Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    25. Listopad 2020. 19:03

Bok buhtlice23, hvala na dobrodoslici! Istina, ima puno lijepih prica uspjesnih trudnoca i s malo starijim trudnocama, dobro se svako malo podsjetiti na to :) 

buhtlica23
    25. Listopad 2020. 19:08

Kazem ti ne brini, meni legica sa posla ostala trudna sa likom kojeg je upoznala u izlasku i to sa kondomom. Tako da je sve moguce. Kad te hoce,hoce te 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Bella🌟
    25. Listopad 2020. 19:14

Watson  samo ti obavljam što treba😁🤭🤞🤞
    Kiflice dobrodosla🤗 sjećam te se sa zimskih beba. Bila sam i ja kratko tamo pod drugim nickom (PeaceLily). Samo hrabro, nema druge nego ići dalje. Želim ti svu sreću ❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Leah
    25. Listopad 2020. 19:16

Bokic buduce mamice.

Dugo vas citam i pratim i reko vrijeme je da napravim profil.  Trenutno sam 17 dc i sada kada smo pokrili sve dane, samo vrtim forume, citam simptome, osluskujem svoje tijelo i nestrpljivo cekam da ne dode vjestica! 

Meni je doktor rekao da ne pijem folnu prije, da nek sve krene prirodno, pa cemo onda sa folnom. ( pila sam elevit pronatal) ja bas mislim da bi trebala, sta mislite?

Svima zelim da brzo ugledate svoje plusice!

Lindsay
    25. Listopad 2020. 19:21

Ancio iz ljekarne kupljen fertil up 300tinjak kn za mjesec dana doza

Kiflica
    25. Listopad 2020. 19:26

PeaceLily, tj. Bella, lijepo je vidjeti poznati nick! :) Cak i u ovako cudnim okolnostima :). Nadam se da cemo uskoro biti zajedno u Ljetnim bebama 2020. Uvijek sam se nekako zamisljala trudnom u ljenim haljinama, mozda je to znak. :* 

25. Listopad 2020. 19:29

Stormy

Cure da vas pitam (one koje su bile)…u 11.mj bih trebala otici prvi puta na humanu. Kako to izgleda, je li to pregled ili konzultacije i sl.?

I ja idem u 11mj prvi put... u petrovu.
    Planiram nositi nalaze od briseva, papa, hormoni, spermiogram

25. Listopad 2020. 19:39

Stormy

lavanya

Stormy

Cure da vas pitam (one koje su bile)…u 11.mj bih trebala otici prvi puta na humanu. Kako to izgleda, je li to pregled ili konzultacije i sl.?

I ja idem u 11mj prvi put… u petrovu.
    Planiram nositi nalaze od briseva, papa, hormoni, spermiogram

Ja briseve nisam radila, nije me uputila ginekologica kao ni prohodnost jajovoda, mislite da bih to trebala odraditi prije tog prvog pregleda? Ja idem u KBC Rijeka…

Ne znam 🤷‍♀️ cini mi se da ide sve brze ako se dode s necim... prohodnost jedino necu raditi prije

Jel se bojite da odgode termin zbog korone?🤦‍♀️

mara5
    25. Listopad 2020. 19:41

Leah

Bokic buduce mamice.

Dugo vas citam i pratim i reko vrijeme je da napravim profil. Trenutno sam 17 dc i sada kada smo pokrili sve dane, samo vrtim forume, citam simptome, osluskujem svoje tijelo i nestrpljivo cekam da ne dode vjestica!

Meni je doktor rekao da ne pijem folnu prije, da nek sve krene prirodno, pa cemo onda sa folnom. ( pila sam elevit pronatal) ja bas mislim da bi trebala, sta mislite?

Svima zelim da brzo ugledate svoje plusice!

Bokic 🙌
    Meni je moja odmah rekla da uzimam folnu i da nije bitno koju.. pocela sam u 8.mj sa solgar, pa sam pred kraj devetog uzela Premama duo jer ima vise vitamina

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Barbi30
    25. Listopad 2020. 19:47

Stormy

Pozz Stormy. Ja sam prvi put došla s nalazima što sam imala od prethodnih trudnoća, ispisanim nalazom od ginekologice koja me uputila na humanu, nalaz papa i nalaz krvne slike kompletne i štitnjače. Obavila razgovor pa je doktor prema razgovoru i nalazima uputio na daljnje pretrage mene i muža. Sretno :) 

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.