Sada kad se test osušio vidi se tanka crta ali nisam sigurna dal je prava ili evap. Napominjem da sam vidjela dok.se jos nije test posušio sjenu i tanku crtu.
Pričekaj još do subote pa ti pišni ponovo na test na neki digitalni🤞🤞🤞🤞🤗
👱♀️34,nizak amh,endometrioza, adenomioza ...👱35 sve ok
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
✴️2025/ 1.IVF - blaga stimulacija - 2🐣 - 0 ❄️
..🔅 ET-1, biokemijska, 8dpt➕️- beta 4.7❌️
✴️2025/ 2.IVF - dugi protokol - 9🐣 - 2❄️
..🔅 ET- 1, beta❌️
..❄️ FET-1, beta ❌️hematolog,histeroskopija✔️
..❄️ FET-1, beta❌️
✴️2026/ 3.IVF - prirodni- 1🐣 - nema transfera❌️
✴️2026/ 4.IVF - stimilirani- 4🐣, 0❄️
..🔅 ET- 2 trodnevna, beta ❌️
Ima li kakve veze sa simptomima trudnoće glavobolja? Juče me je toliko bolila glava, čak sam i povraćala….danas evo isto, samo malo blaže.🤔
Ja više neznam što jesu simptomi a što ne haha, od mojih simptoma koje imam za sada su bolne grudi ali to je isto kao u PMSu, dva dana sam se osjecala uzasno bolesno kao da me vlak pregazio, i zadnja stvae koju sam peimjetila a neznam da li ima ikakve veze je to da su mi se zadnih par dana obrazi uprištavili 😕
Jojjj…o grudima da i ne pričam….užasno me bolee, ako i u šta ulažem nadu da je siguran simptom, to su onda grudi. Kad ti ponovo piškiš zvanično?😁😁😁
Evo upravo kupila Clearblue onaj najosjetljiviji,a mislila sam pričekat do ujutro, a ako ne budem mogla izdržati ću večeras 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Pozdrav curke. Danas sam 10 dpo i radila sam onaj jeftin test sa Ali expressa i dok se još nije posušio vidjela sam sjenu i malu tanku crticu. Odmah poslije ovulacije su me počele grudi bolit al po malo, najviše su me jučer bolile, lagani grčevi dole, pogotovo ujutro, jučer su me leđa bolila, a grudi su mi dosta narasle. Mengu moram dobit između 28.-30.11. Kakva su vaša iskustva sa tim testićima i dal je moguće da tako rano mi se pokaže pozitivan test. Sliku testa mi neželi učitat 😐 Hvala
Na ovaj link ucitaj sliku pa nam zalijepi
https://imgbb.com/

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sada kad se test osušio vidi se tanka crta ali nisam sigurna dal je prava ili evap. Napominjem da sam vidjela dok.se jos nije test posušio sjenu i tanku crtu.
Pričekaj još do subote pa ti pišni ponovo na test na neki digitalni🤞🤞🤞🤞🤗
Tnx na savjetu. Molim Boga da je ovo naš sretni ciklus! ☺️
Lindsay, samo hrabro i odlucno, vidi se da si jaka osoba i vjerujem da cete brzo ostvariti svoj cilj. 🤞🤞🤗
Watson, cestitam na odluci za promjenu posla, cim je postojala dilema o ostanku, onda nije to to. Sretno 🤞🤞🤗
Sanjarka, nadam se da mala nema koronu, a i zbog psihe, jer ce odraziti na sve vas. Dopinguj je vitaminima, da to sto prije izbaci iz organizma. 🤞🤞
Lisa, ivek, p1204, zelimo digitalce a mogu i trakice ponovo pa da trazimo sjenice 😁😁

👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Ja vidim crticuuu 🥳🥳🥳 Neka tamni, ponovi opet sutra sa jutarnjim urinom.

1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
I ja vidim crticu, probaj za koji dan ponovno da vidiš Jel tamni 😊
Čestitam 🥰

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Ja prijavljujem mlohave cicee 😂 samo malo sa strane kao da su punije u obimu, pojacan svijetlo bijeli iscjedak, i nekakve blage grcice jutros kad sam se probudila, 6DPO
Ako budem kojim cudom trudna, nek se zna da je sve nidje veze 😂😂

Sortiraj odgovore
Najstariji