Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    25. Studeni 2020. 12:09

p2104

Sada kad se test osušio vidi se tanka crta ali nisam sigurna dal je prava ili evap. Napominjem da sam vidjela dok.se jos nije test posušio sjenu i tanku crtu.

Pričekaj još do subote pa ti pišni ponovo na test na neki digitalni🤞🤞🤞🤞🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2.IVF⏳️

Lisa27 👶🧸🎀
    25. Studeni 2020. 12:12

Ivek1

Lisa27

Ivek1

Ima li kakve veze sa simptomima trudnoće glavobolja? Juče me je toliko bolila glava, čak sam i povraćala….danas evo isto, samo malo blaže.🤔

Ja više neznam što jesu simptomi a što ne haha, od mojih simptoma koje imam za sada su bolne grudi ali to je isto kao u PMSu, dva dana sam se osjecala uzasno bolesno kao da me vlak pregazio, i zadnja stvae koju sam peimjetila a neznam da li ima ikakve veze je to da su mi se zadnih par dana obrazi uprištavili 😕

Jojjj…o grudima da i ne pričam….užasno me bolee, ako i u šta ulažem nadu da je siguran simptom, to su onda grudi. Kad ti ponovo piškiš zvanično?😁😁😁

Evo upravo kupila Clearblue onaj najosjetljiviji,a mislila sam pričekat do ujutro, a ako ne budem mogla izdržati ću večeras 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

tina25
    25. Studeni 2020. 12:13

p2104

Pozdrav curke. Danas sam 10 dpo i radila sam onaj jeftin test sa Ali expressa i dok se još nije posušio vidjela sam sjenu i malu tanku crticu. Odmah poslije ovulacije su me počele grudi bolit al po malo, najviše su me jučer bolile, lagani grčevi dole, pogotovo ujutro, jučer su me leđa bolila, a grudi su mi dosta narasle. Mengu moram dobit između 28.-30.11. Kakva su vaša iskustva sa tim testićima i dal je moguće da tako rano mi se pokaže pozitivan test. Sliku testa mi neželi učitat 😐 Hvala

Na ovaj link ucitaj sliku pa nam zalijepi 
    https://imgbb.com/

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• p2104
    25. Studeni 2020. 12:13

Bella🍁

p2104

Sada kad se test osušio vidi se tanka crta ali nisam sigurna dal je prava ili evap. Napominjem da sam vidjela dok.se jos nije test posušio sjenu i tanku crtu.

Pričekaj još do subote pa ti pišni ponovo na test na neki digitalni🤞🤞🤞🤞🤗

Tnx na savjetu. Molim Boga da je ovo naš sretni ciklus! ☺️

• p2104
    25. Studeni 2020. 12:16

https://ibb.co/c1p0XwL
    Nadam se da se može otvoriti  ☺️

• p2104
    25. Studeni 2020. 12:17

Nadam se da se može otvoriti  ☺️

Divna 🎀
    25. Studeni 2020. 12:21

Lindsay, samo hrabro i odlucno, vidi se da si jaka osoba i vjerujem da cete brzo ostvariti svoj cilj. 🤞🤞🤗
    Watson, cestitam na odluci za promjenu posla, cim je postojala dilema o ostanku, onda nije to to. Sretno 🤞🤞🤗
    Sanjarka, nadam se da mala nema koronu, a i zbog psihe, jer ce odraziti na sve vas. Dopinguj je vitaminima, da to sto prije izbaci iz organizma. 🤞🤞
    Lisa, ivek, p1204,  zelimo digitalce a mogu i trakice ponovo pa da trazimo sjenice 😁😁

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    25. Studeni 2020. 12:22

p2104

Nadam se da se može otvoriti ☺️

Ja vidim crticuuu 🥳🥳🥳 Neka tamni, ponovi opet sutra sa jutarnjim urinom. 

1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

tina25
    25. Studeni 2020. 12:25

p2104

Nadam se da se može otvoriti ☺️

I ja vidim crticu, probaj za koji dan ponovno da vidiš Jel tamni 😊
    Čestitam 🥰

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Divna 🎀
    25. Studeni 2020. 12:30

Ja prijavljujem mlohave cicee 😂 samo malo sa strane kao da su punije u obimu, pojacan svijetlo bijeli iscjedak,  i nekakve blage grcice jutros kad sam se probudila, 6DPO 
    Ako budem kojim cudom trudna, nek se zna da je sve nidje veze 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.