Cure da vas pitam (one koje su bile)…u 11.mj bih trebala otici prvi puta na humanu. Kako to izgleda, je li to pregled ili konzultacije i sl.?
I ja idem u 11mj prvi put… u petrovu.
Planiram nositi nalaze od briseva, papa, hormoni, spermiogram
Ja briseve nisam radila, nije me uputila ginekologica kao ni prohodnost jajovoda, mislite da bih to trebala odraditi prije tog prvog pregleda? Ja idem u KBC Rijeka…
Ne znam 🤷♀️ cini mi se da ide sve brze ako se dode s necim… prohodnost jedino necu raditi prije
Jel se bojite da odgode termin zbog korone?🤦♀️
Dobro barem nešto već imam, osim tih briseva i spomenutog. Vjerujem da ti neće otkazati, osim ako odjel il ne znam tko sve ne ode u izolaciji il sl. Ali i za to se onda nađe rješenje 😉
Sretno 🍀
PeaceLily, tj. Bella, lijepo je vidjeti poznati nick! :) Cak i u ovako cudnim okolnostima :). Nadam se da cemo uskoro biti zajedno u Ljetnim bebama 2020. Uvijek sam se nekako zamisljala trudnom u ljenim haljinama, mozda je to znak. :*
Neka se skupa preselimo na ljetne bebe😁💛❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure da vas pitam (one koje su bile)…u 11.mj bih trebala otici prvi puta na humanu. Kako to izgleda, je li to pregled ili konzultacije i sl.?
Pozz Stormy. Ja sam prvi put došla s nalazima što sam imala od prethodnih trudnoća, ispisanim nalazom od ginekologice koja me uputila na humanu, nalaz papa i nalaz krvne slike kompletne i štitnjače. Obavila razgovor pa je doktor prema razgovoru i nalazima uputio na daljnje pretrage mene i muža. Sretno :)
Pozdrav i tebi Barbi30te hvala za info. 😊
lavanya također 🤞
btw - svako malo pročitam lavazza umjesto lavanya haha, to valjda zato jer sam izbacila kavu, pa patim 😂😂
😂😂 nemoj misliti na torticu 😂
Da , ona mi radi probleme, doduse doktorka je rekla da ce to puci samo od sebe i da ne predstavlja neki problem, ali onda je sve zbog toga ajmeeee Boze sta me snadje😶
Ja sam imala vodenu cistu 17mm sa 17 godina, koja je pukla sama, ali jako jako bolno mi je bilo.. Bila sam hospitalizirana jer mi je ta tekucina otisla u abdomen i prijetila je upala organa, te su to kontrolirali i pila sam neke lijekove. Nemoj misliti da te plasim, nemora tako tebi biti..
Evo curke, ja sam svoj pik ipak ulovila jucer, dakle danas je ovulacija…
Saljem vam sliku posto se svi zale na te zelene trakice, pa da vidite kako one daju najjacu crtu a i dalje nije kao kontrolna, dani ciklusa su za jedan manje dakle danas sam 16DC …nije mi se dalo ispravljati a vec sam bacila papir jer nije bas higijenski ga cuvati.
https://ibb.co/sKjS2Jg
Očito je i meni pik bio jučer jer ovo što sad vidim je svjetlije..
Lijeva je od danas (sada), desna od jučer.
https://ibb.co/8d4H0zK
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
https://ibb.co/cXgJgPd
😍😍😍😍
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Samo da se upisem na nastavak teme i pozelim nam svima plusice sto prije, da budemo debele sretne trudnice u 2021. godini ❤❤❤
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Mašo a ja taman palacinke ispekla prije hopsanja ahahhahahah
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sta mogu da napravim?
A mislim da dok ne pukne nemas sta nego cekati da pukne, vjerujem da ces osjetiti kad pukne, mozda poslije provjeriti na uzv da je sve okej... A vjerujem da doktorica da misli da moze doci do komplikacija da bi ti rekla, nemora doci do ovoga kao meni, ni ja nebi znala da nisam imala strasne bolove.
Ne znam da li ti kasni zbog ciste,moguce je...Ali sigurno lh trakice nisu pouzdane...Dr mi rekao da stalno mogu imati pik uz ovakve ciste.Jq sam pila inofolic,probaj I ti...bila sam u soku kad sam nedavno otisla dr I kad je rekao da su jajnici cisti I da nema ni jedne ciste.Ne znam sta mi je moglo drugo pomoci.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji