Cure ja sam narucena 12 dc na folikumetriju. Ciklusi mi traju oko 30-33 dana. To sad kako sam sredila tabletama inace bude i do 50 dana. Da li vi mislite da je rano taj dan , doktorica je rekla od 12-14 al 14 pada vikend.
Bojim se da nece vidjet nista tad .. 😩
Cure ja sam narucena 12 dc na folikumetriju. Ciklusi mi traju oko 30-33 dana. To sad kako sam sredila tabletama inace bude i do 50 dana. Da li vi mislite da je rano taj dan , doktorica je rekla od 12-14 al 14 pada vikend.
Nije rano,vidjet ces da nije...vidjet ce ako je i mali folikul pa izracunati dan pucanja tj.ovulacije
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ovisi kada ti inače pada O. Al za prvi odlazak 12dc je ok. Inače se kreće tako od 10.-12. Dana s prvom folikulometrijom.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ja sam pila elenatal prema preporuci ginekologa i meni čisto OK. Čak mi imunitet bio bolji jer sam sklona čestim herpesima na usni. I sa strane sam pila Omegu3.
Hvala na komentaru🤗Možda i uzmem još omegu uz to vidit ću.
Sretno :) Ja sam sad na Folacinu i Omega3, te sam počela piti prije 2 tj Femisan A kapi da to probam i evo M dolazi(pri brisanju vidim tragove).Ciklusi su mi zbrčkani od zadnje VM i sutra 28 dan i bude na vrijeme. Nadam se da je ovo moja dobitna kombinacija
Sretnooo i tebi 😁💛
Pozdrav ekipa, i ja vam se pridruzujem 👋
Imam 29 godina, jednog dvogodisnjaka i u drugom krugu smo od 8. mj ove godine. Nalazi su u principu uredni osim sto su moji ciklusi produzeni na 30-33 dana a ovulacija dosta šeta pa ju treba pogoditi.
Danas mi je 24. dc, oko 1.11. je dan D. 😅
Problem je sto sam zavrsila u samoizolaciji prije 5 dana pa sad ni sama ne znam bi li htjela plusic ovaj mjesec ili ne bi. Vidjet cemo sve 🤞
Imam i ja i migrene i klasicne glavobolje. Kad me migrena sastavi ne pomaze nista osim Maxalta. U prosloj trudnoci su mi se migrene srecom smirile i ratovala sam “samo” s glavoboljama. I to mi je bilo previse jer paracetamol pijem kao tic tac. Ali ima sanse da se migrene privremeno povuku pod utjecajem hormona 😊
Sretno i još sitno brojimo😁 radit ćeš test il ćeš čekati da zakasni?
Za mene ocito ovdje nema savjeta
Nemoj draga tako tu smo sve iste s istim ciljem, zao mi je da si dobila ovakav dojam.
Odvrtila sam na tvoj komentar, ne znam sta bi ti napisala jer nisam nikada radila tu pretragu, ali super da su ti svi nalazi dobri. Ste radili vec ovaj mjesec ili se spremate? Drzim fige za plusic tebi i svima nama 🤞🤞🤞🤞
Za mene ocito ovdje nema savjeta 🥴
Dobro nam dosla 😄
Ja nazalost nisam obavila tu pretragu no sigurno neka od trudilica je pa se nadam da ces dobiti odgovor 😽
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Za mene ocito ovdje nema savjeta
Nemoj draga tako tu smo sve iste s istim ciljem, zao mi je da si dobila ovakav dojam.
Odvrtila sam na tvoj komentar, ne znam sta bi ti napisala jer nisam nikada radila tu pretragu, ali super da su ti svi nalazi dobri. Ste radili vec ovaj mjesec ili se spremate? Drzim fige za plusic tebi i svima nama 🤞🤞🤞🤞
Hvala na odg.
Zavrsila mi je menga pa tek hocemo opet.
Svi oko mene imaju bebace i djecu i govore mi da se opustim 😥🤯 pa cu onda ostati trudna, a imam 35 i jos nemam bebaca. Psiha je strasna stvar
Za mene ocito ovdje nema savjeta 🥴
Dobro nam dosla 😄
Ja nazalost nisam obavila tu pretragu no sigurno neka od trudilica je pa se nadam da ces dobiti odgovor 😽
Hvala na odg.
Sretno svima 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji