Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hazel
    26. Listopad 2020. 21:30

Prvi pregled je vaginalan, dalje ovisi o ginekologu. Neki rade na svakom pregledu i vaginalni, neki ga izbjegavaju zbog mogucih infekcija pa rade svega 2-3 vaginalna kroz cijelu trudnocu. 

👩 29, 👱‍♂️ 33
    2018. 👦
    👶 #2 od 8/2020.

Sanjarka88
    26. Listopad 2020. 21:45

Dobro dosle nove cure i stare povratnice 🤗
    Bas mi je drago da nas ima, Al se i nadam da  ce bar vecina cim prije otic s ove teme 🙂

Vaginalni uzv se radi do cca 12tj trudnoce.
    O gin ovisi hoce li uopce raditi svaki pregled uzv. Moj je radio, makar kratki da vidimo srceko i one osnovne mjere. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Listopad 2020. 21:46

Mašo radis test ujutro? 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Maša🤰🏼
    26. Listopad 2020. 22:07

Watson kupila sam u mulleru u Rijeci . Malo sam se raspitala kazu da je taj jedan od boljih i bas pise podrijetlo : Peru . Imas je u prahu i u kapsulama. 
    Sanjarka sutra trebam procurit hahaha bilo je i malo smedarenja danas tako da mislim da je toto nazalost 😌

Ostale cure, nemojte se ljutit ako netko ne odgovori na neko vase pitanje ja se iskreno ne osjecam ok odgovarati niti se petljati u neke razgovore i teme koje osobno nisam prošla ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

SunnyS
    26. Listopad 2020. 22:30

maša25

Bok curke evo da se i ja javim :)
    Uzela sam muzu danas :https://ibb.co/x8XWnvm
    Moze preporuka koliko i kako da to pije/jede ??

Ovo za doc na kvu zagreb ja bi vozila iz istre za vas doc upoznat majke mi ❤️

Sto se mene tice danas sam popodne imala malo smedeg iscjedka i mislim si ok to je to sutra dolazi menga tako mi uvijek bude. Jako me bolio trubuh, križa isto znak dolazi glupaca . Onda je iscjedak prestao i pocela mucnina pa sam se s tim mucila ostatak popodneva i evo sad nista . Nit smedarim nit nista , cudno imam jako pritisak dole kao da je bas tu samo svaki tren da ne procuri 😂😂😂

Jesi piškila danas?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

SunnyS
    26. Listopad 2020. 22:43

Ček, nijedan testić danas?
    Još si mislim dal' da nastavim spavati ili da ipak provjerim.. 
    Nasukala se na krevetu, bol u jajnicima, leđima, rodnici.. svagdje! Od jutra! Takvo nešto nikad nisam imala. Kad sjednem, kao da mi jajnici pritisnu mjehur i sve ispod, a u jajnicima osjet kao da imam kamenje. A naduta sam kao da sam u 3. mj. trudnoce. 
    Pik od LH je bio u subotu..
    Watson, kako si ti?
    Ostale žene, jeste imale slično iskustvo?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

▪Marty
    27. Listopad 2020. 00:03

Leah

Da to je problem i meni, ja inace pijem brufen 600 i sve ove blaze tablete ne rade jer sam naviknula na te jake. Probat cu jos do navecer izdrzati, ako ne prestane probat cu popit jedan lupocet

meni ni brufen ni ibuprofen ne pomognu. doduse, ublaze ali trebala bi piti svakih 5 h i ne nestanu bolovi skroz. radila sam detaljne pretrage pred 2 godine i radi dijagnoze migrene neurolog mi je pripisao maxalt. ne samo da kroz pola sata nestane migrena nego lijek djeluje i na nacin da lijeci od migrene, sad ih imam sve rjede. prije je to bilo obavezno svaku drugu nedjelju, trajalo po 3-4 dana i jos nekih 3 dana posljedica od migrene. sad je to jednom na nekih mjesec-mjesec i pol i uzmem maxalt i gotovo. nema mucenja.
    jesi morala uzeti lupocet navecer ili se bol smirila? nadam se da si dobro🤗

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    27. Listopad 2020. 00:11

Hazel

Pozdrav ekipa, i ja vam se pridruzujem 👋
    Imam 29 godina, jednog dvogodisnjaka i u drugom krugu smo od 8. mj ove godine. Nalazi su u principu uredni osim sto su moji ciklusi produzeni na 30-33 dana a ovulacija dosta šeta pa ju treba pogoditi.
    Danas mi je 24. dc, oko 1.11. je dan D. 😅
    Problem je sto sam zavrsila u samoizolaciji prije 5 dana pa sad ni sama ne znam bi li htjela plusic ovaj mjesec ili ne bi. Vidjet cemo sve 🤞
    Imam i ja i migrene i klasicne glavobolje. Kad me migrena sastavi ne pomaze nista osim Maxalta. U prosloj trudnoci su mi se migrene srecom smirile i ratovala sam “samo” s glavoboljama. I to mi je bilo previse jer paracetamol pijem kao tic tac. Ali ima sanse da se migrene privremeno povuku pod utjecajem hormona 😊

pozdrav 😁 i ja imam 29, dan D 2.11., i takoder mi maxalt prijatelj, nazalost. 
    nadam se da ce se stvarno migrene u trudnoci smiriti, inace cu morati nestajati sa svijeta po par dana 😐

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    27. Listopad 2020. 00:21

buhtlica23

Maraa sretno🤞🤞
    Mene stalno nesto bolucka dolje 😬 ne jako ali onak tolko da osjecam nelagodu 🙄

daa, i mene tako.. al mozda si umisljam jer sad sve pratim, osluskujem simptome, pa nista konkretno. 🤔 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    27. Listopad 2020. 00:29

lavanya

Marty07

Imam informaciju da jedino lupocet 500 smijemo popiti i max 2 tabl dnevno. Inace imam migrene na mjesecnoj bazi i do sad sam uvijek pila maxalt, e sad molim Boga da me ne uhvati migrena jer meni je lupocet nista..

I ja imam migrene 😣 jel ti pomaze maxalt?

da! jedino maxalt. kao da ju oduzme i obicno je jedan dovoljan. meni ih je neurolog pripisao

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.