Bok buhtlice23, hvala na dobrodoslici! Istina, ima puno lijepih prica uspjesnih trudnoca i s malo starijim trudnocama, dobro se svako malo podsjetiti na to :)
Kazem ti ne brini, meni legica sa posla ostala trudna sa likom kojeg je upoznala u izlasku i to sa kondomom. Tako da je sve moguce. Kad te hoce,hoce te 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Watson samo ti obavljam što treba😁🤭🤞🤞
Kiflice dobrodosla🤗 sjećam te se sa zimskih beba. Bila sam i ja kratko tamo pod drugim nickom (PeaceLily). Samo hrabro, nema druge nego ići dalje. Želim ti svu sreću ❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bokic buduce mamice.
Dugo vas citam i pratim i reko vrijeme je da napravim profil. Trenutno sam 17 dc i sada kada smo pokrili sve dane, samo vrtim forume, citam simptome, osluskujem svoje tijelo i nestrpljivo cekam da ne dode vjestica!
Meni je doktor rekao da ne pijem folnu prije, da nek sve krene prirodno, pa cemo onda sa folnom. ( pila sam elevit pronatal) ja bas mislim da bi trebala, sta mislite?
Svima zelim da brzo ugledate svoje plusice!
Ancio iz ljekarne kupljen fertil up 300tinjak kn za mjesec dana doza
PeaceLily, tj. Bella, lijepo je vidjeti poznati nick! :) Cak i u ovako cudnim okolnostima :). Nadam se da cemo uskoro biti zajedno u Ljetnim bebama 2020. Uvijek sam se nekako zamisljala trudnom u ljenim haljinama, mozda je to znak. :*
Cure da vas pitam (one koje su bile)…u 11.mj bih trebala otici prvi puta na humanu. Kako to izgleda, je li to pregled ili konzultacije i sl.?
I ja idem u 11mj prvi put... u petrovu.
Planiram nositi nalaze od briseva, papa, hormoni, spermiogram
Cure da vas pitam (one koje su bile)…u 11.mj bih trebala otici prvi puta na humanu. Kako to izgleda, je li to pregled ili konzultacije i sl.?
I ja idem u 11mj prvi put… u petrovu.
Planiram nositi nalaze od briseva, papa, hormoni, spermiogram
Ja briseve nisam radila, nije me uputila ginekologica kao ni prohodnost jajovoda, mislite da bih to trebala odraditi prije tog prvog pregleda? Ja idem u KBC Rijeka…
Ne znam 🤷♀️ cini mi se da ide sve brze ako se dode s necim... prohodnost jedino necu raditi prije
Jel se bojite da odgode termin zbog korone?🤦♀️
Bokic buduce mamice.
Dugo vas citam i pratim i reko vrijeme je da napravim profil. Trenutno sam 17 dc i sada kada smo pokrili sve dane, samo vrtim forume, citam simptome, osluskujem svoje tijelo i nestrpljivo cekam da ne dode vjestica!
Meni je doktor rekao da ne pijem folnu prije, da nek sve krene prirodno, pa cemo onda sa folnom. ( pila sam elevit pronatal) ja bas mislim da bi trebala, sta mislite?
Svima zelim da brzo ugledate svoje plusice!
Bokic 🙌
Meni je moja odmah rekla da uzimam folnu i da nije bitno koju.. pocela sam u 8.mj sa solgar, pa sam pred kraj devetog uzela Premama duo jer ima vise vitamina
🙅♀️30, 🙋♂️29
Pozz Stormy. Ja sam prvi put došla s nalazima što sam imala od prethodnih trudnoća, ispisanim nalazom od ginekologice koja me uputila na humanu, nalaz papa i nalaz krvne slike kompletne i štitnjače. Obavila razgovor pa je doktor prema razgovoru i nalazima uputio na daljnje pretrage mene i muža. Sretno :)
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji