Cure moje, koliko vas se puta sjetim, kako smo divna podrska bile i jesmo jedna drugoj! Javljam vam se kratko, cuvajte se i drzim fige na naaajjace da plusici padaju kao kise jesenje o-o-o-o 😇🤞👶🍁🍂🧿
https://ibb.co/cXgJgPd
😍😍😍😍
Ovo bi bio pravi simptom T😁😜 masti ,masti...nemoj pretjerati 😁
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ne znam da li ti kasni zbog ciste,moguce je…Ali sigurno lh trakice nisu pouzdane…Dr mi rekao da stalno mogu imati pik uz ovakve ciste.Jq sam pila inofolic,probaj I ti…bila sam u soku kad sam nedavno otisla dr I kad je rekao da su jajnici cisti I da nema ni jedne ciste.Ne znam sta mi je moglo drugo pomoci.
Drago mi je da si se riješila toga!
Inofolic je slican Gynositolu? Ima li razlike, osim u imenu?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Sunnys definitivno ti je pik bio jucer, ako cemo suditi po zelenim trakicama 😂👆
Znaci ovulacija ti je danas kao i meni, zaskoci muza i zajedno odborjavamo do testica ♥
Mašo aja taman palacinke ispekla prije hopsanja ahahhahahah
Evo, zaskačemo se međusobno. Još će i on ovulirati..
Onda zajedno piškimo za 2 tjedna?
Moramo prije toga na kavu..
Kad si planirala piškiti test?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Jagodice draga kako si nam? 🤰🏻🤱🏻 Kako bebica
Dobro smo, svi troje (beba, ja i decko😇) hvala Bogu🙏Bebica lijepo napreduje, za 3 tjedna imamo opet kontrolu, nadamo se saznati spol (ako bebi bude do toga👶🤗) i uskoro cu poceti osijecati bebu poput ribice, tako da jedva cekam 🥳 malo me zeza secer i mucnine me opet pocele mucit sad u 2. tromjesjecju, ali dok je sve skolsko, da se izdurat👌 kako ste mi vi, curke? Ko piski? Di je popis?
Tu sam i ja. Tamo sam preletila preko odgovora i pisala Andeli.
Ne ulazim cesto zbog obaveza ovih dana , zao mi je zbog svih cura koje su procurile. Meni upravo prolazi mens i ovaj put trajala dosta duze skoro sedam dana inace se svede na pet. 😩 Idem na folikumetriju u petak iduce sedmice pa cemo pokusati tako.
Sretno vam svima i nema ocajavanja! ❤️
Mia3333 jel mi možeš napisati koje koristi?
Fertilup for men, 60 kapsula
distributor Prima Medis ltd.
vivamedis, made in Germany
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Mia3333 jel mi možeš napisati koje koristi?
Fertilup for men, 60 kapsula
distributor Prima Medis ltd.
vivamedis, made in Germany
...i da, uzimaju se po dvije na dan, dakle pakiranje je za mjesec dana i kosta kao sto je Lindsay vec napisala oko 300kn
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Mi vikend skoro nista nismo bili doma, al mislim da mi jos nije pik, sutra bi mogao biti. Jucer samo pokrili, danas smo pre umorni pa necu forsirat jer od toga inace nema koristi.
Jucer sam imala grceve i blagu bol u jajniku, nikad osjetila to i opcenito tako neku bol kroz ovulaciju ne pamtim kad sam imala. Osjetila bas stezanje maternice, a vjerojatno je zbog ovuacije. U svakom slucaju, nadam se da ni ja necu dugo biti u ovome nastavku 🤭🤭🤭!
Sretno svima 🥰🤰🏼
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Jagodice draga kako si nam? 🤰🏻🤱🏻 Kako bebica
Dobro smo, svi troje (beba, ja i decko😇) hvala Bogu🙏Bebica lijepo napreduje, za 3 tjedna imamo opet kontrolu, nadamo se saznati spol (ako bebi bude do toga👶🤗) i uskoro cu poceti osijecati bebu poput ribice, tako da jedva cekam 🥳 malo me zeza secer i mucnine me opet pocele mucit sad u 2. tromjesjecju, ali dok je sve skolsko, da se izdurat👌 kako ste mi vi, curke? Ko piski? Di je popis?
Jagodice lijepo što si nam navratila🤗🤗 čitala sam proljetne bebe d te malo popratim kako si i vidim da se jako dobro držiš i optimizam kakav si ovdje u grupu imala,imaš i dalje, pa samo tako i ostani😘😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji