Navijam za sve vas...Koliko vidim, ovaj mjesec je već dobitan za neke, pa se i mi želimo priključiti.
Meni jučer počelo plodno razdoblje pa držite fige da uspije s ovim ciklusom. Jako bih voljela.
Jučer bazalna 36,7. danas 37,0.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
ej cure dobro jutro...hvala sto mislite na mene...Nema jos M...grudi i dalje bolne najvise navece...leda lagana bol...umor..posapanost...zasad nema grceva u stomaku...Nezz kad cu radit test ...strah me je...
ej cure dobro jutro…hvala sto mislite na mene…Nema jos M…grudi i dalje bolne najvise navece…leda lagana bol…umor..posapanost…zasad nema grceva u stomaku…Nezz kad cu radit test …strah me je…
Bitno da m nema, jel piškiš sutra?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy trakice sam odlučila tek nabavit poslije nove godine ako do tada ne uspijemo. Volila bi proć bez toga, no ako ne bude išlo pokušat ću i tako.....
držim fige da su svi simptomi od t
Zabice sretnooooooooooooo! Moguće da ti je i jučer bila o kad je temp danas porasla za 0,3?
Dunya neznam šta bi ti rekla, simptomi su takvi da je stvarno očekujem dosta ranije, pa cice me već bole danimaaaa, prerano mi je jednostavno sve to krenulo, neznam zašto se sve treba poremetit kad kreneš na bebu
ugl. ff predviđa m 24.09, ja 26.09 a ja test ako Bog da strpljenja i da do tada ne dođe 3.10 jer mi je toliko trajao najduži ciklus (36dana) eto al stvarno se ne nadam puno.
Super da si tako mirna, samo tako nastavi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji