Mašo vjeruj meni, nalaz ti je super! Nece ti nito dati antibiotik na ovakav nalaz, opusti se! Kreni hopsati hehe
Andela hvala ti!Ja sad moram pricekati kraj tjedna da bih se narucila ali utjesila si me da nije tako strasno …♥
Anabella nema odmora od hopsanja,pa sto drugo da radm dok sam kuci ahaaa,ljubim te😂😂😂👆
Hahaha..nista onda navali😁 Mislila sam mozda ces pauzirati a hajd mozda se bas sad primi..Imas vremena za meditaciju,maksimalno ga iskoristi u izolaciji I 🤞🤞❤ drzim
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ma ja od pocetka sumnjam na prohodnost,ne znam zasto...Ali cula sam da 50% neplodnosti je uzrok to..Fala Bogu da za sve ima lijeka,pa sta god da bude rjesicemo mi to sve...🤞🤞
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Sassy držim fige za ujutro 💜🧡
Hvala ti Anci. Vec sam prije par dana radila jedan test koji je bio negativan, al buduci da jos vjestice nema, piskit cu jos jedan sutra
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Andela super vijesti! Sigurna sam da će uskoro biti plus ko kuća. Baš bi voljela da bude jer vidim koliko se trudiš. Koliko dugo pokušavate? Ne znam nakon koliko vremena bi trebala početi s pretragama.
Watson brzo će to proći. Drži se!
Ja sam danas pišnula, dobila minus i pola sata nakon što sam došla na posao došla m. Uranila mi je 3 dana. Doslovno napravila test i odmah dobila. Nisam pola dana ništa radila od muke. Išla sam do Mullera nakon posla i počastila se svim i svačim 🙈. Među ostalim sam uzela njihove testove za ovulaciju i trudnoću. Ovaj ciklus ću s tim testovima probati. I probat ćemo nakon m svaka dva dana odnose. Cure di vi nabavljate trakice? Njuškalo? To su kineski? Vidim da svi piške na veliko 😄. Ja sam u ovom paketu dobila 10 testova.
Cure, razmisljam da sutra napravim test... biste vi na mom mjestu? Peak sam ulovila 25.10.
Anabelice…. ja sam sigurna da su tvoji jajovodi prohodni….. zasto sumljas?….❤️…. a bice sve okej.
Pojma nemam,najvise zbog tih upalica koje se ponavljale cesto🤨 A bice,nadam se.Ali kao sto si rekla kad znas u cemu je problem onda je sve lakse,baziras se na to I idemo ponovo u ponovo,nema stati..❤
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Sassy sretno sutra 🤞
Hvala Lullaby.
I ja sam piskila na kineske trakice, samo zato sto su jeftinije. Inace uzimala sam neke i iz DMa ali su prilicno skupe za razliku od kineskih pa sam odustala od njih :)
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sassy sretno sutra 🤞
Imas na stranici plus i minus ja narucila 30 ovulacijskih i 10 hcg testova za 190 kuna al sve skupa sa postarinom . Imas raznoraznih testova i kombinacija pa si pogledaj.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sassy sretno sutra 🤞
Imas na stranici plus i minus ja narucila 30 ovulacijskih i 10 hcg testova za 190 kuna al sve skupa sa postarinom . Imas raznoraznih testova i kombinacija pa si pogledaj.
Ne 35 ovulacijskih i 10 za trudnocu. Evo upravo gledam zove se plusiliminus.hr i imas 25 ovulacijskih i 7 hcg u ponudi za 111 kuna
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji