Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivek1
    03. Studeni 2020. 12:25

Emmi

Dobila 😭😭😭 ovo je uzasno

Nas dvije smo čekale na plus zajedno, čini mi se. I meni je propalo ovaj mjesec. A pročitah i da si i missed ab. imala isto u 7 mjesecu kao i ja. Baš mi je žao, znam kako se osjećaš. Ako ti išta znači, opet smo zajedno u borbi i ovaj mjesec sa našim ostalim lavicama.🙏🙏🙏

Divna 🎀
    03. Studeni 2020. 12:26

Da li je koja od vas koristila ikada preparate biljke Ehinacea za podizanje imuniteta i za lijecenje virusnih i bakterijskih infekcija?  Ja sam cula da je dobro, boosta se organizam npr. na jesen i nema prehlada i gripe tokom zime.  Razmisljam da li da probam.

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

watson009
    03. Studeni 2020. 12:29

Hvala vam curke,divna ste podrska 🙌
    Ma nakon one temperature jedan dan i bolova u ledima i guzi nisu se razvili nikakvi tezi simptomi, ono sinusi, brzo umaranje i klasika simptomi prehlade...
    Divna zagrcnula sam se s vodom na tvoj komentar 😂😂😂😂 kraljice! 
    Samo mi je zao sto cu morati pretrage pauzirati na mjesec dana, jooojjjj zivote ima da se napijem 😎

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Hazel
    03. Studeni 2020. 12:30

watson009

Cure evo ja imam pozitivan test na C, aj barem nesto pozitivno kod mene ovaj mjesec 😂😂😂😂😂
    Umirem sama sebi 😂😂😂😂👆

Kraljice 😂😂 Drži se, barem ćeš odraditi sad pa si u zimskom periodu mirna. Većina mladih ljudi prođe s laganim ili nikakvim simptomima. 

Ja se sutra testiram.. ali radije nek mi test iza tog sutra bude pozitivan 😬🙈
    Emmi žao mi je. ❤️ Odtuguj i u nove pobjede. 

👩 29, 👱‍♂️ 33
    2018. 👦
    👶 #2 od 8/2020.

• Emmi
    03. Studeni 2020. 12:39

Ivek1

Emmi

Dobila 😭😭😭 ovo je uzasno

Nas dvije smo čekale na plus zajedno, čini mi se. I meni je propalo ovaj mjesec. A pročitah i da si i missed ab. imala isto u 7 mjesecu kao i ja. Baš mi je žao, znam kako se osjećaš. Ako ti išta znači, opet smo zajedno u borbi i ovaj mjesec sa našim ostalim lavicama.🙏🙏🙏

Znaci mi puno tvoje rijeci ❤️💕💕Ali se osjecam nesrecno puno bas puno,nadam se da ce sledeci mjesec biti bolji za nas koje cekamo Jos +❤️💕

👩23
    👨24

• Emmi
    03. Studeni 2020. 12:41

Bella🍁

Watson sad ćeš se toga riješiti i bit ćeš malo na miru. Odmaraj, i puno vitaminceka i bude sve ok😘😘😘
    Emmi žao mi je😔 znam da bude obeshrabrujuce ali možeš ti to i budeš bila ponovo trudna i imat ćeš svog bebača. Isplači se i hrabro dalje💪❤❤

Hvala 💕💕💕

Al ovaj prvi dan je najgori 😣😣😣😣

👩23
    👨24

• Emmi
    03. Studeni 2020. 12:42

Hazel

watson009

Cure evo ja imam pozitivan test na C, aj barem nesto pozitivno kod mene ovaj mjesec 😂😂😂😂😂
    Umirem sama sebi 😂😂😂😂👆

Kraljice 😂😂 Drži se, barem ćeš odraditi sad pa si u zimskom periodu mirna. Većina mladih ljudi prođe s laganim ili nikakvim simptomima.

Ja se sutra testiram.. ali radije nek mi test iza tog sutra bude pozitivan 😬🙈
    Emmižao mi je. ❤️ Odtuguj i u nove pobjede.

Hocu 💋💋❤️

👩23
    👨24

Ina85
    03. Studeni 2020. 12:47

Eh curke sve sam vas procitala uhhh koliko stranica... jos popamtit sve 😂 nije mi jaca strana. Uglavnom evo nesto i moje. Boli me sve ko pred ovulaciju skroz desna strana i leđa me uhvatila. Popiskila lh trakicu ma ni s od sjene. Sta se to desava 
     A da vam nit nepricam neprospavanu noc i glavobulju. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Mia333
    03. Studeni 2020. 12:49

Emmi zao mi je...suosjecam s tobom... 😔 izbaci sve iz sebe, bit ce ti lakse, a sutra hrabro dalje. Evo vec si u novom ciklusu!

Cudno je to sto kada se krene ciljano zatrudniti, najedanput urane simptomi M, postanu jaci, bolniji, dodju novi simptomi, pomjere se ovulacije, produlje ciklusi... Mislim, nije da si ista od toga mozes umisliti, to su sve cinjenice...🤔 A opet ne mogu vjerovati da je to sve do psihe, nije da urlicemo mjesecima i ronimo suze iz dana u dan... Nevjerojatno...

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Lisa27 👶🧸🎀
    03. Studeni 2020. 12:51

Cure stugao mi je danas ovaj toplomjer 😀 da li mi možete još jednom objasniti sve u vezi mjerenja? Da li je bolje oralno ili aksilarno ? I u koji aplikaciju je najbolje upisivati 🙂 hvala punoo ❤❤❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.