Watson nadam se da je t u pitanju a ne virus 🤨🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo i mene.. Ja sam trenutno u samoizolaciji sa dragim a ovaj tj su plodni dani.. E sad me ne što buni jučer mučnina, probadanje u desnom jajniku jel moguće da je ovulacija? A po kalendaru tek u Petak??
Po trakice ne mogu jer ne smijem izaći do 2.11
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
I daa čestitke svima na plusicima... ❤️❤️❤️👶👶👶
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Evo i mene.. Ja sam trenutno u samoizolaciji sa dragim a ovaj tj su plodni dani.. E sad me ne što buni jučer mučnina, probadanje u desnom jajniku jel moguće da je ovulacija? A po kalendaru tek u Petak??
Koliko ti je trajao najkraci ciklus a koliko najduzi? I koji si danas dan ciklusa?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joj zene, uzasan mi je dan, zapravo od jucer poslijepodne sam koma. Kao da mi gromade kamenja stoje na prsima. Mrzim ovo. Bas mi je nekako tesko. Treba sad docekat petak da zatvorim i ovo poglavlje. Muzu nista ne govorim i mogu vam reci da mi uopce nije lakse. Ne zelim ga povlaciti u sve ovo kao i prosli put, no nemam kome otvorit dusu, a da me stvarno moze razumijeti…ugl depra na najjace…plakala bi a ne mogu..
Tu smo za tebe ako ti sta znaci 🤗
Koliko ste se trudili za prve 2 trudnoce?
Naravno da znaci. 😊 I prvi i drugi put od prve. Zato sam bila uvjerena da ce i treci put biti tako...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Tako je meni ovaj ciklus. Po kalendaru mi je ovulacija trebala biti 16.10., a ja sam imala bolove lagane u jajniku i jak vodeni iscjedak 14.10. Bila sam uvjerenq da mi je tada ovulacija ili se sprema dan poslije. Nisam koristila trakice...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Joj zene, uzasan mi je dan, zapravo od jucer poslijepodne sam koma. Kao da mi gromade kamenja stoje na prsima. Mrzim ovo. Bas mi je nekako tesko. Treba sad docekat petak da zatvorim i ovo poglavlje. Muzu nista ne govorim i mogu vam reci da mi uopce nije lakse. Ne zelim ga povlaciti u sve ovo kao i prosli put, no nemam kome otvorit dusu, a da me stvarno moze razumijeti…ugl depra na najjace…plakala bi a ne mogu…
Istresi se ovdje ako pomaže. Do petka je još malo pa ćeš izdržati. Možeš ti to. I ako neće biti T,a držimo fige da je, izdrzati ces i to pa u novi ciklus.mozes ti to Mokosh❤❤❤ drzi se i glavu gore❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ajme koja energija i nove zenice ♥ ne pamtim da nam se u roku par dana ovoliko novih clanova skupilo…
Lindsay mora ponoviti u roku 2-3 mjeseca, sad ce on za 2 tjedna, gin je rekao da mora imati 2 nalaza spermio da bi se utvrdilo stanje.
Ja sam luda , kako na poslu svaki dan mjerim temp sad me oblije neka vrucina i cure moje 36.9C !!! Dakle ovo nisam vidjela od kad sam bila bolesna prosle god a rekla sam vam da sam se probudila s glavoboljom…
Svaki dan imam max 36.7 …i tu stoji, bas sam pratila.
Ako je T u pitanju izdrzati cu sve ali samo me strah da nisam nesto pokupila jer radim s puno ljudi svaki dan 😱
No,ostati cu pozitivna -u glavi i ljubim vas ♥🙏
Nadamo se da je T watson,nadamo se🤞🤞🤞🤞❤❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Mia333 hvala ti zeno na ovim informacijama…
Koja je muzeva dijagnoza ?
Kada krecete s postupkom? Puno ste toga obavili i dobili cijelu sliku vaseg problema, sad samo izdrzite da se sve poslozi i vec ces ti nama slati svoj plusic ♥😉
Maso glavu gore, moras.krenuti s pretragama mozda je bas nesto banalno a ti se sekiras iz mjeseca u mjesec. Znas da smo uz tebe i saljem ti veliki zagrljaj ♥
Muzeva dijagnoza je oligoasthenoteratozoospermia sto znaci da ima premali ukupni broj, broj pokretnih i broj morfoloski normalnih spermija.
1. SG
- ukupni br.: 7,2 mil (>=39 mil)
- koncentracija: 4,5 mil (>15 mil) / swim-up: 0,5 mil
- ukupna pokretljivost a+b+c: 10% (>=40%) / swim-up: 5%
- pokretljivost a+b: 6% (>=32%) / swim-up: 2%
- progresivna pokretljivost a: 1% (>15%) / swim-up: 0%
- neprogresivna pokretljivost b: 5% / swim-up: 2%
- pokretljivost u mjestu c: 4% / swim-up: 3%
- nepokretni d: 90% / swim-up: 95%
-normalnih formi: 2% (>=4%)
2. SG
ukupni br.: 37,6 mil (>=39 mil)
- koncentracija: 17,9 mil (>15 mil)
- ukupna pokretljivost a+b+c: 55% (>=40%) / stimul. Pentoxifyllin-om: 53%
- pokretljivost a+b: 21% (>=32%) / stimul. P.: 25%
- progresivna pokretljivost a: 2% (>15%) / stimul. P.: 2%
- neprogresivna pokretljivost b: 19% / stimul. P.: 23%
- pokretljivost u mjestu c: 34% / stimul. P.: 28%
- nepokretni d: 45% / stimul. P.: 48%
-normalnih formi: 3% (>=4%)
Za prirodnu T je najvazniji br. progr. pokretnih (a) bez stimulacije i br. normalnih formi, a kod njega je i sa stimulacijom daleko ispod granicne vrijednosti. Buduci da je za T potreban samo 1 spermij, mogucnost T prirodnim putem nije 100% iskljucena, ali vjerojatnost da do nje dodje, kad se uzme u obzir da su 50/50% sanse da dodje do oplodnje i 50/50% da dodje do implantacije, statisticki gotovo nikakve.
Nakon dijagnoze smo odlucili jos pola godine pokusati prirodno stim da smo izbacili plastificirana pica, on tople tuseve, mobitel ne drzi vise po dzepovima hlaca, komotan donji ves, raznorazni vitamini, maca prah, ashwagandha, izbacio je mlijeko, smanjio kave, cesce prosece, ne pije alkohol, smanjio je cigarete na minimum (potpuni prestanak bi mislim imao kontra efekt), uzeli 2 tjedna godisnjeg na moru, ali nista nije pomoglo.
U 9.mj. smo popricali i odlucili da ako do kraja godine ne dodje do T krecemo s ICSI postupkom jan/feb 2021.
Do tada jos pokusava s Fertil up-om u nadi da ce pomoci i da ce se desiti nase malo neizmijerno veliko cudo 😊
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Sortiraj odgovore
Najstariji