Ja vracam film na proslu M i kontam kako stvarno dan prije nisam imala ni s od simptoma da cu dobit...Isli u st...setali i po ducanima popodne radila,navece imali odnos i ujutro samo vidim da sam dobila...a sad osjetim sto stvari 😞
mene bole leda,grudi i lagano me probadalo doli...ma ne mogu cekat...al bi me vise od cekanja pogodio minus...sto stvari mi je po glavi...i ja neki cudan okus isto...pijem kavu al nije to to...
Paula I Pepe, bas mi je zao sto je stigla M! Bodrimo se dalje, nadam se da ce sto prije biti uspjesan ciklus!
Iva cekamo te :)
Moj PMS khm khm, kad pretjeram I kad me dragi u tom teenutku pita kad trebam dobit onda skuzim da sam u PMS-u. Nikad gotovo isto! Svakakvih simptoma I simptomcica je bilo! Od nabujalih grudi, boli u nogama I leđima, pristavosti, do 10dana ludila....bbudem ljuta na cijeli svijet!
url=https://lilypie.com]
Drage moje, izvinite sto ovako upadam sa mojim stanjem...al sjedoh da predahnem. Uhvatila me nervoza, tresem se, vrtoglava mi se i samo me oblijeva znoj. A sin od 20 mjeseci ne uvlaci jezik,samo nesto prica i nabraja. Inace uzivam to slusasti al sad imam osjecaj mozak da mi probi.
Jutro cure
Petak wohoooooo
Peppe ima li novosti, ajde pišni testić, s obzirom da ti kasni već će pokazat plusić, ajmo ajmo ajmo!!!!!
Lea kakvo je stanje kod tebe?
Orhideja si bolje danas?
Mene će ff izludit, danas mi je 21dc, i 8dpo, i bazalna mi je skočila na 37, i on mi je sad promijenio dan ovulacije sa 13dc na 16dcc, tako da mi danas ispada 5dpo...... ništa mi više nije jasno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lista za NE dobit:
PeppePula 15.09.
Iva1989lea 19.09.
Tynchy 25.09
Sanjarka88 26.09.
Dunyasha 27.09.
Orhideja 27.09.
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.
Miska 11.10.