Dobila 😭😭😭 ovo je uzasno
Koliko dugo se trudite?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure evo ja imam pozitivan test na C, aj barem nesto pozitivno kod mene ovaj mjesec 😂😂😂😂😂
Umirem sama sebi 😂😂😂😂👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Cure evo ja imam pozitivan test na C, aj barem nesto pozitivno kod mene ovaj mjesec 😂😂😂😂😂
Umirem sama sebi 😂😂😂😂👆
Uh 😒
Ajde sad ces bar to rijesit pa si mirna.
Kako se osjecas?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Umirem sama sebi 😂😂😂😂👆
Watson draga, cuvaj se. Srecom, proslo je nekoliko dana vec od pocetka C i nadam se da ce ici na bolje. Puno vitamina molim te i sto vise odmora <3
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Dobila 😭😭😭 ovo je uzasno
Koliko dugo se trudite?
Pa ne bas dugo, ali aktivno radimo na tome i opet nista nije mi jesno a sve uredu. Prvo smo radili 3 mj Pa sam imala spontani posle toga crkala Jos 3 mj i sad nista jos koristila test za plodne dane, vec imam puno nekih svtari koje su se promjenile stomak me je poceo bolit dosta prije, grudi su bile bolnije nego inace cak jucer i Danas sam imala mucnike i sad prije 30 min vidim da ide krv 😞😞😞😞
Znam da se ne trudimo dugo i da ne trebam biti lose posto ima vecih problema od mogu, ali budem depresivna kad znam da je sve okej, aktivno radili na tome imali test za O i opet nista😭😭
👩23
👨24
Watson draga, bitno je da se ti osjecas dobro, da nema temperature. Ali nastavi raditi na imunitetu, dosta vitamina C, caja, pilecu juhicu, da izbacis virus iz organizma. Bas super sto si pozitivna jer si pozitivna 🤪😅
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Emmi, imas puno pravo biti tuzna, samo nemoj da te obeshrabri, jer znaj sve ima svoj razlog zasto je to tako. Isplaci se, pojedii jednu veliku cokoladu i za par dana si vec u novom pokusaju. Mozda je bas sljedeci mjesec dobitan! 💪💪
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Emmi, imas puno pravo biti tuzna, samo nemoj da te obeshrabri, jer znaj sve ima svoj razlog zasto je to tako. Isplaci se, pojedii jednu veliku cokoladu i za par dana si vec u novom pokusaju. Mozda je bas sljedeci mjesec dobitan! 💪💪
Hvala ti na lijepim rijecima nadam se da ce ubrzo upalit svima nama 💕
👩23
👨24
Watson sad ćeš se toga riješiti i bit ćeš malo na miru. Odmaraj, i puno vitaminceka i bude sve ok😘😘😘
Emmi žao mi je😔 znam da bude obeshrabrujuce ali možeš ti to i budeš bila ponovo trudna i imat ćeš svog bebača. Isplači se i hrabro dalje💪❤❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Pupasretno od srca❤
Divna mislim da od 10-20 dc je najbolje raditi papa test tako sam negdje čitala i tako su mi rekli, iako zapravo sve to možeš u bilo koje vrijeme osim u vrijeme M.
Ovo sam i ja procitala. Meni ce biti 8dc
Dobro sam ikako se narucila jos i da biram DC 😅😅
🤣🤣🤣 kod tebe bilo kad da si naručena dobro je👌😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji