Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    26. Listopad 2020. 17:13

Ulje nocurka, navodno pojacava plodnu sluz..buduci da je kod mene vise nema nego sto ima odlucila sam probari, samo ne znam dal da uzmem i caj od marulje uz to pa da pijem do ovulacije

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bella🌟
    26. Listopad 2020. 17:17

Barbi30

Bella🍁

mara5

Bella🍁

Marty07

Hvala vam od srca, vidjet cemo..nekako ce valjda proci jos ovaj tjedan da mogu napraviti test. jaako sporo se sad vuku dani. Dal koja od vas uzima elenatal?
    Sretno i svima vama! 🍀🤞

Evo bas sam kupila elenatal upravo. Do sad sam pila premama duo ali sam odlučila proći na druge pa sam uzela to sada . Ima dosta dolje, i ovo ostalo je standard a jedino kaj nema je omega. Al ok.

zašto si promijenila, jesu druge bolje ili? Ja sam upravo popila premam duo, imam solgarovu folnu, pa ću malo nju dok se ne odlučim što dalje

Ma mislim da ništa Sad posebno nisu drugačije, imaju više folne i ženskica u ljekarni je rekla da su među boljim brendovima. Al ne znam. Probat ću s njima sad. Iako mi je premama cist ok.

Ja sam pila elenatal prema preporuci ginekologa i meni čisto OK. Čak mi imunitet bio bolji jer sam sklona čestim herpesima na usni. I sa strane sam pila Omegu3.

Hvala na komentaru🤗Možda i uzmem još omegu uz to vidit ću.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2.IVF⏳️

Bella🌟
    26. Listopad 2020. 17:18

mara5

Ulje nocurka, navodno pojacava plodnu sluz..buduci da je kod mene vise nema nego sto ima odlucila sam probari, samo ne znam dal da uzmem i caj od marulje uz to pa da pijem do ovulacije

Sretnooo😘😘

👱 sve ok
    8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2.IVF⏳️

Bella🌟
    26. Listopad 2020. 17:19

Aniram17

Bok. Ja sam nova na forumu.
    Pokusavam ostati trudna, 35.g imam 🥺 napravila sam sve pretrage i danas sono uzv koji je uredan, jajovodi su prohodni. Ali krvarim nakon pretrage malo, da li je neka imala sl.iskustva?
    Ima li istine u tome da se nakon toga 'lakse ostane trudna'?
    Hvala

Pozdrav🤗 nemam iskustva nego ti samo želim dobrodošlicu i sretno🤗💛

👱 sve ok
    2.IVF⏳️

Maša🤰🏼
    26. Listopad 2020. 17:26

Bok curke evo da se i ja javim :) 
    Uzela sam muzu danas : https://ibb.co/x8XWnvm
    Moze preporuka koliko i kako da to pije/jede ?? 

Ovo za doc na kvu zagreb ja bi vozila iz istre za vas doc upoznat majke mi ❤️

Sto se mene tice danas sam popodne imala malo smedeg iscjedka i mislim si ok to je to sutra dolazi menga tako mi uvijek bude. Jako me bolio trubuh, križa isto znak dolazi glupaca . Onda je iscjedak prestao i pocela mucnina pa sam se s tim mucila ostatak popodneva i evo sad nista . Nit smedarim nit nista , cudno imam jako pritisak dole kao da je bas tu samo svaki tren da ne procuri 😂😂😂 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Lullaby
    26. Listopad 2020. 17:27

Leah

mara5

Lullaby

Clioja sam isto pušač, jako sam smanjila sada i trudim se skroz ukinuti. Svima sam rekla da je zbog zdravlja 🙈 Smanjila sam i to i kavu, pa je svima čudno.
    Reci da su preskupe postale 😄

ja sam skroz prestala, kava mi se više ni ne pije kad ne mogu dimit

Blago vama, ja sam strastveni pusac i jako mi je tesko prestati pusiti. Ali vjerujem ako iduci tjedan ugledam taj plusic, da mi to nece biti nikakav problem.

Nego zenske kod mene danas juzina, glava me ubijaaa! A bojim se ista popiti u slucaju da sam trudna. Koje tablete su na bazi paracetamola koji trudnice smiju?

Jooj i ja sam. I pušač i kavopija. Htjela bih skroz prestati, ali baš mi je teško. Računam bar da upola smanjim što jesam i sad malo po malo smanjivati da si ne nabijem stres odjednom. Čim vidim plus prestajem skroz.
    Ja isto imam glavobolje često, počela sam piti više vode i u zadnje vrijeme mi se malo smanjilo. Inače bi na poslu zaboravila piti, pa vjerojatno od dehidracije.

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

Štrudlica
    26. Listopad 2020. 18:06

Ja sam isto pocela vise vode piti ( prije nikako) i sad cim popiijem vodu moram piskiti, pa si mislim evo simptoma, makar mislim da je to zbog vode, ali lijepo je mastati. 😂
    Vjerujem da je ovaj mjesec nas, imam neki osjecaj da cemo si svi medusobno cestitati plusiceee🤞🤞🤞🤞🤞

Barbi30
    26. Listopad 2020. 18:22

Bella🍁

Ja sam pila elenatal prema preporuci ginekologa i meni čisto OK. Čak mi imunitet bio bolji jer sam sklona čestim herpesima na usni. I sa strane sam pila Omegu3.

Hvala na komentaru🤗Možda i uzmem još omegu uz to vidit ću.

Sretno :) Ja sam sad na Folacinu i Omega3, te sam počela piti prije 2 tj Femisan A kapi da to probam i evo M dolazi  (pri brisanju vidim tragove). Ciklusi su mi zbrčkani od zadnje VM i sutra 28 dan i bude na vrijeme. Nadam se da je ovo moja dobitna kombinacija 

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

watson009
    26. Listopad 2020. 18:26

Maso gdje si nasla ovu mjesavinu??? Ja sam to trazila i nisam nasla !!! Kaos!!!
    Imas u uputama kako se koristi,jedna zlicica mala dnevno,pomijesas ju s tekucinom,sok,caj ili voda, odstoji par minuta i popije sto je brze moguce.
    Nemamo jos ostvarenu trudnocu pa ne znam dal pomaze ali ima u sastavu dosta toga kao npr.fertil up samo u manjim koncentracijama.
    Zao mi je zbog vjestice ali drzi se, nije jos gotovo ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Hazel
    26. Listopad 2020. 18:27

Pozdrav ekipa, i ja vam se pridruzujem 👋
    Imam 29 godina, jednog dvogodisnjaka i u drugom krugu smo od 8. mj ove godine. Nalazi su u principu uredni osim sto su moji ciklusi produzeni na 30-33 dana a ovulacija dosta šeta pa ju treba pogoditi. 
    Danas mi je 24. dc, oko 1.11. je dan D. 😅
    Problem je sto sam zavrsila u samoizolaciji prije 5 dana pa sad ni sama ne znam bi li htjela plusic ovaj mjesec ili ne bi. Vidjet cemo sve 🤞
    Imam i ja i migrene i klasicne glavobolje. Kad me migrena sastavi ne pomaze nista osim Maxalta. U prosloj trudnoci su mi se migrene srecom smirile i ratovala sam “samo” s glavoboljama. I to mi je bilo previse jer paracetamol pijem kao tic tac. Ali ima sanse da se migrene privremeno povuku pod utjecajem hormona 😊

👩 29, 👱‍♂️ 33
    2018. 👦
    👶 #2 od 8/2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.