Samoja6 draga samo polako. Dan po dan. U prvoj trudnoći sam jako pazila što jedem,sto smijem što ne smijem , odrekla se kave koju obožavam iako se navodi da je jedna šalica ok, nisam jela suhomesnato,nisam pila sokove nego vodu i tu i tamo koji čaj, nisam jela više hrpu stvari, pazila se maksimalno kaj se toga tiče i na kraju spontani. I sad sam si rekla, nema više takvog iščitavanja i surfanja po internetu nego isključivo gledati na sve ugodno,pozitivno i s dobrim ishodom. Svašta se dogadja i svašta je moguće ali sve te stvari nisu toliko ceste možda koliko imaš dojam. Neke stvari ne možeš kontrolirati i trebaš onda nauciti pustiti . Imas malo bice u sebi koje treba tvoju ljubav. Pazi i mazi mrvicu i ne opterećuj se sa svime što bi bilo da bi bilo. Zdrav razum i razuman strah. Ostalo ti ne treba. ❤
Ancy_23 ti si jedna hrabra i jaka žena,svaka cast❤
Sanjarka nadam se da neće tvoja O brzo. Da stigneš nalaze dobiti na vrijeme.
Ivyyyy znači u prvoj T implantacijsko je bilo svjetlo smeđe boje11 i 12 dpo uz grceva na onoj strani na kojoj je bila O. Bilo je jako oskudno, pri brisanju i mrvicu na gacicama i nakon ta dva dana ništa. Predprosli mjesec, 7dpo sam imala vodsniji roskasti iscjedak koji je prešao u smeckasti i trajao 4 dana i bila sam uvjerena da je to T i na kraju ništa. Ovo tvoje zvuči obećavajuće,sretno 😘😘🤞🤞
Watson pricekaj jos ta 2 dana kako god da se ne stresiras bezveze al držim 🤞🤞🤞🤞 na najjace😘❤
Kave se ne odričem! 🤣 Samo sam smanjila na 1 šalicu jer sam je dosad stvarno puno pila!
Vjv me prepalo baš to što si rekla... Nekako imam osjećaj da ima puno tih slučajeva, ali možda i nema... Ma neznam... Donekle ste me umirile, mislim da je najbolje da se nastavim ponašati kao i dosad, uz neku kontrolu... Jesti ću što i dosad, jer mi ne smeta... Ako bude smetalo prestati ću! Kupila sam Centravit prenatal i danas ga počinjem piti! Pa eto valjda će i to nečemu koristiti! 🤷♂️🤷♂️
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Bella ma ja se ne nadam uopce jer znam da cu se razocarati i onda ce mi bit tesko, ali eto, nisam do sad imala nikad nikakve takve iscjedke prije M, dan prije imam samo tragove krvi i onda sljedeci dan dodje.. pa sam se malo zbunila sad, imam dva testa za svaki slucaj kod kuce, pa cemo vidjet hocu li ih uopce radit🤷♀️
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Ma jooj zene divne ste ❤ 😘
Zelim vam sto prije te plusice 🤞🍀
❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E cure da vam prijavim, upravo je krenula M, po malo al to je tobas mi je lakse da vise je ne cekam (kad vec nema T) i sad je malo problem sto vise ne znam kad da ocekujem sljedecu, kad O itd. Jedna app mi kaze sljedeca M je 3.12 a druga 6.12.
Watson otici cu kod dr na konsultacije sta da uradimo prvo od pretraga, u pravu si.
Ancy ti si jedna hrabra zena.
Nek je Koonacno stigla 🤟
Pratis li o na koji nacin?
Pratila sam putem ovulacijskih trakica, ali mislim da ih nisam dobro koristila, dva puta sam imala peek :D (kineske su bile, zelene).
I buduci da sam i ujutro i navecer piskila, potrosila sam sve, imam jos 8 pa cu opet krenut poslije M i trazit da kupim jos, ovaj put samo jednom dnevno. Temp nisam do sad mjerila, mozda i to pokusam ovaj mjesec, jel se krece od prvog dana M illi nakon M?
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Ja se testiram od cca 7/8dc pa dok ne uhvatim pik
S obzirom da mi O šeta 11-17dc tako sam nekako se organizirala.
Sad bi na redu trebao biti lijevi jajnik koji kasnije ovulira, no tko zna mozda ce desni 2 mj zaredom pa ce o kroz 3-4 dana vec 🤷♀️
Kako bude.. Ovaj ciklus sam ionako vec poprilicno otpisala
Ona osjeti I koji jajnik ovulira 🤔 a ja da nije temp I ove sluzi ne bih mogla ni naslutit nista..Oko tih bolova u jajniku nikad ne mogu skontati..ako je to samo ziganje blago,to mi se nakad desi u prvom djelu ciklusa,nekad sredina a ponekad I nakon O 😎
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Kako je živoo, konačno sve procitala 😊
Watson009 sljedeci korak nakon briseva, vađenja hormona i prohodnosi j. bi valjda bio inseminacija, to mi je objašnjavala, ali rekla je korak po korak.
Pupai Andela hvala na objašnjenju za HSSG.
Andela jako mi je drago za tebe ❤ sad u napad 😉
Mašo vidim i tvoj nalaz je bolji, bit ce akcije 😎
Anabelaai tebe ceka prohodnost, bit ce to sve ok, vidjet ces. Planiras li ici endokrinologu privatno ili?
Pitam jer se recimo u KBC Rijeka na pregled kod endokrinologa ceka dosta dugo, osim ako nije hitnoca…
Sassydržim 🤞🤞 za sutra.
Lullaby ja sam si nabavila sa njuškala (rozi kinezi 😂) inace sam znala kupit one skupe u ljekarni ili dm-u.
Anicoo blizu smo, ja sam 10 DC, još malo pa u lov na shadowse 😉
Da,za sada sve privatno…Endokrinologu idem za koji samo jos da uradim progesteron, da mi ne fali nista,imam I nalaze stitne pa cemo vidjeti sta ce kasnije usliejditi.Anabelaaaodlično, tako ces svakako brže obaviti i dobiti nalaze. Jel vadis progesteron onda ovaj ciklus (21DC)? Vidim da trebamo ne dobiti na isti dan 😉🤞
Puno sam iscitala o tome.Odlucila sam raditi 18 dan ciklusa,gledacu da to bude 7 dana od ovulacije ako ne bude ranije.O mi je obicno 11 dan a menga stize nekad 27 ,nekad 26,nekad 25…nikad isto.Kotam da mi je prekasno 21dan, jer mi ponekad temp pude u padu na taj dan a to znaci I snizavanje progesterona.
Mada su u labaratorij rekli da se moze I raditi I prvoj fazi ciklusa,on svakako ima svoje ref.vrijednosti u svakoj fazi.tako da ako nesto ne stima u svakom slucaju moze se znati bilo kad da se radi.A eto,nekako mislim da cu poslusati sebe 😁
Ma točno tako, svatko je individua za sebe 😊
Kada budeš radila, svakako javi nalaze 🤞
Svakako javim.A uradicemo na taj dan ponovo spermiogram,jer nesto kontamo kad smo pretprosli mjesec zbog antibiotika napravili pauzu,onda prosli mjesec svega tri puta hopsali,mozda se malo spermici sad poprave kad ih probudimo cesce 😁
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Meni danas krenuo onaj vodenasti iscjedak,na gacicama ostaje bjelkasto..vrcs pravo vrijeme za hopsanje 😁Brine me sto ne mogu primjetiti da je ta sluz rastezljiva….bude je na pretek u ovim danima Ali je bas vodena,I bukvalno we sliijeva niz prste kad pokusam uhvatiti 😁Kakva je kod vas,ima li neko slican problem?🙄
Evo bas sam juce pisala da sam se osusila a plodni mi dani. Znaci meni je bio vodenasto sve do prekjucer i evo danas mi krenula ona rastezljiva sluz ali bas puno i neocekivano a lh trakice mi se uopste ne pokazuje druga crta a vec sam na 13 dc. Ovaj mj me moje tjelo bas zajebava. 🤬🤬🤬
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
meni poinje onak tupa bol u ledima, mislim da stizu polako plodni dani, joj Boze molim te da pik bude u petak tek kad dragi kuci dode
Pa da pik i bude danas /sutra stignete taman lipo pokriti o u petak 🤟
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji