Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    05. Studeni 2020. 09:05

Nosi mi see bijelaaaa booojaaaa,te je boje trakica mojaaaa..

Jutro cure,kako ste? Ja evo upravo piskila kineza,nije mi vrag dao mira i eto bijel ko sto zelimo na božićno jutro :) 
    Nadaaam se da cu danas dobiti i da mi se ciklus nije smrdao 🤞
    Znam da je rano no za vikend krecem sa Bozicnim kicenjem stana (ofc samo se bor na Badnjak kiti) pa cemo biti pozitivniji i veseliji ❤
    Sto se tice korone..mislim da tu nemos biti pametan nego se maximalno pazit koliko mozes 🤷‍♀️ ne ic na nepotrebna okupljanja,minimalan izlazak i sto sve vec Beros govori mjesecima..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Hazel
    05. Studeni 2020. 09:05

Jutro cure! 
    Ispast ce da pametujem da digne mi tlak kad mlate s izjavama o covidu ko da je kuga 🙄 Nema zasad dokaza da je covid u trudnoći ista opasniji od gripe. Stvar je iskljucivo simptoma i tezine simptoma. Ako u prvom tromjesecju dobijete temperaturu 38-39 jednako je opasna zvala se ona covid infekcija ili klasicna viroza. Zasad cak imaju info da zene koje su se u trudnoci zarazile covidom su imale najvise problema ako su se zarazile u zadnjem tromjesecju. I najvise je prijevremenih poroda tada uzrokovano simptomima covida nego problema u prva dva tromjesecja. Na kraju krajeva sve studije i podaci su online dostupni. 
    Ja planiram kad i ako dočekam plusic otici na komplikacije relativno rano jer i radim posao koji tesko mogu raditi trudna. A i na radnom mjestu sam na kojem je pitanje vremena kad cu pokupiti covid. S druge strane, vec smo odgadali drugu trudnocu i ne da mi se vise drzati to na pauzi... 

👩 29, 👱‍♂️ 33
    2018. 👦
    👶 #2 od 8/2020.

mara5
    05. Studeni 2020. 09:16

Mislim da je jos  6 dana

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bella🌟
    05. Studeni 2020. 09:23

Mia333

Bella🍁

Dobro jutro☕
    Temperatura izmjerena 😁 kad se zarada par dana stavim svoj graf.
    U zadnjih par noći tako loše spavam,samo se budim svako malo. Ne znam što bi. M napokon završila tako da se možemo primiti posla🤭
    Kako ste vi? Što ima novo?
    Piškilice ima li vas?
    Mia33 bas zvuči frustrirajuce. Kako pratiš O? Misliš da nema šanse da se primi?
    Bella i ancioooi jest frustrirajuce, i to jako… Prvih pola godine smo sasvim opusteno bez pracenja icega, a sljedeca tri mjeseca gledali da imamo vise odnosa. Nakon tih 9 mjeseci sam pocela mjeriti bazalnu da upoznam tijelo i provjerim jel dolazi do O i kad otprilike, a nakon godinu dana sam pocela koristiti i lh trakice i pratiti sluz tako da smo se fokusirali na plodne dane. Nakon godinu i 3 mjeseca se ustanovila dijagnoza. Lijecnik je bio otvoren i rekao da nam ne bi savjetovao ni inseminaciju ni IVF jer su po njegovom misljenju izgledi za to losi, vec da napravimo ICSI postupak. Nakon sto sam ga upitala koje bi nam bile sanse prirodnim putem nam je odgovorio da su gotovo ravne nuli. Rekli smo si: mah, to oni svima govore, samo zele zaraditi novac, uspjet cemo mi ovako. Mm je krenuo uzimati raznorazne pripravke i fokusirali se medju ostalim na plodne dane prije same O. Sad ova tri mjeseca pod budnim okom i tempiranjem na samu O.
    Zakljucak: u nasem slucaju bez pracenja i jako strogog tempiranja je sve samo gubljenje vremena, a jako tempirani odnosi su na duze staze jaaako iscrpljujuci i negativno utjecu na unutarnje zadovoljstvo i brak. Tako da smo odlucili da cemo pocetkom iduce godine krenuti u ICSI postupak jer ne mozemo T stavljati pod cijenu sebe i braka. Dijete treba doci iz prave ljubavi i srece kao sto je bila i prije i imati ispunjene i zadovoljne roditelje, a ovako sve ide u kontra smijeru. I dalje se nadam da se desilo ili da ce se desiti cudo, nada umire zadnja, ali roza naocale sam u medjuvremenu odlozila.
    Ispricavam se na zamaranju vlastitim problemima, ali sad mi je opet nekako lakse. Ljubim vas i zelim svu srecu i od ❤ da vam svima uspije vec ovaj ili sljedeci ciklus i ugledate svoj ➕ 🤗

Draga Mia svaka ti čast, bas si lavica. I ti i tvoj suprug i vaša beba bude sretna što vas ima❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 09:27

Traveller naravno da cu ja  osvojit okladu 😝
    Ma doktor je rekao sta misli, zna, neka iskustva.... Ima pravo covjek upozorit Al nije svjestan kojoj panicarki to govori 🤣🤣
    Ja ne radim posao u kojem sam puno izlozena, muz isto. Al djeca idu u školu /vrtic. Mislim ne moguce je skroz izolirat se 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 09:28

Mia veliki hug ti šaljem 🤗 jaka si žena vidi se, ne sumnjam u pozitivan ishod na ovaj ili onaj nacin ❤️

Bella🌟
    05. Studeni 2020. 09:28

Tommyfame e miša mu, žao mi je😖😫 ako je već bijel kao snijeg neg M čim prije dođe da budeš na miru i da možeš dalje.sretno u slijedećem ciklusu😘😘j ova ideja sa božićnim uređenjem mi je super, ja bi da je to vrijeme cijele godine🎅🎄🎁
    Traveller bas je igra živaca to s iščekivanje M😫

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 09:29

Tommyfame

Nosi mi see bijelaaaa booojaaaa,te je boje trakica mojaaaa..

Jutro cure,kako ste? Ja evo upravo piskila kineza,nije mi vrag dao mira i eto bijel ko sto zelimo na božićno jutro :)
    Nadaaam se da cu danas dobiti i da mi se ciklus nije smrdao 🤞
    Znam da je rano no za vikend krecem sa Bozicnim kicenjem stana (ofc samo se bor na Badnjak kiti) pa cemo biti pozitivniji i veseliji ❤
    Sto se tice korone..mislim da tu nemos biti pametan nego se maximalno pazit koliko mozes 🤷‍♀️ ne ic na nepotrebna okupljanja,minimalan izlazak i sto sve vec Beros govori mjesecima..

Ajde sljedeci mjesec cemo skupa slaviti plusic ❤️

mara5
    05. Studeni 2020. 09:35

I ja sam narucila ukrase, i bor cu okitit ranije  nek sve sija 🤩🤩🤩

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 09:43

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller naravno da cu ja osvojit okladu 😝
    Ma doktor je rekao sta misli, zna, neka iskustva…. Ima pravo covjek upozorit Al nije svjestan kojoj panicarki to govori 🤣🤣
    Ja ne radim posao u kojem sam puno izlozena, muz isto. Al djeca idu u školu /vrtic. Mislim ne moguce je skroz izolirat se

Sumnjam da hoćeš, obično i imam smeđarenje iako tamnije dosta prva dva dana pred mengu tako da sutra najkasnije očekujem crveni vodopad. I onda častiš. 😎
    Ima pravo upozorit ali ono. Meni je to upozorenje besmisleno jer je masa ljudi već ispalila na živce radi corone I svega, ne treba nam još nabijati nove strahove.

Pogotovo meni 🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.