Lullaby ja sam zadnja dva ciklusa koristila te iz Mullera. Meni su dobre, samo baš moram 4 sata ne ić piškit inače su mi slabašne crtice. A za mene je 4 sata jaaaaako puno Razmišljam idući ciklus probat s nekim drugim trakicama. Koliko vi trpite prije LH trakice?
zuzuzujalica joooj ja mislim da će ti i dalje bit prerano :/ pogotovo ako ti ciklusi znaju trajati duže onda možda još nije ni bila implementacija. Znam da je teško, ali probaj nekako izdržati bar do 10dpo 🤞 ako ne uspiješ izdržat, stavi sliku pa ćemo tražit sjene hhh
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Zasto je na ovom forumu toliko spamova? Zar to nitko ne moderira? 😏😏
Sunny, hvala ti - pokusat cu, pa sta bude. Ako nista drugo, ponovit cu za dva dana 😅
Cure, otkrila sam vas prije par dana. Meni ste nevjerojatne. Toliko topline, podrske i dobrote pruzate jedna drugoj. Prekrasne ste ❤️
Sassy sretno sutra 🤞
Imas na stranici plus i minus ja narucila 30 ovulacijskih i 10 hcg testova za 190 kuna al sve skupa sa postarinom . Imas raznoraznih testova i kombinacija pa si pogledaj.
Da, baš zato pitam da nemam grižnju savjesti dok piškim 😂 Pogledat ću na malo na toj stranici 😊
Zuzuzujalica ja isto mislim da ti je rano, možda da pričekaš još koji dan. Mene su isto cure osvojile. Nikad nisam visila po forumima, a sad odmah ujutro otvaram 🙂 Jedva čekam plus nečiji, pogotovo od cura koje duže pokušavaju.
Zasto je na ovom forumu toliko spamova? Zar to nitko ne moderira? 😏😏
Sunny, hvala ti - pokusat cu, pa sta bude. Ako nista drugo, ponovit cu za dva dana 😅
Cure, otkrila sam vas prije par dana. Meni ste nevjerojatne. Toliko topline, podrske i dobrote pruzate jedna drugoj. Prekrasne ste ❤️
Pcelice a sto cemo drugo,ovdje se razumijemo i znamo da okolina nebi imala ovoliko razumijevanja za nas 👆😂😂😂😂😂😂
Pakiraj kofere s nama jer sve uskoro idemo na temu ljetne bebe 🙌😎
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sassy sretno sutra 🤞
Imas na stranici plus i minus ja narucila 30 ovulacijskih i 10 hcg testova za 190 kuna al sve skupa sa postarinom . Imas raznoraznih testova i kombinacija pa si pogledaj.
Ne 35 ovulacijskih i 10 za trudnocu. Evo upravo gledam zove se plusiliminus.hr i imas 25 ovulacijskih i 7 hcg u ponudi za 111 kuna
Ja sam na njuskalu narucila 20 trakica 73 kn (ukljucena postarina) i dobila gratis 3 test na trudnocu.. prvi put kad sam se testirala sam pila tocno prije piskenja jista nisam uspjela uhvatit 😂 jedan dan neku malo svjetliju crtu... ovaj ciklus sam sr bas pridrzavala piskilila nakon sto 2 sata nebi nista popila i uglavnom poslije 17:00. Lijepo su mi se ocitavavalr i tamnile iz dana u dan
🙅♀️30, 🙋♂️29
Lullaby ja sam zadnja dva ciklusa koristila te iz Mullera. Meni su dobre, samo baš moram 4 sata ne ić piškit inače su mi slabašne crtice. A za mene je 4 sata jaaaaako punoRazmišljam idući ciklus probat s nekim drugim trakicama. Koliko vi trpite prije LH trakice?
zuzuzujalica joooj ja mislim da će ti i dalje bit prerano :/ pogotovo ako ti ciklusi znaju trajati duže onda možda još nije ni bila implementacija. Znam da je teško, ali probaj nekako izdržati bar do 10dpo🤞 ako ne uspiješ izdržat, stavi sliku pa ćemo tražit sjene hhh
Ja baš nisam držala u mjehuru dugo, piškila bi trakice kad bi mi se išlo piškiti.. koliko koštaju LH trakice u Muelleru i koliko ih ima u pakiranju? Koliko košta i za T trakica? Imaju li First sign duo ili neki drugi?
Trenutno imam zelenog Kineza za LH i plavog za T, ali mi ih je već preko glave. Nepouzdani su, točnije plave za T su kod mene u 80% slučajeva lažno pozitivne!!!
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Sumny evo ja sam ovo uzela danas. 140 kn 10 komada. Trakice za trudnoću po 14 kn. Te sam uzela kad mi dode piškiti, a rano je 😄
https://ibb.co/br0Fbt8
Sumny evo ja sam ovo uzela danas. 140 kn 10 komada. Trakice za trudnoću po 14 kn. Te sam uzela kad mi dode piškiti, a rano je 😄
https://ibb.co/br0Fbt8
Uhh.. skupi su!
A smislit ću nešto dok mi rozi ne dođu sljedeće godine.. :D
Moram priznati da su žene u izolaciji u velikoj prednosti u odnosu na ostale, ipak imaju više vremena za hopsanje. Zavidim im, kako bi rekla Andela. :D
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Jutro trudilice☕😘
Sassy sretnooo🤞😘😘 💛
Nemam ništa za prijaviti. Čekam sa mi M završi.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji