Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    03. Studeni 2020. 13:01

Lisa27

Cure stugao mi je danas ovaj toplomjer 😀 da li mi možete još jednom objasniti sve u vezi mjerenja? Da li je bolje oralno ili aksilarno ? I u koji aplikaciju je najbolje upisivati 🙂 hvala punoo ❤❤❤

Mjeri svaki dan u isto vrijeme cim se probudis prije dizanja iz kreveta. Ja mjerim oralno, mozes i vaginalno samo ne ispod pazuha. 
    FF je najbolja app za to po meni, tj.  Fertility friend 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Studeni 2020. 13:02

Emmi drzi se. Prvi dan je uvijek najteze. Kao sto je netko rekao isplaci se, pojedi cokoladu i onda opet u odbrojavanje.

Maša🤰🏼
    03. Studeni 2020. 13:17

Watson e draga moja probaj ne popizdit sad 15 dana zatvorena 🙈 sretno ❤️

Ja sam se upravo uvjerila da nedaj ti dragi bože da budeš bolestan u našoj državi. Naci toliko nikog nije briga za druge nema nikakve empatije. Nakon sto sam 50 puta zvala doktora dali mogu doc da mi procita nalaz i da abtiotik on se javi i kaze: nalaz nije jos dosao , zovi sutra. A ja vec pocela govorit da bi trebao doc kroz 15-20 min i da mi nalaz treba sutra za kod gin. A on spusti slusalicu 🤬🤬🤬🤬🤬 zovem laboratorij dali si mogu tamo doc po nalaz pa cu sama nosit di treba ( laboratorij je od doktora 50 metara) a oni zovi za pola sata kolegica na pauzi 🤬🤬🤬🤬 i tako ja na parkingu u gradu vec 20 minuta :) divnoće. 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

mara5
    03. Studeni 2020. 13:28

Mašo ništa čudno u našem sustavu :/ nadam se da ćeš uspjeti doći do svog nalaza i da budeš spremna sutra za ginekloga

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

watson009
    03. Studeni 2020. 13:32

Mašo ma vec sam ja pola izolacije odradila🙌
    Ovako ne odustaj od svoga nalaza,imas ga pravo dobiti itekako !!! Lupaj tamo labosu na vrata,pa oni nisu normalni...
    Da ja radim tako seprtljavo vec bi davno dobila otkaz !!
    Hazel sretno i tebi sutra ♥👆

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    03. Studeni 2020. 14:10

Super Andela, divne vijesti 🥰

Maja1102
    03. Studeni 2020. 14:10

Andela111

I nema niti jedna cista, tako da je sve super❤️❤️❤️

Bas mi je drago zbog tebe ❤❤❤❤ sada mirne glave naprijed u nove pobjede 🙏🏻❤

Mia333
    03. Studeni 2020. 14:21

Super Andjela, bas mi je drago!! Drzim 🤞 da na kraju mjeseca bude ➕ kao 🏠 🤗 ❤

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

SunnyS
    03. Studeni 2020. 14:26

Andela!!! Jako mi je drago, stvarno od srca.. sve si bliže i bliže svojim ! Nek taj vodeći bude pobjednik! Držim palčeve da bude sve dobro dalje. Super vijest!
    Watson, drži se! Pametna si, sve znaš - vitamini, odmor.. osim što si toliko pozitivna, šaljem ti još malo pozitivne vibre! :)
    Cure koje su zatrudnile u međuvremenu - puno sreće i zdravlja u sljedećim mjesecima, a onda još i više! 
    Cure koje se i dalje trude - niste same! Slijedi nova prilika..

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

mara5
    03. Studeni 2020. 14:28

Andela odlično!

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.