Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • alma199
    04. Studeni 2020. 22:47

Bella🍁

alma199

Jao koji su plusići. Prelijep početak mjeseca .. pa da nam i ostane tako. Mene prehlada zeza a sutra idem ponovo na folikumetriju prvi put nam bilo prerano. Čestitke novopečenim trudnicama a trudilicama puno strpljenja i nade. Moramo je imati 🥰

Javi kako će folikulometrija proci i sretno😘😘

Hvala draga Bella. Hocu obavezno. ❤️

Mia333
    04. Studeni 2020. 23:04

anabelaaa joj govoris mi iz duse! Sto vrijeme vise odmice, sve se vise ogranicavamo, te gledamo na ovo, te na ono jer smo sve isprobali i onda ti preostane samo sve pomno tempirati. Vec sam bila pisala da vrijedi jednom, dvaput pokusati, ali na dulje vrijeme ti zaista ponestane volje...
    Prosli i pretprosli ciklus sam pratila da imamo odnose u razmaku i sto blize O. Ovaj mjesec da poslije M imamo odnose i onda 3 dana prije O ne, pa na O s najboljom kvalitetom, da bi se na kraju ispostavilo da taj petak ipak nisam imala O, nego u subotu. Tako da mislim da ni od ovog ciklusa nista jer kvalitetniji spermiji od petka vjerojatno nisu dozivjeli O, a ovi od subote nisu dostigli dovoljnu kvalitetu.
    Dali smo si jos dva pokusaja, dakle sveukupno 26 i onda okrecemo novi list. Ovako nastaviti jednostavno ne vrijedi, gubi se svaki smisao sexa i zivota.

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Bella🌟
    05. Studeni 2020. 06:16

Dobro jutro☕
    Temperatura izmjerena 😁 kad se zarada par dana stavim svoj graf.
    U zadnjih par noći tako loše spavam,samo se budim svako malo. Ne znam što bi. M napokon završila tako da se možemo primiti posla🤭
    Kako ste vi? Što ima novo? 
    Piškilice ima li vas?
    Mia33 bas zvuči frustrirajuce. Kako pratiš O? Misliš da nema šanse da se primi?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    05. Studeni 2020. 07:16

anci000

jutroooo uz kavicu
    Nego moj M stigao sinoc kuci, naravno da je pao jedan hopsic iako smo toliko umorni bili
    Mia bas mi je zao zbog vase situacije, ti tempirani odnosi i jesu takvi, kao da nesto moras, probaj se raspitati kako sto dalje
    Bella kolika je tempica bila jutros? Slusaj ovo: zvoni alarm ja toplomjer u usta, padne mobitel, izvadim toplomjer, dignem mob sve jednom rukom da se ne mrdam puno, stavi toplomjer i mjeri ponovno

Piski li nam tko testic?
    Maso, Watson kako ste?

Sanjarka sta je rekao ginekolog?
    Andela sestro, kako si?
    Maro jesi se bacila na posao

Lijep dan svima zelim!

Haha sad si se već ispraksala s temperaturom, bravo bravo😁😁😁 ovaj vikend iskoristite maksimalno🤞🤭🤞🤞
    Meni ti je temp 36.23 danas bila. Iako sam ju mjerila 25 minuta prije nego kaj sam namjeravala jer sam se probudila radije i morala sam piskiti jako🤣 pa da ne ustajem prije mjerenja odma sam ju izmjerila.

05. Studeni 2020. 07:30

Dobro jutro dame☕
    Wauuu kako je dobro poceo mjesec nisam bila bas aktivna pa u zakasnjenju cestitam curama koje su dobile plusice da bude uredne dosdne i zdrave trudnoce❤️😘
    A ostalim damama da vec ovaj ili iduci ciklus imaju svoje plusice 🍀🤞❤️
    Inace kako ste? dok sam sve iscitala pogubila sam se 😂
    Ima li ko da piski da se nastavi niz plusica🤔😘

mara5
    05. Studeni 2020. 07:34

Jutro trudilice,
    Ja sam jucer preskocila hopsanje, nadam se da ce se uhvatit od prije 😅 ako ne prelazim i ja na toplomjer.
    Ancio drago mi je sto ti muz stigao, sad ces pokriti sve sto si planirala 💪💪
    Procitala sam da je netko pricao o opustenosti, to svi savjetuju. Mi smo tek krenuli pa nemam jos iskustva sa dugim cekanjima napetostima itd i nadam se da ce nas  sve to zaobici cim prije. Zanima me ako svjesno ides radit na bebi mozes li zaista biti opusten u smislu da ni ne razimisljas stize li M, jesi pokrio svr dane jel sve uredu jesi nesto propustio, krivo napravio? 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 07:50

Kiflica - ➕❤️
    Susika - ➕❤️
    Samoja6 - ➕❤️
    ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
    Amarenna - 05.11. - danas❤️
    Leah - 05.11. - danas ❤️
    Traveller - 06.11. - 1 dan❤️
    Chloe - 09.11. - 4 dana❤️
    Olimpija - 10. 11. - 5 dana❤️
    Dada31 - 10.11. - 5 dana❤️
    Sunny_ - 10.11. - 5 dana❤️
    Inana1- 11.11.  - 6 dana❤️
    Amy_94 - 13.11. - 8 dana❤️
    Maja1102 - 13.11. - 8 dana❤️
    Freya_444 - 13. 11.  - 8 dana❤️
    Mia333 - 16.11. - 11 dana ❤️
    Mara5 - 21.11. - 16 dana❤️
    Alma199 - 21.11. - 16 dana❤️
    Ancioo- 22.11. - 17 dana ♥️
    Anabelaaaa - 23. 11. - 18 dana❤️
    Stormy - 23.11. - 18 dana❤️
    Andela111 - 24.11. - 19 dana❤️
    Sanjarka88 - 25. 11. - 20 dana❤️
    Maša25 - 27.11. - 22 dana❤️
    Lisa27 - 29.11. - 24 dana❤️
    Mokosh - 29.11. - 24 dana❤️
    Buhtlica23 - 30.11. - 25 dana❤️
    Bella- 30.11- 25 dana ♥️
    Marty07 - 30.11. - 25 dana❤️
    Lullaby - 30.11. - 25 dana❤️
    ODBROJAVANJE 12.MJESEC ➕:
    Lovely - 01.12. - 26 dana❤️
    Hazel 02.12. - 27 dana❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    05. Studeni 2020. 08:03

anci000

Bella🍁

anci000

jutroooo uz kavicu
    Nego moj M stigao sinoc kuci, naravno da je pao jedan hopsic iako smo toliko umorni bili
    Mia bas mi je zao zbog vase situacije, ti tempirani odnosi i jesu takvi, kao da nesto moras, probaj se raspitati kako sto dalje
    Bella kolika je tempica bila jutros? Slusaj ovo: zvoni alarm ja toplomjer u usta, padne mobitel, izvadim toplomjer, dignem mob sve jednom rukom da se ne mrdam puno, stavi toplomjer i mjeri ponovno

Piski li nam tko testic?
    Maso, Watson kako ste?

Sanjarka sta je rekao ginekolog?
    Andela sestro, kako si?
    Maro jesi se bacila na posao

Lijep dan svima zelim!

Haha sad si se već ispraksala s temperaturom, bravo bravo😁😁😁 ovaj vikend iskoristite maksimalno🤞🤭🤞🤞
    Meni ti je temp 36.23 danas bila. Iako sam ju mjerila 25 minuta prije nego kaj sam namjeravala jer sam se probudila radije i morala sam piskiti jako🤣 pa da ne ustajem prije mjerenja odma sam ju izmjerila.

suppper mjeris li isto oralno? Hvala vjeruj mi i ja jedva cekam vikend

Traveller nesto su se sve usutile, ili piske ili spavaju 😁

Mjerim oralno ispod jezika. 

05. Studeni 2020. 08:07

anci000

NeverGiveUp55

Dobro jutro dame☕
    Wauuu kako je dobro poceo mjesec nisam bila bas aktivna pa u zakasnjenju cestitam curama koje su dobile plusice da bude uredne dosdne i zdrave trudnoce❤️😘
    A ostalim damama da vec ovaj ili iduci ciklus imaju svoje plusice 🍀🤞❤️
    Inace kako ste? dok sam sve iscitala pogubila sam se 😂
    Ima li ko da piski da se nastavi niz plusica🤔😘

kako si nam ti?

Hvala na pitanju evo dobro guram nekako si slazem kockice u glavi malo me pogodilo bolest tete trudim se provesti dane sa njom al tesko mi ju gledat kako se muci... 
    A inace sve super nema vise ni krvi ni smedega sve je stalo imam kontrolu iduci tjedan pa cu znat malo vise... 😘
    Kako si ti? 

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 08:13

Good morning ☕ ja na poslu, bas mi se neda 🙄 totalno mi treba porodiljni 😁
    Al nista od ovog ciklusa, papa ce bit tek za cca 12 dana 🙄
    Nista, imat cemo bozicno čudo 🙂
    Briseve sam platila 550kn, cisto informativno 🙂
    Btw rekao mi je kad zatrudnim da se jako pazim korone, da je bas opasna prva 3mj 😮😒😪 jos mi i ta briga treba 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.