Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Listopad 2020. 10:15

Teaa95

lavanya

Mene takva tugica lovi da je to strasno… osjecam se kad da se nikada nece ostvariti ova zelja…a tek smo na pocetku…tek smo krenuli. Cim vise citam o toj endo vise me baca u depresiju 💔
    U petak muzic ima spermiogram, drzite fige🍀

Zao mi je cure koje ste imale spontani, ne mogu ni zamisliti 💔

Zelim vam svu srecu… Kako je meni moja majka rekla tako cu i ja vama svima prenjeti.. "Opusti se,poslozi stvari u svojoj glavi,prihvati,kreni dalje. Zenska psiha je cudo. Ali Bog ima za sve plan." Vjerujem da cemo se sve mi ostvariti u ulozi majke,samo treba vjere i strpljenja. 🥰

Hvala na ovim rijecima...
    Vjerujem i ja da ce sve na kraju biti dobro...vjerujem da ce nas Bog blagosloviti tim najvecim darom...ali opet, ima ovakvih dana...☹

Štrudlica
    27. Listopad 2020. 10:20

Jutro curke, evo me tek sada ludnica na poslu, dobro bi mi dosao porodiljni 🙊🙊,da se maknem od ovog stresa i nepravde. 

Marty07 hvala draga na brizi, nisam popila nista, osim hrpu vode i fala bogu smirilo se.
    Andela111 super draga i jos bezbolna, bas mi je drago.
    Buhtlica23 ma pusti njega, rode su to to je znak.
    Watsonoo9 drzim fige da je to boluckanje znak plusicaa.
    Bella isto se nadamo plusicu, ti si nam najblize za pisanje?

Masa25 zao mi je draga,novi mjesec je tu idemo u nove pobjede.
    Lavanya samo pozitivno, sve ce doci kad tad na svoje.
    Nove curke dobro nam dosle, da svi skupa slavimo svoje plusice. Zao mi je zbog spontanih nije lako nimalo,  Teaa95 meni je doktor savjetovao da sacekam barem prvu mengu da se organizam oporavi i tijelo skroz ocisti (s prvom M mi jos 2 ugruska izasla) i obavim briseve da iskljucimo mogucnist neke bakterije infekcije, tako da samo polako sve ce doci na svoje.
    Nadam se da nikog nisam izostavila.

• Aniram17
    27. Listopad 2020. 10:21

Hvala svima na lijepim rijecima..
    Sretno nam bilo 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Recite mi nolim vas, da li je koja koristila trakice za "mjerenje"plodnih dana?
    Menga mi je prije bila redovita a otkada radimo na bebi, poludjela je i nije redovita  
    Hvala na odg. 🎀

Štrudlica
    27. Listopad 2020. 10:23

Aniram17

Sretno nam bilo 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Menga mi je prije bila redovita a otkada radimo na bebi, poludjela je i nije redovita
    Hvala na odg. 🎀

Ja ih ne koristim jer osjetim bolove prije ovulacije i samu ovulaciju. Ali mislim da ti je watsonoo9 tatamata za trakice i da ima slika kak to izgleda kada uhvatis pik. Valjda sam dobro napisala jer sam stvarno blento za to

Štrudlica
    27. Listopad 2020. 10:27

anci000

Aniram17

Sretno nam bilo 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Hvala na odg. 🎀

e skoro svaka druga od nas to koristi, ja sam bila lijena pa sam kupovala cb sa smajlicem, ovaj mjesec sam uzela neke roskaste trakice pa cu pratiti, nekad jos imam nejasnoca ali onda s obratim nasoj SANJARKA88 ona je strucknjak za trakice i za temperaturu
    ja sam mislila mjeriti bazalnu, ali tipa vaginalno - mene neka jeza hvata od toga

Ups eto sve sam pobrkala. Sorry

NanaJ
    27. Listopad 2020. 10:28

Sanjarka88 🦋

NanaJ

Jutro ženice 🤗
    Čitam vas već duže vrijeme pa reko vrijeme je da se i ja uključim. Mužić i ja počeli smo raditi na bebaču evo ovo nam je 2. mjesec kako radimo na tome. Po preporuci moje ginekologice počela sam biti folnu, ali uz to pijem i kapsule ulje nočurka i mješavinu vrkute i stolisnika.
    Nadam se da ćemo ubrzo ugledati plusić 🙏🏼

Dobro dosla i vec ovaj ciklus ugledala plusic ❤️

Hvala ❤️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

NanaJ
    27. Listopad 2020. 10:36

Aniram17

Sretno nam bilo 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Hvala na odg. 🎀

Meni ih je ginekologinja preporučila iako imam redovne menge 28-29 dana. Nije ti nista komplicirano ja sam uzela u mulleru izgledaju ti kao test za trudnoću 😂 meni iskreno puno bolje od trakica jer se mogu dritno pišnut na nju 😂 ja sam počela 12. dan ciklisa i pratila sam i uspoređivala koliko mi je tamna linija iz dana u dan (14. dan je bio pik znaci 15. dan ovulacija) i to ti je to. Samo hrabro 💪🏻

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

watson009
    27. Listopad 2020. 10:37

Ajme koja energija i nove zenice ♥ ne pamtim da nam se u roku par dana ovoliko novih clanova skupilo...
    Lindsay mora ponoviti u roku 2-3 mjeseca, sad ce on za 2 tjedna, gin je rekao da mora imati 2 nalaza spermio da bi se utvrdilo stanje.
    Ja sam luda , kako na poslu svaki dan mjerim temp sad me oblije neka vrucina i cure moje 36.9C !!! Dakle ovo nisam vidjela od kad sam bila bolesna prosle god a rekla sam vam da sam se probudila s glavoboljom...
    Svaki dan imam max 36.7 ...i tu stoji, bas sam pratila.
    Ako je T u pitanju izdrzati cu sve ali samo me strah da nisam nesto pokupila jer radim s puno ljudi svaki dan 😱
    No,ostati cu pozitivna -u glavi i ljubim vas ♥🙏

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Mokosh
    27. Listopad 2020. 11:08

Joj zene, uzasan mi je dan, zapravo od jucer poslijepodne sam koma. Kao da mi gromade kamenja stoje na prsima. Mrzim ovo. Bas mi je nekako tesko. Treba sad docekat petak da zatvorim i ovo poglavlje. Muzu nista ne govorim i mogu vam reci da mi uopce nije lakse. Ne zelim ga povlaciti u sve ovo kao i prosli put, no nemam kome otvorit dusu, a da me stvarno moze razumijeti...ugl depra na najjace...plakala bi a ne mogu...

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    27. Listopad 2020. 11:11

Mokosh

Joj zene, uzasan mi je dan, zapravo od jucer poslijepodne sam koma. Kao da mi gromade kamenja stoje na prsima. Mrzim ovo. Bas mi je nekako tesko. Treba sad docekat petak da zatvorim i ovo poglavlje. Muzu nista ne govorim i mogu vam reci da mi uopce nije lakse. Ne zelim ga povlaciti u sve ovo kao i prosli put, no nemam kome otvorit dusu, a da me stvarno moze razumijeti…ugl depra na najjace…plakala bi a ne mogu..

Tu smo za tebe ako ti sta znaci 🤗
    Koliko ste se trudili za prve 2 trudnoce? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.