Miaaa zeno hvala ti ❤
Watsoon bit ce plusic ovaj mj, a da slucajno ne bude ALI HOCE kada ti muz ide ponavljati spermio? Kako to da to jos niste? Navodno se na temelju 3 spermia daje dijagnoza.
Jutro svima,nova sam..Potpuni pobačaj (abortus completus) sam imala 19.10 prva trudnoca 6+2tj..srceko je kucalo na pregledu to jutro,suprug i ja smo dosli kuci sretni i ushiceni da bi se sva ta sreca pretvorila u tugu i sok kada sam otisla na wc.. Doslovno sve je samo izletilo iz mene i nastupilo je krvarenje,otisla sam na odjel u bolnicu doktor je rekao da je spontani probacaj (tijelo vec skoro sve odbacilo samo) pustio me kuci da se sama ocistim do kraja s pricom da ja kad god se osjetim spremnom da nastavimo dalje,nemoram cekati ni prvu menstruaciju po njegovom. Da je to uobicajena stvar da svaka druga zena ima spontani ma da u tom trenu imala osjecaj da sam jedina. Nakon spontanog javilo mi se minimum 10 bliskih zena koje su mi davale savjete i podrsku.. Pregled nakon spontanog imam 30.10 nadam se da ce sve biti u redu da je maternica cista i spremna za nove pobjede.. Krvarenja nema vec 3 dana,samo smeđi jako slabi iscjedak. Cim dobijem zeleno svijetlo od doktorice,krecem i ja s vama na cekanje +.. ❤
🤵♂️👰♂️ 2019g
👦 36god 👩 28god
Missed ab 2020
Baby 👱♂️ 2021g 💙
Baby 👱♀️ 2023g 🩷
Jutro svima,nova sam..Potpuni pobačaj(abortus completus) sam imala 19.10 prva trudnoca 6+2tj..srceko je kucalo na pregledu to jutro,suprug i ja smo dosli kuci sretni i ushiceni da bi se sva ta sreca pretvorila u tugu i sok kada sam otisla na wc.. Doslovno sve je samo izletilo iz mene i nastupilo je krvarenje,otisla sam na odjel u bolnicu doktor je rekao da je spontani probacaj (tijelo vec skoro sve odbacilo samo) pustio me kuci da se sama ocistim do kraja s pricom da ja kad god se osjetim spremnom da nastavimo dalje,nemoram cekati ni prvu menstruaciju po njegovom. Da je to uobicajena stvar da svaka druga zena ima spontani ma da u tom trenu imala osjecaj da sam jedina. Nakon spontanog javilo mi se minimum 10 bliskih zena koje su mi davale savjete i podrsku.. Pregled nakon spontanog imam 30.10 nadam se da ce sve biti u redu da je maternica cista i spremna za nove pobjede.. Krvarenja nema vec 3 dana,samo smeđi jako slabi iscjedak. Cim dobijem zeleno svijetlo od doktorice,krecem i ja s vama na cekanje +.. ❤
zeno draga svaka ti cast na snazi! i samo naprijed
drzim fige da sve ugledamo plusice
Nemogu reci da je snaga, nego jednostavno prihvatili smo i vodimo se s tim da je to tako moralo da bude. Puno nam je pomoglo da prihvatimo sto smo vidjeli sve na svoje oci kada je izaslo.. I vodimo se s tim da je moglo biti i gore ali zalit cemo uvijek za prvom bebom 🤧
🤵♂️👰♂️ 2019g
👦 36god 👩 28god
Missed ab 2020
Baby 👱♂️ 2021g 💙
Baby 👱♀️ 2023g 🩷
Jutro ženice 🤗
Čitam vas već duže vrijeme pa reko vrijeme je da se i ja uključim. Mužić i ja počeli smo raditi na bebaču evo ovo nam je 2. mjesec kako radimo na tome. Po preporuci moje ginekologice počela sam biti folnu, ali uz to pijem i kapsule ulje nočurka i mješavinu vrkute i stolisnika.
