Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leah
    26. Listopad 2020. 14:51

Da to je problem i meni, ja inace pijem brufen 600 i sve ove blaze tablete ne rade jer sam naviknula na te jake. Probat cu jos do navecer izdrzati, ako ne prestane probat cu popit jedan lupocet

Mokosh
    26. Listopad 2020. 14:53

sassy

Pozdrav cure,
    Kako ste danas?
    Meni su krenula zadnja odbrojavanja do M (do 31vog), i uzbudjenje neko rastedodje mi da uradim test ranije samo da se rijesim tenzije, mada s druge strane, bojim se i razocarenja, tako da, trpit cu do vikenda :D
    Ko mi se pridruzuje za kolektivni pipi 31vog? :D

Ja cu ti se pridruziti ukoliko ne dobijem 30og . Moj plan je bio piskit 31., ali evo, nisam mogla odoljeti.

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    26. Listopad 2020. 14:54

Leah

sassy

Pozdrav cure,
    Kako ste danas?
    Meni su krenula zadnja odbrojavanja do M (do 31vog), i uzbudjenje neko rastedodje mi da uradim test ranije samo da se rijesim tenzije, mada s druge strane, bojim se i razocarenja, tako da, trpit cu do vikenda :D

Bolje sacekaj, meni je prosli put kad sam stvarno bila trudna 4 dana prije M bio negativan test, i onda kada je dosao dan M, a nje nema sam pisala i ispao pozitivan. Odtada sam rekla necu vise bacat novce i pisat prije nego m nestane, vec prvi dan kad izostane, pa za par dana opet da vidim jel tamnija crtica.sta je sigurno je sigurno. Drzim fige da za vikend slavis svoj plusiiiic 😍😍😍

Nisam ovo sad trebala procitat. 😂 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

buhtlica23
    26. Listopad 2020. 14:55

Probajte piti vise vode kad vas glava boli. Prosetajte ili neka vam muzici i dekici malo vrat i sljepcnice izmasiraju meni to pomogne. Izbjegavam tablete uvijek kad mogu 😁 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

sassy
    26. Listopad 2020. 14:55

Leah

sassy

Pozdrav cure,
    Kako ste danas?

Bolje sacekaj, meni je prosli put kad sam stvarno bila trudna 4 dana prije M bio negativan test, i onda kada je dosao dan M, a nje nema sam pisala i ispao pozitivan. Odtada sam rekla necu vise bacat novce i pisat prije nego m nestane, vec prvi dan kad izostane, pa za par dana opet da vidim jel tamnija crtica.sta je sigurno je sigurno. Drzim fige da za vikend slavis svoj plusiiiic 😍😍😍

Pa vjerujem da cu sacekati... nego pala mi je ideja na pamet jer je muzu sutra rodjendan i bilo bi cool plusic servirat kao poklon :D ali bolje da se prihvatim radit tortu umjesto toga, sto je sigurno - sigurno je :D

Hvala ti Leah, javim rezultate za vikend 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    26. Listopad 2020. 14:56

Mokosh

sassy

Pozdrav cure,
    Kako ste danas?

Ja cu ti se pridruziti ukoliko ne dobijem 30og . Moj plan je bio piskit 31., ali evo, nisam mogla odoljeti.

Vazi :D na osnovu ovog sto je Leah napisala, postoji sansa za T

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

mara5
    26. Listopad 2020. 14:58

mene također muče migrene, uz brufen mi pomogne da umasiram neku mast sa eukaliptuosm (mucoplant u mom slučaju) namažem mal ispod nosnica i umasiram u sljepočnice i zamotam prvo što nađem preko očiju i legnem u jako jako zamračen prostor.. i također ne znam kak će to funkcionirati bez tablete 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

26. Listopad 2020. 15:00

Marty07

Imam informaciju da jedino lupocet 500 smijemo popiti i max 2 tabl dnevno. Inace imam migrene na mjesecnoj bazi i do sad sam uvijek pila maxalt, e sad molim Boga da me ne uhvati migrena jer meni je lupocet nista..

I ja imam migrene 😣 jel ti pomaze maxalt?

Bella🌟
    26. Listopad 2020. 15:13

mara5

Bella🍁

Marty07

Hvala vam od srca, vidjet cemo..nekako ce valjda proci jos ovaj tjedan da mogu napraviti test. jaako sporo se sad vuku dani. Dal koja od vas uzima elenatal?
    Sretno i svima vama! 🍀🤞

Evo bas sam kupila elenatal upravo. Do sad sam pila premama duo ali sam odlučila proći na druge pa sam uzela to sada . Ima dosta dolje, i ovo ostalo je standard a jedino kaj nema je omega. Al ok.

zašto si promijenila, jesu druge bolje ili? Ja sam upravo popila premam duo, imam solgarovu folnu, pa ću malo nju dok se ne odlučim što dalje

Ma mislim da ništa Sad posebno nisu drugačije, imaju više folne i ženskica u ljekarni je rekla da su među boljim brendovima.  Al ne znam. Probat ću s njima sad. Iako mi je premama cist ok.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    26. Listopad 2020. 15:16

Mokosh

Leah

sassy

Pozdrav cure,
    Kako ste danas?

Nisam ovo sad trebala procitat. 😂

😂😂😂
    Ma ajmo se mi praviti da ovo danas nije ništa, zanemari i zaboravi i idemo na novo pišanje🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.