Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lullaby
    26. Listopad 2020. 13:41

Mokosh

Buhtlica, razumijem te skroz. Moja starija cura od 4 god je prije kojih 2 tjedna nacrtala mene s dvije bebe u stomaku. Malo je reci da sam se rastopila.

Ajmeee slatkoće! Tako mene sestrina djeca 😄

• Alice33
    26. Listopad 2020. 13:41

Pozdrav drage ženice. Nova sam na forumu. Čitam vas već neko vrijeme pa evo da se i ja malo priključim :)
    U braku sam godinu dana i muž i ja počeli smo planirati bebu. Nije da se sada nešto pre dugo trudimo, ovo nam je tek 2.mjesec.
    Inače imam neredovite cikluse(i do 45 dana), nekada menstruacija zna doći i nakon 60 dana. S ginekološke strane sve je ok, jajnici uredni(bila na pregledu prije 10ak dana), imam ovulacije - nije u pitanju ni PCOS.

prošli mjesec ovulacija mi je bila 30. dan ciklusa - pratila sam sa Clear Blue digitalnim testom i naravno imala odnose u te dane ali ništa..dobila sam menstruaciju.

Ima li još netko iskustva sa ovako kasnim ovulacijama i zatrudnjivanjem? I također, s ovako dugim ciklusima a da problem nije ginekološka strana.

unaprijed hvala i pozdrav svima :)

👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
    🧑🏻 - 30 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2020
    24.1.2022. ➕❤️
    09.02 - prvi pregled

mara5
    26. Listopad 2020. 13:59

Bella🍁

Marty07

Hvala vam od srca, vidjet cemo..nekako ce valjda proci jos ovaj tjedan da mogu napraviti test. jaako sporo se sad vuku dani. Dal koja od vas uzima elenatal?
    Sretno i svima vama! 🍀🤞

Evo bas sam kupila elenatal upravo. Do sad sam pila premama duo ali sam odlučila proći na druge pa sam uzela to sada . Ima dosta dolje, i ovo ostalo je standard a jedino kaj nema je omega. Al ok.

zašto si promijenila, jesu druge bolje ili? Ja sam upravo popila premam  duo, imam solgarovu folnu, pa ću malo nju dok se ne odlučim što dalje 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    26. Listopad 2020. 14:02

Lullaby

Clioja sam isto pušač, jako sam smanjila sada i trudim se skroz ukinuti. Svima sam rekla da je zbog zdravlja 🙈 Smanjila sam i to i kavu, pa je svima čudno.
    Reci da su preskupe postale 😄

ja sam skroz prestala, kava mi se više ni ne pije kad ne mogu dimit 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Leah
    26. Listopad 2020. 14:41

mara5

Lullaby

Clioja sam isto pušač, jako sam smanjila sada i trudim se skroz ukinuti. Svima sam rekla da je zbog zdravlja 🙈 Smanjila sam i to i kavu, pa je svima čudno.
    Reci da su preskupe postale 😄

ja sam skroz prestala, kava mi se više ni ne pije kad ne mogu dimit

Blago vama, ja sam strastveni pusac i jako mi je tesko prestati pusiti. Ali vjerujem ako iduci tjedan ugledam taj plusic, da mi to nece biti nikakav problem.

Nego zenske kod mene danas juzina, glava me ubijaaa! A bojim se ista popiti u slucaju da sam trudna.  Koje tablete su na bazi paracetamola koji trudnice smiju?

sassy
    26. Listopad 2020. 14:43

Pozdrav cure,
    Kako ste danas?
    Meni su krenula zadnja odbrojavanja do M (do 31vog), i uzbudjenje neko raste  dodje mi da uradim test ranije samo da se rijesim tenzije, mada s druge strane, bojim se i razocarenja, tako da, trpit cu do vikenda :D
    Ko mi se pridruzuje za kolektivni pipi 31vog? :D

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Leah
    26. Listopad 2020. 14:45

buhtlica23

Moram prestati razmisljati o tom jer ako bude -, jako cu se razocarat, ali evo sad me sve nekako uhvatilo da je to to i mora bit +. Htjela sam sinoc test radit 🤣😅 ali nisam jer je preprepre rano 😂
    Danas me 2 x onako zabolilo sa desne strane 🤔 to moze bit dobar znak ali i ne mora hahha

Buhtlica23 koji si dan ciklusa? Ni ja nemogu docekati, a prerano je(18dc),makar na momente osjecam jajnike i peckanje u bradavicama, a inace nistaaa osim malo jajnike par dana prije nego trebam dobiti.

▪Marty
    26. Listopad 2020. 14:46

Imam informaciju da jedino lupocet 500 smijemo popiti i max 2 tabl dnevno. Inace imam migrene na mjesecnoj bazi i do sad sam uvijek pila maxalt, e sad molim Boga da me ne uhvati migrena jer meni je lupocet nista.. 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

sassy
    26. Listopad 2020. 14:46

Alice33

Pozdrav drage ženice. Nova sam na forumu. Čitam vas već neko vrijeme pa evo da se i ja malo priključim :)
    U braku sam godinu dana i muž i ja počeli smo planirati bebu. Nije da se sada nešto pre dugo trudimo, ovo nam je tek 2.mjesec.
    Inače imam neredovite cikluse(i do 45 dana), nekada menstruacija zna doći i nakon 60 dana. S ginekološke strane sve je ok, jajnici uredni(bila na pregledu prije 10ak dana), imam ovulacije - nije u pitanju ni PCOS.

prošli mjesec ovulacija mi je bila 30. dan ciklusa - pratila sam sa Clear Blue digitalnim testom i naravno imala odnose u te dane ali ništa..dobila sam menstruaciju.

Ima li još netko iskustva sa ovako kasnim ovulacijama i zatrudnjivanjem? I također, s ovako dugim ciklusima a da problem nije ginekološka strana.

unaprijed hvala i pozdrav svima :)

Pozdrav i tebi,
    Nemam takva iskustva al vjerujem da trebas nastaviti pratiti ovulaciju i uzeti caj vrkutu za cikluse, jako je dobra za nase zenske reproduktivne organe. Dva mjeseca je relativno kratak period tako da nastavite pokusavat. Inace ti neredoviti ciklusi uvijek imaju neki uzrok pa mozda (ukoliko ne bude rjesenja) da trazis misljenje drugog ljekara (kod cura koje su imale slicno iskustvo obicno je bio neki poremecaj hormona te su dobile terapiju za to).

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Leah
    26. Listopad 2020. 14:48

sassy

Pozdrav cure,
    Kako ste danas?
    Meni su krenula zadnja odbrojavanja do M (do 31vog), i uzbudjenje neko rastedodje mi da uradim test ranije samo da se rijesim tenzije, mada s druge strane, bojim se i razocarenja, tako da, trpit cu do vikenda :D
    Ko mi se pridruzuje za kolektivni pipi 31vog? :D

Bolje sacekaj, meni je prosli put kad sam stvarno bila trudna 4 dana prije M bio negativan test, i onda kada je dosao dan M, a nje nema sam pisala i ispao pozitivan. Odtada sam rekla necu vise bacat novce i pisat prije nego m nestane, vec prvi dan kad izostane, pa za par dana opet da vidim jel tamnija crtica.sta je sigurno je sigurno. Drzim fige da za vikend slavis svoj plusiiiic 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.