Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    04. Studeni 2020. 13:14

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Ja se testiram od cca 7/8dc pa dok ne uhvatim pik
    S obzirom da mi O šeta 11-17dc tako sam nekako se organizirala.
    Sad bi na redu trebao biti lijevi jajnik koji kasnije ovulira, no tko zna mozda ce desni 2 mj zaredom pa ce o kroz 3-4 dana vec 🤷‍♀️
    Kako bude.. Ovaj ciklus sam ionako vec poprilicno otpisala

Ona osjeti I koji jajnik ovulira 🤔 a ja da nije temp I ove sluzi ne bih mogla ni naslutit nista..Oko tih bolova u jajniku nikad ne mogu skontati..ako je to samo ziganje blago,to mi se nakad desi u prvom djelu ciklusa,nekad sredina a ponekad I nakon O 😎

Haha 🤣
    Ne osjetim, najcesce 
    Nego znam da jedan ovulira ranije a jedan kasnije 
    A kad sam zatrudnila o je bila vec na 12dc, a dr mi ne rekao da je žuto tijelo na desnom jajniku
    Pa sam tako zaključila 🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Studeni 2020. 13:16

sassy

Sanjarka88 🦋

sassy

E cure da vam prijavim, upravo je krenula M, po malo al to je tobas mi je lakse da vise je ne cekam (kad vec nema T) i sad je malo problem sto vise ne znam kad da ocekujem sljedecu, kad O itd. Jedna app mi kaze sljedeca M je 3.12 a druga 6.12.

Watson otici cu kod dr na konsultacije sta da uradimo prvo od pretraga, u pravu si.
    Ancy ti si jedna hrabra zena.

Nek je Koonacno stigla 🤟
    Pratis li o na koji nacin?

Pratila sam putem ovulacijskih trakica, ali mislim da ih nisam dobro koristila, dva puta sam imala peek :D (kineske su bile, zelene).
    I buduci da sam i ujutro i navecer piskila, potrosila sam sve, imam jos 8 pa cu opet krenut poslije M i trazit da kupim jos, ovaj put samo jednom dnevno. Temp nisam do sad mjerila, mozda i to pokusam ovaj mjesec, jel se krece od prvog dana M illi nakon M?

Mozes odmah od kad dobijes m a mozes i nakon 
    Ja mjerim svaki dan ciklusa 

Mia333
    04. Studeni 2020. 13:53

anabelaaaa

Meni danas krenuo onaj vodenasti iscjedak,na gacicama ostaje bjelkasto..vrcs pravo vrijeme za hopsanje 😁Brine me sto ne mogu primjetiti da je ta sluz rastezljiva….bude je na pretek u ovim danima Ali je bas vodena,I bukvalno we sliijeva niz prste kad pokusam uhvatiti 😁Kakva je kod vas,ima li neko slican problem?🙄

anabelaaa kod mene je isto tako

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Tommyfame
    04. Studeni 2020. 13:55

Traveller

TommyFame di si, jesi ti procurila ili piskis opet? 😁

Pa evo gledam kak si ti sa tom tempicom ubiti trudna hahahaha
    Nisam jos procurila,sutra joj je kranji rok. Ak ne dode do sutra navecer idem po CB.
    Tu i tamo se jave neki grcevi..jucer ujutro su bili bas mengamenga grč velim ja husbandu evoooo mengaaa samo sto nije i evo ti Vidovitog Milana 'kak menga kad si trudna?' I eto bome se grcevi smirili.

Kak si ti? Hoces piskiti?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sanjarka88
    04. Studeni 2020. 14:03

Traveller

Cure, ima netko iskustva s temperaturom i ovim cirkusom oko corone? Opet danas mjerim 37.1, stalno sam sama sebi topla. Znam da se spominje stalno ona temperatura od 37.2… A meni je ovo dok mirujem, sjedim i radim na laptopu, tako da ne znam dokle će gore kad budem aktivnija. Kakva je procedura ako mi ode temperatura na 37.2, moram zvati doktora?

Ja nebi trcala doktoru da imam obicnu temp i prehladu. Jedino da razvijem simptoma nakon kontakata sa zarazenim onda bi 
    A ovako 🤷‍♀️ nije valjda korona jedini virus 
    Osim ako ti ne zelis u samoizolaciju malo 😁

sassy
    04. Studeni 2020. 14:09

Traveller

Cure, ima netko iskustva s temperaturom i ovim cirkusom oko corone? Opet danas mjerim 37.1, stalno sam sama sebi topla. Znam da se spominje stalno ona temperatura od 37.2… A meni je ovo dok mirujem, sjedim i radim na laptopu, tako da ne znam dokle će gore kad budem aktivnija. Kakva je procedura ako mi ode temperatura na 37.2, moram zvati doktora?

Ja sam imala proslu sedmicu takvu temp, mislim da je to samo obicna prehlada, osim ako ne izgubis cula ili si bila u kontaktu s zarazenom osobom. Buduci da radim od kuce i ne krecem se previse vani, male su sanse da sam mogla od nekog pokupit virus ili ga prenijeti pa nisam ni zvala nikog, samo sam uzimala vitamine da podignem imunitet.
    S druge strane, bila sam u PMS i kod mene obicno prehlada se stvori i temp poraste kad trebam dobit, valjda je generalno imunitet los pa na smjenu hormona reaguje prehladom (desavalo mi se cesto i prije corone).

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Tommyfame
    04. Studeni 2020. 14:10

Traveller

Tommyfame

Traveller

TommyFame di si, jesi ti procurila ili piskis opet? 😁

Pa evo gledam kak si ti sa tom tempicom ubiti trudna hahahaha
    Nisam jos procurila,sutra joj je kranji rok. Ak ne dode do sutra navecer idem po CB.
    Tu i tamo se jave neki grcevi..jucer ujutro su bili bas mengamenga grč velim ja husbandu evoooo mengaaa samo sto nije i evo ti Vidovitog Milana 'kak menga kad si trudna?' I eto bome se grcevi smirili.

Kak si ti? Hoces piskiti?

Ma nisam, pokazalo bi se već dosad jer meni tehnički od danas već kasni. Prošli put sam u to vrijeme povracala. Imamo osobu u samoizolaciji doma pa mi je zrbka u glavi, iako osoba radi koje je ona u izolaciji nije još prošla ni testiranje pa se ne zna sigurno.
    I kod tebe ringišpil s grčevima. Ja sam ih imala do jučer, a danas evo opet krenulo kao kod ovulacije.

Pa dobro ti muž kaže, vidiš kako ga slušaju odmah jajnici. 😎😁😂 Očekujem tvoj test onda prekosuutra. Nemoj da te opet zazivam i čekam tu. 😂😂
    Jok, ja ne piskim. Mislim da stvarno nema ništa od toga. Nema više Kineza, radije ću se počastiti s nečim za te pare testa. 😂😂

Pa to sto ne povracas iste sekunde ko prošlu trudnocu nista ne znači..meni isto na Premom pise da kasni 🤣🤣 ubiti je danas trebam dobiti..
    Ma muz,zesca budala 🤣🤣 jutros je plesao sa psom i kao pjevali su mi onu pjesmu od Ćubija Napumpaj se 🤦‍♀️
    E da,ovo su bas ovulacijski grcevi..+ jedina novost su mi 'upisane' gace..nikakva sluz samo voda.
    Ja imam jednog kineza al necu ga raditi..
    I dobro koliko ces dana cekat da ti kasni da vidis jesi noseca? Par mjeseci ili? Hahah
    A ovo sa koronom..maaah nista to ahha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sanjarka88
    04. Studeni 2020. 14:13

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller

Ja nebi trcala doktoru da imam obicnu temp i prehladu. Jedino da razvijem simptoma nakon kontakata sa zarazenim onda bi

Problem je šta mogu radit od doma ako sam u samoizolaciji pa mi ne pomaže puno. 😂😂😂 Ma ne bi ni ja ako ne pokažem nikakve druge simptome,nisam paničar, ali ne smijem ići nigdje gdje mjere temperaturu jer koliko znam, dužni su te prijaviti. 😂😂😂

A to da
    Izbjegavaj doktore i slicne ustanove
    Drugdje vecinom se i ne mjeri 

Sanjarka88
    04. Studeni 2020. 14:17

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller

Problem je šta mogu radit od doma ako sam u samoizolaciji pa mi ne pomaže puno. 😂😂😂 Ma ne bi ni ja ako ne pokažem nikakve druge simptome,nisam paničar, ali ne smijem ići nigdje gdje mjere temperaturu jer koliko znam, dužni su te prijaviti. 😂😂😂

A znas sta 
    Da si bolesna imala bi i ujutro temp, a tvoja jutarnja je normalna
    Znaci ili si trudna 😁 ili je to tvoja normalna temp a prije je nisi mjerila 

Sanjarka88
    04. Studeni 2020. 14:19

10 dana?????? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.