Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Listopad 2020. 07:39

Jutro svima ☕ idemo u nove radne pobjede 

Nove cure dobro nam dosle ❤️ ako tko zeli na listu nek samo kaže 🤗

Pupa nek beta danas bude skroz nisko 🤞🤞
    Nova godina je blizu, ja sam mislila da se zbog tih lijekova i duze mora pauzirat. Tako da nije strasno, taman da se lipo oporavis ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    26. Listopad 2020. 07:44

Mokosh

Bella🍁

Jutro☕
    Watson veselim se tvom odbrojavanju, vjerujem da su palačinke ispale super jučer i odlično da ste sve pokrili😘😘😘
    Angeleyes još pokrenete par puta ako je danas pik i pravac odbrojavanje🤗😘
    Kod mene bas ništa. Nikakvih pretjeranih simptoma niti osjećaja blaženog stanja😅 u prošloj T sam točno osjetila i znala sam da sam T. Sad se ne osjećam tako niti se ne osjećam drugačije. U četvrtak radim test pa kako bude bit će😆
    Mokosh kako je kod tebe?

Jutro! Dolazim u napast da piskim 😆

🤭🤭🤭🤭 oćeš sa mnom u četvrtak?😁ćeš izdržati?😜 imaš kakvih simptomčića?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Mokosh
    26. Listopad 2020. 07:53

Bella🍁

Mokosh

Bella🍁

Jutro☕
    Watson veselim se tvom odbrojavanju, vjerujem da su palačinke ispale super jučer i odlično da ste sve pokrili😘😘😘
    Kod mene bas ništa. Nikakvih pretjeranih simptoma niti osjećaja blaženog stanja😅 u prošloj T sam točno osjetila i znala sam da sam T. Sad se ne osjećam tako niti se ne osjećam drugačije. U četvrtak radim test pa kako bude bit će😆
    Mokosh kako je kod tebe?

Pa iskreno nista posebno. Grudi su mi nekako osjetljive i to je to. A sanjala sam da radim test kad ono plus k'o kuca. Htjela sam uslikat ali nisam uspjela. Koje muke 🤣

Evo, ne znam sta da radim. Bolje bi bilo da se strpim, ali toliko zelim znat na cemu sam. 😆 Jos mi bolje sto muz ni ne zna da sam kupila test. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Bella🌟
    26. Listopad 2020. 08:36

Mokosh

Bella🍁

Mokosh

Bella🍁

Jutro☕
    Mokosh kako je kod tebe?

Pa iskreno nista posebno. Grudi su mi nekako osjetljive i to je to. A sanjala sam da radim test kad ono plus k'o kuca. Htjela sam uslikat ali nisam uspjela. Koje muke 🤣

Evo, ne znam sta da radim. Bolje bi bilo da se strpim, ali toliko zelim znat na cemu sam. 😆 Jos mi bolje sto muz ni ne zna da sam kupila test.

Haha ajoj😁😁 sretno i pišini kad si spremna😁❤

buhtlica23
    26. Listopad 2020. 08:44

Watson i ja mislim da su rode dobar znak 😀
    Dobro jutro i jos bolji dan svima 😘

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Tincee2205
    26. Listopad 2020. 09:00

Andela111

Sta mogu da napravim?

Bilo bi ti dobro piti vrkutu i matičnjak oni su ti za reguliranje ciklusa i za ciscenje od cista te poticu plodnost.. ja sam ti imala problema sa cistama, svako malo se radila ta vodena, no ja kad bi imala onda taj mj bi mi M preskocila nebi je dobila i onda sljedeci mj bi dobila normalno i tako je bilo sve do prosle god jer tu sam dobila cistu od 5cm i 3mj nisam imala mengu a bolovi su bili katastrofalni te sam dobila duphaston da pijem kako bi se potaknulo krvarenje jer bez toga nisam mogla dobiti M, pa sam jedno vrijeme pila vrkutu i maticnjak ali s obzirom da sam u meduvremenu dobila policisticne jajnike onda sam zbg trudnoce kako bi lakse ostala trudna a i da mi se jajnici isciste krenula uzimati kontracepciju ove god pila od 1mj do 6mj, 7mj dobila normalno 8mj mi kasnila tj dana zbog ciste tu krenula piti vrkutu opet i eto 2mj nakon prestanka ostala trudna a prije toga svega kad bi pokusavali nikad nista se nije primalo..

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Leah
    26. Listopad 2020. 09:01

Sanjarka88 🦋

Irenaa0809 -❤️➕Mirjam2 -❤️➕Clio35- ❤️NeverGiveUp55-❤️➕ODBROJAVANJE 10.MJESEC➕:
    Andela111- 22.10. - 4 dana kasni ❤️
    Maša25- 27.10. - 1 dan❤️
    Anabelaaaa- 29.10. - 3 dana❤️
    Sanjarka88- 29.10. - 3 dana❤️
    Mokosh- 30.10. - 4 dana ❤️
    Bella- 31.10 - 5 dana♥️
    ODBROJAVANJE 11.MJESEC➕:
    Buhtlica23- 03.11. - 8 dana❤️
    Amarenna- 05.11. - 10 dana❤️
    Traveller- 06.11. - 11 dana❤️
    Chloe- 09.11. - 14 dana❤️
    Olimpija- 10. 11. - 15 dana❤️
    Dada31- 10.11. - 15 dana❤️
    Inana1- 11.11. - 16 dana❤️
    Amy_94- 13.11. - 18 dana❤️
    Ancioo- 22.11. - 27 dana ♥️

Draga, mogu i ja na popis, 05.11. ne ocekujem vjesticu 😊

Mokosh
    26. Listopad 2020. 09:11

Pisnila sam, negativan je. Dobro da jesam jer bi si pokvarila vikend. 😅 Iskreno pocela sam se previse nadati pa reko da to srezem odma u korijenu. Razocarana jesam, ali nije me toliko pogodilo kao prosla 3 puta. Vise sam nervozna, ali to je do pms-a. Izludujem muza vec danima. 🤣 Izgleda da sam otupila na te negativne testove ili ce mi tek kasnije doci do glave. Ugl sad samo cekam gospodu vjesticu. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Bella🌟
    26. Listopad 2020. 09:30

Mokosh

Pisnila sam, negativan je. Dobro da jesam jer bi si pokvarila vikend. 😅 Iskreno pocela sam se previse nadati pa reko da to srezem odma u korijenu. Razocarana jesam, ali nije me toliko pogodilo kao prosla 3 puta. Vise sam nervozna, ali to je do pms-a. Izludujem muza vec danima. 🤣 Izgleda da sam otupila na te negativne testove ili ce mi tek kasnije doci do glave. Ugl sad samo cekam gospodu vjesticu.

E Mokosh bas mi je žao iskreno. 😞 ali drago mi je da se dobro nosiš s tim. ❤

Sanjarka88
    26. Listopad 2020. 09:34

Mokosh a bemti!
    Al nista nije gotovo dok m ne dođe 😅
    Imas jos 4 dana do m a i nisi piskila na prvi urin 🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.