jutros prvo pišanje isto se vidjela sjenica ali slabija nego sinoc i evo veceras nema nikakve sjenice ni na trakici ni na clearblue totalni snješko snjegović 😕 još sam uzela onaj cb za ultra ranno otkrivanje kao 4 da prije M je 96% točan tako da očito ništa.
I sad imam jos 2 testa u rezervi i oni nek čekaju da ne dođe M 🤣 dosta testiranja
😣😣😣😣 Nadam se da ce minus opet postat plus 🙏🙏🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure evo moj izvještaj..
😣😣😣😣 Nadam se da ce minus opet postat plus 🙏🙏🙏
Nekako nevjerujem, mislim da bi clearblue registrirao da je nešto bilo 😕 al ipak piše čak i na testu da se pononovi za najmanje 48h jer prije neće ni pokazati ništa drugačije 🙂
Bella tako je i više neću kupovati ove plave trakice haha 😃 kako si ti? Piškiš u ponedjeljak, utorak?
Bitno da sam ja jucer sama sebi rekla jučer kako neću piškit dok mi izostane M 😅 i onda se raspištoljila s testovima 🤣
Haha ma znam, sve smo nestrpljive🤭
Ma piškim mislim da tek u utorak.
Danas me malo boli trbuh ko pred M, malo me desna strana oko jajnika i općenito desna zaboli. Ali ništa što inače nije bilo već i ništa za što bi bila sto posto sigurna. Ostaje mi samo čekanje. A mene ti je strah ugledati minus pa onda iščekivati hoće li ili ne tako da zbog straha ne radim ranije.
Sve ćemo znati za vikend početkom tjedna na čemu smo, još sitno brojimo 😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Hallo 🙋♀️
Imam jedno pitanje (sigurno sam puno dosadna ali trebam odgovor na neko pitanje)
Ovako ako mi je danas O ili ako je jucer bila (posto koristim odnos svaki 2 dan) i jucer nismo imali Danas jesmo posle odnosa drzala sam noge u zraku (nadam se da to pomaze 😣) tako nekih 30min posle sam onako lezala Jos u krevetu 40 min i posle sam se isla tusirat onda sam primjetila da mi izlazi vodena sprema (od muza) i sad moje pitanje je ako Nisam imala jucer odnos a Danas da i to je malo izcurilo dali ima sanse da je nesto ustalo unutra ako su mi slucajno plodni dani dana ili jucer? (Nadam se da je neko razumio pitanje i Ako moze da mi odgovori bas me to sad brine) ❤️
👩23
👨24
Bella ovi dani su nama svima mislim najteže iščekivanje 😀 i i dalje mi nije jasno kako neko može slučajno ostati trudan haha stvarno nemogu shvatit a redovito čujem 🤣
Emmi mislim da ti to nema veze da ti je iscurilo, spermići su brzi i ako ti sve iscuri još ih ima jako puno koji su i ostali 🙂 ja osobno uvjek ostanem cca 10 min u krevetu malo se pomazim sa dragim i to je to, a onda idem pod tuš.
I to podizanje nogu mi je gin rekla da to nema potrebe sad neznam, možda koja druga trudilica bude znala bolje 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji