Moj sljedeci nalaz je progesteron, kad to rijesim dr mi je rekao da odem malo I kod endokrinologa,zbog malo povisenog prolaktina,a muz urologu..
I mene nakon toga sigurno ceka provjera prohodnosti jajovoda.Sad vidim da nije ni to strasan pregled pa mi je laknulo.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ne mogu vam opisati moju nervozu danas, tesko se fokusiram na posao, sve mislim, kad ce vise ta M, hoce li uopste doci, neka mi muka dolazi pa vrtoglavica. Jos uvijek imam malo upaljeno grlo i kasljucam, pa ne mogu ni kod doktora. Jedino sto mi preostaje da sutra uradim jos jedan testic i onda makar skinem jednu sumnju (koliko god ona bila mala).
Uzela sam Femisan A kapi, ali nista jos nisam pocela dok ne krene novi ciklus, nadam se da ce to uredovat ovaj ciklus.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Zenske ovo je moja LH trakica 26 dc. Sta mislite, jel moguce da je T u pitanju?
https://ibb.co/bJLTddG
Nisam citala danas forum, sori ako upadam.
Anabelaa ako nasa Andela kaze da nije strasno onda nema straha 👆♥ korak po korak do cilja...nekima jedostavno nejde od prve! 😩
Leah za utvrdivanje T najbolje popiski trakicu za trudnocu, svatko ti moze drugacije reci jos ce ti samo biti teze...sretno draga!
Sassy razumijem te skroz, pisni taj testic pa si mirna...cekas ili ne cekas vjesticu, pojest ces samu sebe 😩
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Andela, super da su jajovodi prohodni👏👏 mislim da ce klomifen uroditi plodom i da ces ubrzo vidjeti svoj plusic! Kazu da je nakon HSG-a povecana mogucnost zaceca, tako da - AKCIJA!!! 🤩🤞🤞
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Maso znala sam ja da ce sve biti dobro 😊☺
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Joj koliko stranica od jutros 😄😄.
Watson eto ga na!! Al bar znas na cemu si, izdrzi još malo i kako su cure rekle jacaj imunitet i to ce za cas proci♥️😘
Anđela najbolje vijesti danas! Baš, baš mi je drago što je sve uredu! Ti i ja smo trebale dobiti na isti dan, sad te cekam ovaj mjesec da se pridruzis😄😄😄♥️😘
Sanjarka sad cu staviti nalaz jer se iskreno ne sjecam svega pošto su mi radili bas kompletnu krvnu sliku + za trombofiliju.
Netko me pitao gdje se bodem, trenutno jucer u bedru i danas u ruku da vide kako reagiram jer mi je na bedri bas modrica poštena izasla.
Kaže dragi:oces ti takva bit iza svake injekcije? Kazrm ja vjerojatno da. A kaže on, uh sreća da je zima pa si u dugom, da ne pa policiju bi mi zvali da te tucem😂😂😂😂😂
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
https://ibb.co/C68GzWs
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Anabelaa ako nasa Andela kaze da nije strasno onda nema straha 👆♥ korak po korak do cilja…nekima jedostavno nejde od prve! 😩
Leah za utvrdivanje T najbolje popiski trakicu za trudnocu, svatko ti moze drugacije reci jos ce ti samo biti teze…sretno draga!
Sassy razumijem te skroz, pisni taj testic pa si mirna…cekas ili ne cekas vjesticu, pojest ces samu sebe 😩
E kupila sam testic jos jedan maloprije, pa cekamo jutro :)
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Clio35 ….. suzice mi idu…. nadam se da cu ti se uskoro pridruziti.❤️…. hvala na recima podrske….ganula si me….
Naravno da hoces!!! Gle mlada si, zdrava, a, sto se zaliha tice ma tko ih j.. ži kad ces ionako sad bit trudna pa zalihe nek ostanu zalihe😄😄😄 ako me razumiješ.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji