Clio blago tebii, i ja bi tvoje mucnine 😂 to su slatke muke 😁😁
Slazem se, ali samo da mi kolege ne primjete 😂😂.
Prestala sam pusiti prije par dana i sad me svi pitaju kako san to odlučila. Haha
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Reci im da si odlucila zivit zdrav zivot i da ti odlicno ide 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Lindsay moji brisevi ce biti gotovi za tjedan dana a uputnica za spolne hormone ceka da dode vjestica da mogu vaditi, ali ja se uzdam u ovaj ciklus da nece doci i a mi to nece trebati👆♥😉
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Mene od same pomisli da bi mogla biti trudna uhvate leptirici u stomaku 😅😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Hvala vam od srca, vidjet cemo..nekako ce valjda proci jos ovaj tjedan da mogu napraviti test. jaako sporo se sad vuku dani. Dal koja od vas uzima elenatal?
Sretno i svima vama! 🍀🤞
Evo bas sam kupila elenatal upravo. Do sad sam pila premama duo ali sam odlučila proći na druge pa sam uzela to sada . Ima dosta dolje, i ovo ostalo je standard a jedino kaj nema je omega. Al ok.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Moram prestati razmisljati o tom jer ako bude -, jako cu se razocarat, ali evo sad me sve nekako uhvatilo da je to to i mora bit +. Htjela sam sinoc test radit 🤣😅 ali nisam jer je preprepre rano 😂
Danas me 2 x onako zabolilo sa desne strane 🤔 to moze bit dobar znak ali i ne mora hahha
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Moram prestati razmisljati o tom jer ako bude -, jako cu se razocarat, ali evo sad me sve nekako uhvatilo da je to to i mora bit +. Htjela sam sinoc test radit 🤣😅 ali nisam jer je preprepre rano 😂
Danas me 2 x onako zabolilo sa desne strane 🤔 to moze bit dobar znak ali i ne mora hahha
To može biti znak implantacije🤞🤞🤞 ali i Ne mora kako kažeš. Al se nadamo da je😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Buhtlica, razumijem te skroz. Moja starija cura od 4 god je prije kojih 2 tjedna nacrtala mene s dvije bebe u stomaku. Malo je reci da sam se rastopila.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Bella nadam se 🥰🥰
Mokosh mogu misliti ja dok citam rastopim se 😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Clio ja sam isto pušač, jako sam smanjila sada i trudim se skroz ukinuti. Svima sam rekla da je zbog zdravlja 🙈 Smanjila sam i to i kavu, pa je svima čudno.
Reci da su preskupe postale 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji