Pozdrav ekipa, i ja vam se pridruzujem 👋
Imam 29 godina, jednog dvogodisnjaka i u drugom krugu smo od 8. mj ove godine. Nalazi su u principu uredni osim sto su moji ciklusi produzeni na 30-33 dana a ovulacija dosta šeta pa ju treba pogoditi.
Danas mi je 24. dc, oko 1.11. je dan D. 😅
Problem je sto sam zavrsila u samoizolaciji prije 5 dana pa sad ni sama ne znam bi li htjela plusic ovaj mjesec ili ne bi. Vidjet cemo sve 🤞
Imam i ja i migrene i klasicne glavobolje. Kad me migrena sastavi ne pomaze nista osim Maxalta. U prosloj trudnoci su mi se migrene srecom smirile i ratovala sam “samo” s glavoboljama. I to mi je bilo previse jer paracetamol pijem kao tic tac. Ali ima sanse da se migrene privremeno povuku pod utjecajem hormona 😊
Sretno i još sitno brojimo😁 radit ćeš test il ćeš čekati da zakasni?
Hvalaa, sretno i tebi 🤞
Mislim da cu napravit test u subotu, ako ne dobijem do tad. I ako izdrzim do subote 🙈
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
Za mene ocito ovdje nema savjeta 🥴
Hej, nisam ni ja radila HSG nikad ali koliko znam nije neuobicajeno da se pojavi blago krvarenje nakon pretrage. Moze trajati dan, dva.
Zao mi je sto dobivas savjete da se opustis. To govore samo ljudi koji nemaju ni svoje iskustvo a ni nekoga u okolini tko se mucio sa zacecem.
Drzim fige da upali ovaj mjesec 🤞
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
Moze li mi reci netko ko je imao T, da li se prvi pregledi rade vaginalno ili?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bok. Ja sam nova na forumu.
Pokusavam ostati trudna, 35.g imam 🥺 napravila sam sve pretrage i danas sono uzv koji je uredan, jajovodi su prohodni. Ali krvarim nakon pretrage malo, da li je neka imala sl.iskustva?
Ima li istine u tome da se nakon toga 'lakse ostane trudna'?
Hvala
Pozdrav, ja cu ici na to iduci mjesec ako ovaj ne bude dobitan tako da ti ne mogu pomoci ali zelim ti veliki plusic, tako sam i ja cula da nakon te pretrage nekima zna odmah taj ciklus biti uspjesan..
Koliko dugo pokusavate ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hej drage moje, mozda me se netko sjeca. Trebala sam odmor od svega pa me nije bilo od 08\2020 ali sada opet krecem s vama u nove pobjede. Zadnja menga je bila 17.10. - 21.10. Vec smo krenuli sa hopsanjem, tako da se nadamo plusicu ovaj mjesec. Skuzila sam kada mi se blizi ovulacija da uz sluz imam i malo smedjeg iscjetka ( gibekologica je rekla da je to znak da ovuliram ) ali meni je to malo cudni, jer sam svasta procitala po forumima. Papa test u 06\2020. je bio odlican. Tako da opet se druzimo sve zajedno. Zelim svima puno srece i drzim figice ❤🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Buhtlica 23, imala sam ja T nakratko... prvi pregledi su vaginalni. Ne znam tocno od kojeg tjedna prestaju vaginalni, ali mislim da je kasnije u trudnoci.
Za mene ocito ovdje nema savjeta
Nemoj draga tako tu smo sve iste s istim ciljem, zao mi je da si dobila ovakav dojam.
Odvrtila sam na tvoj komentar, ne znam sta bi ti napisala jer nisam nikada radila tu pretragu, ali super da su ti svi nalazi dobri. Ste radili vec ovaj mjesec ili se spremate? Drzim fige za plusic tebi i svima nama 🤞🤞🤞🤞
Hvala na odg.
Zavrsila mi je menga pa tek hocemo opet.
Svi oko mene imaju bebace i djecu i govore mi da se opustim 😥🤯 pa cu onda ostati trudna, a imam 35 i jos nemam bebaca. Psiha je strasna stvar
Ne brini draga, nikad nije kasno, mene je mama rodila sa 42 god
Bok. Ja sam nova na forumu.
Pokusavam ostati trudna, 35.g imam 🥺 napravila sam sve pretrage i danas sono uzv koji je uredan, jajovodi su prohodni. Ali krvarim nakon pretrage malo, da li je neka imala sl.iskustva?
Ima li istine u tome da se nakon toga 'lakse ostane trudna'?
Hvala
Pozdrav, ja cu ici na to iduci mjesec ako ovaj ne bude dobitan tako da ti ne mogu pomoci ali zelim ti veliki plusic, tako sam i ja cula da nakon te pretrage nekima zna odmah taj ciklus biti uspjesan..
Koliko dugo pokusavate ?
Poslala me doktorica na ultrazvucnu pretragu jer je ona bolja od rengenske pretrage prohodnosti jajovoda, izvadila sam bas sve nalaze hormona i cervikalne briseve i moj dragi spermiogram i bila kod dr.Alebica i rekao (prije cervik.briseva i pretrage sono uzv jajnika) da je sve ok i da ako ne upali prirodno u 1.,2.mj iduce godine krenem na umjetnu.
Aktivno vec se trudimo godinu i pol do 2.god
Uh 😒
Moze li mi reci netko ko je imao T, da li se prvi pregledi rade vaginalno ili?
Prvi pregledi mi je doktoru u 5tt samo potvrdio da je plod u maternici i to je to. Imala sam kontrolu za 2 tjedna gdje se vidjelo da srceko kuca, ali nazalost se plod prestao razvijati, 3 dana kasnije sam imala spontani nazalost. Ali znam da na drugom pregledu kad vide da je srceko pocelo kucati se radi trudnicka knjizica i ide se na pretrage krvi urina urinokultura i jos nesto sto sam zaboravila.
Hej drage moje, mozda me se netko sjeca. Trebala sam odmor od svega pa me nije bilo od 08\2020 ali sada opet krecem s vama u nove pobjede. Zadnja menga je bila 17.10. - 21.10. Vec smo krenuli sa hopsanjem, tako da se nadamo plusicu ovaj mjesec. Skuzila sam kada mi se blizi ovulacija da uz sluz imam i malo smedjeg iscjetka ( gibekologica je rekla da je to znak da ovuliram ) ali meni je to malo cudni, jer sam svasta procitala po forumima. Papa test u 06\2020. je bio odlican. Tako da opet se druzimo sve zajedno. Zelim svima puno srece i drzim figice ❤🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Dobro nam se vratilaaa, drzimo fige za plusiiiiic🤞🤞🤞🤞 samo hopsanjee
Sortiraj odgovore
Najstariji