Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Listopad 2020. 11:35

Marty07

Pozdrav curke, čitam vas već neko vrijeme, sad sam se odlučila pridružiti :)
    Mi smo ovaj mjesec prvi put odkad smo zajedno (9 g veze i 4 mj braka) počeli s radom na bebici. Zadnja m bila mi je 6.10., ovulacija 24. i 25.10., odnose smo imali skroz od kraja m do 22.10., pa opet 25.10., u međuvremenu je mužu umro otac pa je sve dosta stresno za nas, ne veselimo se previše da se uslijed svega primilo i to od prve, ali opet nadamo se :) ne(očekujem) m za tjedan dana, 2.11., imam redovite cikluse. od eventualnih simptoma bi mogla možda izdvojiti probadanje u lijevom jajniku cijeli prošli ponedjeljak, znači dan nakon odnosa, i lagani pritisak skroz u predjelu maternice i to je to za sad. Ne želim previše muža daviti s tim u ovoj situaciji, ali ja jedva čekam drugi tjedan da saznamo da li je + ili -.

Marty07

Mi smo ovaj mjesec prvi put odkad smo zajedno (9 g veze i 4 mj braka) počeli s radom na bebici. Zadnja m bila mi je 6.10., ovulacija 24. i 25.10., odnose smo imali skroz od kraja m do 22.10., pa opet 25.10., u međuvremenu je mužu umro otac pa je sve dosta stresno za nas, ne veselimo se previše da se uslijed svega primilo i to od prve, ali opet nadamo se :) ne(očekujem) m za tjedan dana, 2.11., imam redovite cikluse. od eventualnih simptoma bi mogla možda izdvojiti probadanje u lijevom jajniku cijeli prošli ponedjeljak, znači dan nakon odnosa, i lagani pritisak skroz u predjelu maternice i to je to za sad. Ne želim previše muža daviti s tim u ovoj situaciji, ali ja jedva čekam drugi tjedan da saznamo da li je + ili -.

Sretno 🍀

Bella🌟
    26. Listopad 2020. 11:36

Marty07

Dobrodošla i sretno🤗❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

watson009
    26. Listopad 2020. 11:50

Andela obecajem ti da cemo trudne piti kavu u Arena centru hehehe 👆♥🙏
    Ancioo jel imas kakvu strategiju za ovaj mjesec ?😅 sretno u novim pohodima!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    26. Listopad 2020. 12:10

Anciooo obaveznooo ♥👆
    Nista posebno ,nije bilo strategije samo dobro pokriti ovulaciju...vidjeti cemo kroz 2 tjedna😉
    Lindsay jesi ti obavila nalaze koje si trebala ??

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Angeleyes
    26. Listopad 2020. 12:13

I ja se prihavljujem za kavu u Areni, cini se lakse zapalit iz ST u ZG na kavu nego ostat trudna 😂😂😅😅

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Bella🌟
    26. Listopad 2020. 12:17

anci000

watson009

Andela obecajem ti da cemo trudne piti kavu u Arena centru hehehe 👆♥🙏
    Ancioo jel imas kakvu strategiju za ovaj mjesec ?😅 sretno u novim pohodima

onda cu i ja doci extra u arenu i piti kavicu s vama

I jaaa😁😁😁😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

▪Marty
    26. Listopad 2020. 12:21

Hvala vam od srca, vidjet cemo..nekako ce valjda proci jos ovaj tjedan da mogu napraviti test. jaako sporo se sad vuku dani. Dal koja od vas uzima elenatal?
    Sretno i svima vama! 🍀🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lindsay
    26. Listopad 2020. 12:26

Watsoon, vadila sam spolne hormone nalazi su za 3 tjedna.taman ce mi biti i papa. Progesteron 22 dc a sada kada mi M zavrsi idem dati urin na CUM iliti to je kao uzet bris. Cak i google to kaze pa ajd. Valjda lijecnici znaju sta rade.
    Otprilikw su sve nalaze dobiti u isto vrijeme negdje sredinom 11og mjeseca.
    A ti? Jesi dobila nalaze briseva?

Ivo& Ivana💙♥️
    26. Listopad 2020. 12:29

Eej curke evo mee😄. Joj mislim da su mi pocele malkice mucnine. Evo me na poslu pa mi je cas vruce cas hladno 😂😂. I malo me dole pocelo peckati pa, sam malo nervozna. Uzela sam onaj multigyn acti gel. Pise da ga mogu koristiti i trudnice. Nadam se da ce pomoci.

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

buhtlica23
    26. Listopad 2020. 12:43

Clio blago tebii, i ja bi tvoje mucnine 😂 to su slatke muke 😁😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.