Nadam se da ćemo ubrzo ugledati plusić 🙏🏼
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Belinda žao mi je za spontani što si morala to prolaziti ❤ meni je prvih par dana bilo jače krvarenje pa poslije slabije,sad se više ne sjećam koliko je trajalo. Ali mislim da je 14 dana još ok pogotovo ako je slabije.
Tea95 jako mi je žao što si to prošla,drzi se❤ i hrabro dalje. I da, to je dosta učestalo nažalost. Meni je to s jedne strane utjeha jer znam da nisam sama a s druge strane nikakav utjeha jer koliko uh je to prošlo, ima i žena koje nisu i onda se pitaš zašto bas ja. Al eto. Pitanja bez odgovora ,a život ide dalje. Neka nove pobjede donesu mrvicu koja će se zadržati,sretno❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutro ženice 🤗
Čitam vas već duže vrijeme pa reko vrijeme je da se i ja uključim. Mužić i ja počeli smo raditi na bebaču evo ovo nam je 2. mjesec kako radimo na tome. Po preporuci moje ginekologice počela sam biti folnu, ali uz to pijem i kapsule ulje nočurka i mješavinu vrkute i stolisnika.
Dobrodošla i sretno🤗🤗💛
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutro ženice 🤗
Dobro dosla i vec ovaj ciklus ugledala plusic ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro svima,nova sam..Potpuni pobačaj(abortus completus) sam imala 19.10 prva trudnoca 6+2tj..srceko je kucalo na pregledu to jutro,suprug i ja smo dosli kuci sretni i ushiceni da bi se sva ta sreca pretvorila u tugu i sok kada sam otisla na wc.. Doslovno sve je samo izletilo iz mene i nastupilo je krvarenje,otisla sam na odjel u bolnicu doktor je rekao da je spontani probacaj (tijelo vec skoro sve odbacilo samo) pustio me kuci da se sama ocistim do kraja s pricom da ja kad god se osjetim spremnom da nastavimo dalje,nemoram cekati ni prvu menstruaciju po njegovom. Da je to uobicajena stvar da svaka druga zena ima spontani ma da u tom trenu imala osjecaj da sam jedina. Nakon spontanog javilo mi se minimum 10 bliskih zena koje su mi davale savjete i podrsku.. Pregled nakon spontanog imam 30.10 nadam se da ce sve biti u redu da je maternica cista i spremna za nove pobjede.. Krvarenja nema vec 3 dana,samo smeđi jako slabi iscjedak. Cim dobijem zeleno svijetlo od doktorice,krecem i ja s vama na cekanje +.. ❤
Dobro nam dosla
Zao mi je zbog spontanog 😪 znam kako ti je
I jesmo dio smo one crne statistike sta onako nikad ne padne napamet da ces biti bas ti
Ja sam se sokirala kad sam nakon spontanog pricala sa brdo žena iz okruzja koje su prosle isto. Toga je bas puno 😔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mene takva tugica lovi da je to strasno... osjecam se kad da se nikada nece ostvariti ova zelja...a tek smo na pocetku...tek smo krenuli. Cim vise citam o toj endo vise me baca u depresiju 💔
U petak muzic ima spermiogram, drzite fige🍀
Zao mi je cure koje ste imale spontani, ne mogu ni zamisliti 💔
Mene takva tugica lovi da je to strasno… osjecam se kad da se nikada nece ostvariti ova zelja…a tek smo na pocetku…tek smo krenuli. Cim vise citam o toj endo vise me baca u depresiju 💔
U petak muzic ima spermiogram, drzite fige🍀
Zao mi je cure koje ste imale spontani, ne mogu ni zamisliti 💔
Zelim vam svu srecu... Kako je meni moja majka rekla tako cu i ja vama svima prenjeti.. "Opusti se,poslozi stvari u svojoj glavi,prihvati,kreni dalje. Zenska psiha je cudo. Ali Bog ima za sve plan." Vjerujem da cemo se sve mi ostvariti u ulozi majke,samo treba vjere i strpljenja. 🥰
🤵♂️👰♂️ 2019g
👦 36god 👩 28god
Missed ab 2020
Baby 👱♂️ 2021g 💙
Baby 👱♀️ 2023g 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji