Jutro zene. Ja sam 13 nakon ciklusa . Piskila lh trakicu opet nista sto je jako cudno jer svaki mj ovuliram od 12 do 14 dana max. Piskim opet popodne pa javim. Ah i sluz whiteegg mi nestala opet sam suha. I imam osjecaj ko da moram dobit mengu na trenutke . Ma sta se to desava 😭🤬 inace su moje menge po 29-30 dana. Nemogu sad opet dobit tek sam imala.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Dobro jutro od mene! Evo pijem kavicu na poslu i čitam vas!
Prvo, čestitke curkama koje su ugledale svoje plusiće! :D
Nije me bilo neko vrijeme pa mi je trebalo da sve pročitam kako spada
Kod mene je danas 19DC, a trebam dobiti 13.11.pa ćemo vidjeti. Prošli mjesec mi je bio stresan, ali mislim da smo pohvatali plodne dane ( nisam pratila trakicama ni temperaturom, ali po sluzi jesam). Vidjet ćemo što će biti od ovog ciklusa. Nadam se plusiću ako ne, krenut ćemo na kontrole i preglede da vidimo da li je sve okej :)
Za sada neću prijavljivati nikakve simptome, jer imam osjećaj da nekad zabrijem, a mogu biti simptomi PMS-a, pa ću pričekati izostanak menstruacije.
Sanjarka, možeš li me staviti na listu za 13.11.?
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro zene☕🥐 kakvo je raspolozenje dana? Moje m nema jos, oduzilo mi se ovo nesto, pozeljela sam hopsati a i dragi 😅
Sretno ako ko piski danas!
Pupa, sretno na vadjenju bete, ja se nadam da je to sve uredu i da mozes malo odahnuti. Hrabra si zena, sve si to naizgled dobro podnijela a sigurna sam da ti nije bilo lako.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Maso, sretno na pregledu 🤞🤞
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Mia rekla bi logički da ne doprinose odnosi implementaciji. Na brzinu sam progooglala, ima nekoliko studija koje čak kažu da odnosi oko vremena implantacije smanjuju šansu da će se plod implementirati. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4074557/
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
Hvala vam na riječima podrške ❤️ javim vam se kad dobijem nalaz.
Sretno ako netko piški danas🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Jutro cure,
Jutros sam opet piskila testic i negativan je, ali nekako mi je puno lakse jer ne moram razbijat glavu vise 😊 tugovala sam na prrthodnom pisanju pa sad nisam pretjerano razocarana, nekako sam ocekivala. Sad mogu piti lijekove za prehladu hehe. Dalje cekam M, nikad u zivotu mi ovoliko dugo ciklus nije trajao ali nadam se da ce uskoro doci pa idemo dalje🤞
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Jutroo trudilice 🌞
moze jedno pitanje? 😉
kapsule vrkute. dal koja uzima, dal je kojoj pomoglo kod zaceca, te ono sto me najvise zanima u koje dane uzimati a koje eventualno ne? citam razne teorije i sve razlicito pise.. 🙄
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Kako je živoo, konačno sve procitala 😊
Watson009 sljedeci korak nakon briseva, vađenja hormona i prohodnosi j. bi valjda bio inseminacija, to mi je objašnjavala, ali rekla je korak po korak.
Pupai Andela hvala na objašnjenju za HSSG.
Andela jako mi je drago za tebe ❤ sad u napad 😉
Mašo vidim i tvoj nalaz je bolji, bit ce akcije 😎
Anabelaai tebe ceka prohodnost, bit ce to sve ok, vidjet ces. Planiras li ici endokrinologu privatno ili?
Pitam jer se recimo u KBC Rijeka na pregled kod endokrinologa ceka dosta dugo, osim ako nije hitnoca…
Sassydržim 🤞🤞 za sutra.
Lullaby ja sam si nabavila sa njuškala (rozi kinezi 😂) inace sam znala kupit one skupe u ljekarni ili dm-u.
Anicoo blizu smo, ja sam 10 DC, još malo pa u lov na shadowse 😉
Da,za sada sve privatno...Endokrinologu idem za koji samo jos da uradim progesteron, da mi ne fali nista,imam I nalaze stitne pa cemo vidjeti sta ce kasnije usliejditi.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Hvala cure. Evo obavila sam testiranje, sad na čekanje nalaza.
Mia rekla bi logički da ne doprinose odnosi implementaciji. Na brzinu sam progooglala, ima nekoliko studija koje čak kažu da odnosi oko vremena implantacije smanjuju šansu da će se plod implementirati.https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4074557/
Hvala Hazel! Ima jedan letak kao savjetnik za one koji cekaju dva tjedna nakon transfera do prvog vadjenja bete, kako odvuci paznju i misli od svega toga, i izmedju ostalog pise, priustiti si romanticni vikend s partnerom. S druge strane opet sam cula da je bolje ne imati odnose. 🤷♀️
Budem ovaj mjesec poslusala tu studiju 😜
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Sortiraj odgovore
Najstariji