Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Susika
    26. Listopad 2020. 15:51

Mokosh

sassy

Pozdrav cure,
    Kako ste danas?
    Meni su krenula zadnja odbrojavanja do M (do 31vog), i uzbudjenje neko rastedodje mi da uradim test ranije samo da se rijesim tenzije, mada s druge strane, bojim se i razocarenja, tako da, trpit cu do vikenda :D
    Ko mi se pridruzuje za kolektivni pipi 31vog? :D

Ja cu ti se pridruziti ukoliko ne dobijem 30og . Moj plan je bio piskit 31., ali evo, nisam mogla odoljeti.

i ja trebam dobit 31.10. 😀😀
    a nadam se da neću 🥰 iako mi neki unutarnji glas govori da jos nista od T🤷‍♀️

sassy
    26. Listopad 2020. 16:00

Susika

Mokosh

sassy

Pozdrav cure,
    Kako ste danas?
    Meni su krenula zadnja odbrojavanja do M (do 31vog), i uzbudjenje neko rastedodje mi da uradim test ranije samo da se rijesim tenzije, mada s druge strane, bojim se i razocarenja, tako da, trpit cu do vikenda :D

Ja cu ti se pridruziti ukoliko ne dobijem 30og . Moj plan je bio piskit 31., ali evo, nisam mogla odoljeti.

E nadam se da ce bar jedna od nas tri dobiti plusic za vikend :D (ako ne sve tri )

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Barbi30
    26. Listopad 2020. 16:00

Bella🍁

mara5

Bella🍁

Marty07

Hvala vam od srca, vidjet cemo..nekako ce valjda proci jos ovaj tjedan da mogu napraviti test. jaako sporo se sad vuku dani. Dal koja od vas uzima elenatal?
    Sretno i svima vama! 🍀🤞

Evo bas sam kupila elenatal upravo. Do sad sam pila premama duo ali sam odlučila proći na druge pa sam uzela to sada . Ima dosta dolje, i ovo ostalo je standard a jedino kaj nema je omega. Al ok.

zašto si promijenila, jesu druge bolje ili? Ja sam upravo popila premam duo, imam solgarovu folnu, pa ću malo nju dok se ne odlučim što dalje

Ma mislim da ništa Sad posebno nisu drugačije, imaju više folne i ženskica u ljekarni je rekla da su među boljim brendovima. Al ne znam. Probat ću s njima sad. Iako mi je premama cist ok.

Ja sam pila elenatal prema preporuci ginekologa i meni čisto OK. Čak mi imunitet bio bolji jer sam sklona čestim herpesima na usni. I sa strane sam pila Omegu3.

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

Mokosh
    26. Listopad 2020. 16:25

Nista, pravit cu se da se ovo danas nije dogodilo. 🤣😅

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    26. Listopad 2020. 16:27

Andela111

Jaoooooooooj, cupam kosu nigde M….🤭💆🏻‍♀️🤦🏼‍♀️….. 😀😀😀😀….majke mi kad se rodi to dete pricacu mu sta sam sve prozivela zbog njega ….. aaaah😛

Tjesit ces se svom ovom mukom tokom neprospavanih noci. 😁 

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    26. Listopad 2020. 16:29

sassy

Susika

Mokosh

sassy

Pozdrav cure,
    Kako ste danas?

E nadam se da ce bar jedna od nas tri dobiti plusic za vikend :D (ako ne sve tri)

🤞🎃

➕ 01.01.2021. 💙🤰

mara5
    26. Listopad 2020. 16:46

https://ibb.co/Kr2rRPY

Krecemo u lov na plodne dane 🤞💪

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

buhtlica23
    26. Listopad 2020. 16:52

Maraa sretno🤞🤞
    Mene stalno nesto bolucka dolje 😬 ne jako ali onak tolko da osjecam nelagodu 🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Aniram17
    26. Listopad 2020. 17:04

Bok. Ja sam nova na forumu.
    Pokusavam ostati trudna, 35.g imam 🥺 napravila sam sve pretrage i danas sono uzv koji je uredan, jajovodi su prohodni. Ali krvarim nakon pretrage malo, da li je neka imala sl.iskustva?
    Ima li istine u tome da se nakon toga 'lakse ostane trudna'?
    Hvala

watson009
    26. Listopad 2020. 17:04

mara5

https://ibb.co/Kr2rRPY

Krecemo u lov na plodne dane 🤞💪

Za sto je to?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.