Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    05. Studeni 2020. 08:14

Nevergiveup, koji bi sad tjedan trebao biti, kakvi su simptomi mucnine jel imas?
    Razumijem  da je tesko, budi jaka 💪

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bella🌟
    05. Studeni 2020. 08:15

Sanjarka88 🦋

Good morning ☕ ja na poslu, bas mi se neda 🙄 totalno mi treba porodiljni 😁
    Al nista od ovog ciklusa, papa ce bit tek za cca 12 dana 🙄
    Nista, imat cemo bozicno čudo 🙂
    Briseve sam platila 550kn, cisto informativno 🙂
    Btw rekao mi je kad zatrudnim da se jako pazim korone, da je bas opasna prva 3mj 😮😒😪 jos mi i ta briga treba

Božićno čudo bas kako kazes😘🎅🎅
    Joj još s tom koronom. U kojem smislu opasna? Šta još kaže?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

mara5
    05. Studeni 2020. 08:16

Sanjarka88 🦋

Btw rekao mi je kad zatrudnim da se jako pazim korone, da je bas opasna prva 3mj 😮😒😪 jos mi i ta briga treba

Bolje da ovo nisam procitala 😅 bas sam mislila da korona nece na trudnice.. nije da se izlazem pretjerano ali radim sa ljudim i dosta se krecem stvarno mislim da jj mogu pokupiti bilo gdje :/

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 08:23

Pa ni meni nije trebala ta info, sad cu se samo brinuti 
    Mislim kako uopce izbjec to sranje?
    Opasna je u smislu da izaziva spontani jer ostecuje plod koji je prva 3mj jako osjetljiv. Druga dva tromjesečja nije opasna. 
    Naravno da nije pravilo da ce napravit problem Al postoji mogucnost 😒

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 08:24

Sad bi se najradije isla negdje zarazit 🙄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mara5
    05. Studeni 2020. 08:26

Kontam i rijesit se korone....  

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bella🌟
    05. Studeni 2020. 08:26

Sanjarka88 🦋

Pa ni meni nije trebala ta info, sad cu se samo brinuti
    Mislim kako uopce izbjec to sranje?
    Opasna je u smislu da izaziva spontani jer ostecuje plod koji je prva 3mj jako osjetljiv. Druga dva tromjesečja nije opasna.
    Naravno da nije pravilo da ce napravit problem Al postoji mogucnost 😒

Ma ne znam više šta da kažem. Ne trebamo se jos i s tim zamarati. Možda ta korona uskoro i popusti.
    Iako ima trudnica s koronom i prošlo je sve ok. Znam da nailazim na takve slučajeve po grupama. I poznam trudnicu koja ima korona i sve je ok, a još je u prvom tromjesečju. Više stvarno nisi pametan po tom pitanju.
    😖

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

sassy
    05. Studeni 2020. 08:28

Jutro cure,
    Sanjarka nemoj jos da se i brines za coronu nadajmo se da ce i to da se smiri uskoro 🤞svi govore opusteno, opusteno pa onda nas sopaju tim informacijama koje nas unervoze.

Cure, recite mi, posto nisam upratila prije, koje ste hormone provjeravale i koji dan M? Posto planiram to da uradim, znam da se neki rade tokom M?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mia333
    05. Studeni 2020. 08:52

Bella🍁

Dobro jutro☕
    Temperatura izmjerena 😁 kad se zarada par dana stavim svoj graf.
    U zadnjih par noći tako loše spavam,samo se budim svako malo. Ne znam što bi. M napokon završila tako da se možemo primiti posla🤭
    Kako ste vi? Što ima novo?
    Piškilice ima li vas?
    Mia33 bas zvuči frustrirajuce. Kako pratiš O? Misliš da nema šanse da se primi?

Bella i anciooo i jest frustrirajuce, i to jako... Prvih pola godine smo sasvim opusteno bez pracenja icega, a sljedeca tri mjeseca gledali da imamo vise odnosa. Nakon tih 9 mjeseci sam pocela mjeriti bazalnu da upoznam tijelo i provjerim jel dolazi do O i kad otprilike, a nakon godinu dana sam pocela koristiti i lh trakice i pratiti sluz tako da smo se fokusirali na plodne dane. Nakon godinu i 3 mjeseca se ustanovila dijagnoza. Lijecnik je bio otvoren i rekao da nam ne bi savjetovao ni inseminaciju ni IVF jer su po njegovom misljenju izgledi za to losi, vec da napravimo ICSI postupak. Nakon sto sam ga upitala koje bi nam bile sanse prirodnim putem nam je odgovorio da su gotovo ravne nuli. Rekli smo si: mah, to oni svima govore, samo zele zaraditi novac, uspjet cemo mi ovako. Mm je krenuo uzimati raznorazne pripravke i fokusirali se medju ostalim na plodne dane prije same O. Sad ova tri mjeseca pod budnim okom i tempiranjem na samu O.
    Zakljucak: u nasem slucaju bez pracenja i jako strogog tempiranja je sve samo gubljenje vremena, a jako tempirani odnosi su na duze staze jaaako iscrpljujuci i negativno utjecu na unutarnje zadovoljstvo i brak. Tako da smo odlucili da cemo pocetkom iduce godine krenuti u ICSI postupak jer ne mozemo T stavljati pod cijenu sebe i braka. Dijete treba doci iz prave ljubavi i srece kao sto je bila i prije i imati ispunjene i zadovoljne roditelje, a ovako sve ide u kontra smijeru. I dalje se nadam da se desilo ili da ce se desiti cudo, nada umire zadnja, ali roza naocale sam u medjuvremenu odlozila.
    Ispricavam se na zamaranju vlastitim problemima, ali sad mi je opet nekako lakse. Ljubim vas i zelim svu srecu i od ❤ da vam svima uspije vec ovaj ili sljedeci ciklus i ugledate svoj ➕ 🤗

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

05. Studeni 2020. 08:56

mara5

Nevergiveup, koji bi sad tjedan trebao biti, kakvi su simptomi mucnine jel imas?
    Razumijem da je tesko, budi jaka 💪

Sad sam 10+3 mucnina nemam bas puno vecinom kad sam gladna uhvati me pa onda hitno moram nesto pojest hahah al zato mi sve smrdi i ono sta mi ke prije mirisalo smrdi mi strasno hahah
    Trudim se biti jaka ispred nje... Hvala❤️

anci000

Sanjarka88 🦋

Naravno, pravo bozicno malo cudo
    Drago mi je da je sve ok

i meni isto totalno, bas se ne mogu nikako na posao koncentrirati
    Never give up, vjerujem da je tesko, ne znam sto bi ti rekla, javi nam se kad budes s kontrole dosla, ja sam dobro hvala :) guram, hopsam i ne dam se

Samo tako hopsaj hopsaj i hopsaj i nedaj muzu da diše hahah 😂❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.