Ja se testiram od cca 7/8dc pa dok ne uhvatim pik
S obzirom da mi O šeta 11-17dc tako sam nekako se organizirala.
Sad bi na redu trebao biti lijevi jajnik koji kasnije ovulira, no tko zna mozda ce desni 2 mj zaredom pa ce o kroz 3-4 dana vec 🤷♀️
Kako bude.. Ovaj ciklus sam ionako vec poprilicno otpisala
Ona osjeti I koji jajnik ovulira 🤔 a ja da nije temp I ove sluzi ne bih mogla ni naslutit nista..Oko tih bolova u jajniku nikad ne mogu skontati..ako je to samo ziganje blago,to mi se nakad desi u prvom djelu ciklusa,nekad sredina a ponekad I nakon O 😎
Haha 🤣
Ne osjetim, najcesce
Nego znam da jedan ovulira ranije a jedan kasnije
A kad sam zatrudnila o je bila vec na 12dc, a dr mi ne rekao da je žuto tijelo na desnom jajniku
Pa sam tako zaključila 🤣
Koliko mi to studiramo...🤣Tacno mi zao sto nisam studirala nesto slicno..Sad tek vidim koliko je vazno interesovanje za nesto,da bi se gradivo savladalo 🤣
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Joj sto me ovaj moj nasmija. Odem ja pokazem mu ovulacijski test. Reko ja u ovulaciji valjda , trebami tvoja puca . A on ce ti meni zasto tu pise mrak? 😂😂😂😂 to bi bio mark na ovulacijskom testu . Evo jos se sama smijem ...
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Ukupno 40÷ pokretnih spermija, od toga samo 10% progresivno pokretnih a njihove prezivljavanje je <50 a ref vr. >50..malo mi je ovo nejasno 🙄.Znaci li ovo da moramo bas tempirati odnose,I potrefiti bas vrijeme O jer brzo uginuu 🙄😁
anabelaaa mislim da da...
Kod mm u prvom nalazu s 1% progresivnih i 5% sporih neprogresivnih je pokretljivost nakon 24h = 0%
U drugom nalazu nisu provjeravali nakon 24h nego nakon stimulacije tako da nemam usporedbe.
Dakle uz svu srecu da prema drugom nalazu od 2% progresivnih i od toga 3% normalnih formi bi se trebalo desiti cudo da imamo odnos u pravo vrijeme, tj. da cim mali vojnici stignu, jajna stanica stoji spremna i ceka... Mislim da je veca vjerojatnost da cemo osvojiti eurojackpot nego da to... 😪
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Ukupno 40÷ pokretnih spermija, od toga samo 10% progresivno pokretnih a njihove prezivljavanje je &lt;50 a ref vr. &gt;50..malo mi je ovo nejasno 🙄.Znaci li ovo da moramo bas tempirati odnose,I potrefiti bas vrijeme O jer brzo uginuu 🙄😁anabelaaa mislim da da…
Kod mm u prvom nalazu s 1% progresivnih i 5% sporih neprogresivnih je pokretljivost nakon 24h = 0%
U drugom nalazu nisu provjeravali nakon 24h nego nakon stimulacije tako da nemam usporedbe.
Dakle uz svu srecu da prema drugom nalazu od 2% progresivnih i od toga 3% normalnih formi bi se trebalo desiti cudo da imamo odnos u pravo vrijeme, tj. da cim mali vojnici stignu, jajna stanica stoji spremna i ceka… Mislim da je veca vjerojatnost da cemo osvojiti eurojackpot nego da to… 😪
Ne bediraj se.Moj muz je ubjedjen da je nalaz losiji jer smo ranije malo vise apstiniri.I hoce da ga ponovi,ne nadam se bas necemu ali podrzavam ga.😊Koristite li vi nesto? Mi smo tek poceli,njemu smo uzeli cink I selen za tu pokretljivost,pa cemo vidjeti. Ako postoji ikakva sansa za T onda ce da bude,u suprotnom ne bi je ni bilo...🙄😁Ja se tako tjesim, samo je pitanje vremena. 🤞🤞❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Pozdrav cure, ja taman idem od ginekologa. Rekao mi je da sam opsjednuta i da prestanem razmisljati o trudnoci. Mislim da ima pravo 😂🙈
Inace, danas mi je 12DC, vodeci folikul je 17...a endometrij 9,9
Ja se testiram od cca 7/8dc pa dok ne uhvatim pik
S obzirom da mi O šeta 11-17dc tako sam nekako se organizirala.
Sad bi na redu trebao biti lijevi jajnik koji kasnije ovulira, no tko zna mozda ce desni 2 mj zaredom pa ce o kroz 3-4 dana vec 🤷♀️
Kako bude.. Ovaj ciklus sam ionako vec poprilicno otpisala
Ona osjeti I koji jajnik ovulira 🤔 a ja da nije temp I ove sluzi ne bih mogla ni naslutit nista..Oko tih bolova u jajniku nikad ne mogu skontati..ako je to samo ziganje blago,to mi se nakad desi u prvom djelu ciklusa,nekad sredina a ponekad I nakon O 😎
Haha 🤣
Ne osjetim, najcesce
Nego znam da jedan ovulira ranije a jedan kasnije
A kad sam zatrudnila o je bila vec na 12dc, a dr mi ne rekao da je žuto tijelo na desnom jajniku
Pa sam tako zaključila 🤣
Koliko mi to studiramo…🤣Tacno mi zao sto nisam studirala nesto slicno..Sad tek vidim koliko je vazno interesovanje za nesto,da bi se gradivo savladalo 🤣
🤣🤣🤣
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Evo bella nadam se da sam uspjela
Ovu sličicu ne znam urediti al mislim da je sasvim nebitna 🤭
Superr😁😁😁 bas mi je to uzbudljivo😄 Ancioo neka nam to mjerenje temperature dones3 sreću ovaj mjesec🤞🤞🤞🤞
Pozdrav cure, ja taman idem od ginekologa. Rekao mi je da sam opsjednuta i da prestanem razmisljati o trudnoci. Mislim da ima pravo 😂🙈
Inace, danas mi je 12DC, vodeci folikul je 17…a endometrij 9,9
Endometrij ti je super. Meni je na 15mm folikula bio 5mm. Znači O ti je oko nedjelje.ako folikula rastu 2-3mm na dan a puca oko 25mm, nekima i manje. Meni na 21mm pucao zadnji put. Sretno🤞🤞 šta ti je još rekao?
Ukupno 40÷ pokretnih spermija, od toga samo 10% progresivno pokretnih a njihove prezivljavanje je &amp;lt;50 a ref vr. &amp;gt;50..malo mi je ovo nejasno 🙄.Znaci li ovo da moramo bas tempirati odnose,I potrefiti bas vrijeme O jer brzo uginuu 🙄😁anabelaaa mislim da da…
Dakle uz svu srecu da prema drugom nalazu od 2% progresivnih i od toga 3% normalnih formi bi se trebalo desiti cudo da imamo odnos u pravo vrijeme, tj. da cim mali vojnici stignu, jajna stanica stoji spremna i ceka… Mislim da je veca vjerojatnost da cemo osvojiti eurojackpot nego da to… 😪
Ne bediraj se.Moj muz je ubjedjen da je nalaz losiji jer smo ranije malo vise apstiniri.I hoce da ga ponovi,ne nadam se bas necemu ali podrzavam ga.😊Koristite li vi nesto? Mi smo tek poceli,njemu smo uzeli cink I selen za tu pokretljivost,pa cemo vidjeti. Ako postoji ikakva sansa za T onda ce da bude,u suprotnom ne bi je ni bilo…🙄😁Ja se tako tjesim, samo je pitanje vremena. 🤞🤞❤
anabelaaa ma pokusali smo sve...sad jos do kraja godine koristi fertil up kao zadnju opciju i evo pridrzavat cemo se studije sto je Hazel objavila, tj. ne imati odnose poslije O do kraja ciklusa uz naravno ciljane odnose na dan O. Tu pokusavam sto bolje odrediti i izracunati sve unaprijed tako da prije O dan dva nemamo odnose, ali i to je opet sve lutrija...
Tako bih voljela da se dogodi prirodnim putem, ali tko zna koliko godina bismo jos morali cekati....
Buduci da opcija vise nemamo, primorani smo krenut u postupak jer godinama cekati i nadati se sestici u lotu ne mogu...
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Anabela kakva je morfologija bila, ne sjecam se vise sto je pisalo u nalazu? 10% progresivno pokretnih je dosta malo ali ako je morfologija ok ne mora biti presudno. Btw. Ja jesam studirala nesto slicno ali sam daleko odmakla od ginekologije 😂 Ovo kuckam po sjećanju s faksa i iskustvima...
Lavanya sretno! 🤞 Ovo zasad dobro zvuci!
Sanjarka sretno, javi nam se!
Navuć ćete i mene na mjerenje temp. Baš razmišljam di mi je toplomjer 😅
Dobili smo domaće limune, mandarine i kivije 😋 Imam random pitanje, sad bi ja sačuvala tu neprskanu koricu limuna za Božićne kolače. Razmišljam ogulit limune i samo smrznuti koricu, hoće to tako bit ok? (Na stranu što sam ja zaobišla sve to fino domaće i ispekla si kokice 🙈 ko prava kokoš😆)
Jel se vidi da sam napokon dobre volje jer večeras planiram druženje s mužem nakon 2 tj izolacije? 😅😅
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji