Pozdrav curke, čitam vas već neko vrijeme, sad sam se odlučila pridružiti :)
Mi smo ovaj mjesec prvi put odkad smo zajedno (9 g veze i 4 mj braka) počeli s radom na bebici. Zadnja m bila mi je 6.10., ovulacija 24. i 25.10., odnose smo imali skroz od kraja m do 22.10., pa opet 25.10., u međuvremenu je mužu umro otac pa je sve dosta stresno za nas, ne veselimo se previše da se uslijed svega primilo i to od prve, ali opet nadamo se :) ne(očekujem) m za tjedan dana, 2.11., imam redovite cikluse. od eventualnih simptoma bi mogla možda izdvojiti probadanje u lijevom jajniku cijeli prošli ponedjeljak, znači dan nakon odnosa, i lagani pritisak skroz u predjelu maternice i to je to za sad. Ne želim previše muža daviti s tim u ovoj situaciji, ali ja jedva čekam drugi tjedan da saznamo da li je + ili -.
Mi smo ovaj mjesec prvi put odkad smo zajedno (9 g veze i 4 mj braka) počeli s radom na bebici. Zadnja m bila mi je 6.10., ovulacija 24. i 25.10., odnose smo imali skroz od kraja m do 22.10., pa opet 25.10., u međuvremenu je mužu umro otac pa je sve dosta stresno za nas, ne veselimo se previše da se uslijed svega primilo i to od prve, ali opet nadamo se :) ne(očekujem) m za tjedan dana, 2.11., imam redovite cikluse. od eventualnih simptoma bi mogla možda izdvojiti probadanje u lijevom jajniku cijeli prošli ponedjeljak, znači dan nakon odnosa, i lagani pritisak skroz u predjelu maternice i to je to za sad. Ne želim previše muža daviti s tim u ovoj situaciji, ali ja jedva čekam drugi tjedan da saznamo da li je + ili -.
Sretno 🍀
Dobrodošla i sretno🤗❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Andela obecajem ti da cemo trudne piti kavu u Arena centru hehehe 👆♥🙏
Ancioo jel imas kakvu strategiju za ovaj mjesec ?😅 sretno u novim pohodima!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Anciooo obaveznooo ♥👆
Nista posebno ,nije bilo strategije samo dobro pokriti ovulaciju...vidjeti cemo kroz 2 tjedna😉
Lindsay jesi ti obavila nalaze koje si trebala ??
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
I ja se prihavljujem za kavu u Areni, cini se lakse zapalit iz ST u ZG na kavu nego ostat trudna 😂😂😅😅
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Andela obecajem ti da cemo trudne piti kavu u Arena centru hehehe 👆♥🙏
Ancioo jel imas kakvu strategiju za ovaj mjesec ?😅 sretno u novim pohodima
onda cu i ja doci extra u arenu i piti kavicu s vama
I jaaa😁😁😁😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Hvala vam od srca, vidjet cemo..nekako ce valjda proci jos ovaj tjedan da mogu napraviti test. jaako sporo se sad vuku dani. Dal koja od vas uzima elenatal?
Sretno i svima vama! 🍀🤞
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Watsoon, vadila sam spolne hormone nalazi su za 3 tjedna.taman ce mi biti i papa. Progesteron 22 dc a sada kada mi M zavrsi idem dati urin na CUM iliti to je kao uzet bris. Cak i google to kaze pa ajd. Valjda lijecnici znaju sta rade.
Otprilikw su sve nalaze dobiti u isto vrijeme negdje sredinom 11og mjeseca.
A ti? Jesi dobila nalaze briseva?
Eej curke evo mee😄. Joj mislim da su mi pocele malkice mucnine. Evo me na poslu pa mi je cas vruce cas hladno 😂😂. I malo me dole pocelo peckati pa, sam malo nervozna. Uzela sam onaj multigyn acti gel. Pise da ga mogu koristiti i trudnice. Nadam se da ce pomoci.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Clio blago tebii, i ja bi tvoje mucnine 😂 to su slatke muke 😁😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji