Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    18. Rujan 2015. 15:43

Iva, ajooooj baš mi je žao, pa otkud stvarno ta druga crtica
    Paula, ja se nadam, nekad će morat se pojavit i plusić btw. svaka čast pa si sva ime polovila, svih si uspila nabrojat, ja dok dođem nešto napisat zaboravim više tko je šta rekao, pa pola izostavim, kapa dole

Paula5
    18. Rujan 2015. 15:55

Draga dunya moj 12 ciklus neuspjesno zavrsio, poceo 13. Svaki mjesec sam se drugacije osjecala i rekoh e sad je drugacije mora da je to to. No... Ali ne odustajem, i znam da cu i dalje analizirati.. 
    No svakako bi svakoj savjetovala odlazak gin. Eto meni otkrili ureaplasmu, a sad cu traziti i. hormone. Tko zna mozda je bas ona uzrok neuspjeha. Tako da oni savjeti opusteno po mom misljenju vrijede kad otklonim sve drugo.
    A ova moralna podrska na ovoj temi i ispusni ventil zlata vrijede.. Bome sam i dosta super savjeta ovdje dobila. 

Paula5
    18. Rujan 2015. 16:09

Vecka  Ma zaboravila sam Minions, Lelly, a sigurno jos nekog .. U ovih 4 mjeseca bi prolupala da nisam ovdje..
    I veeelika pusa nasoj Luki, nadam se da ce nam se i ona pridruziti u trudilicama.. 

Mallla
    18. Rujan 2015. 16:20

Hello cure drage!
    MinusI iš iš  Žao mi je cure! Iva kako smo onda svi vidjeli te dvije crtice!?
    Mozda je obadvima stvarno još rano! Nemojte nikad gubit nadu, mi smo tu uz vas šta god treba! 

Marie puno sreće želim 

Sanjarka draga, naš glavni optimist, ajmo živo živo....nedamo našu volju I želju! 

Lh trakice - ovo će mi bit treći ciklus da ih koristim, one s ebaya! Ne smatram ih svojim znakom neuspjeha, već neke sigurnosti I poznavanja mog ciklusa! Prvi ciklus korištenja sam ih čudo potrošila ko neka luđakinja, al onda sam shvatila da trebam malo smirit doživljaj....ssad ih koristim u kalendarski plodnim danima I tada su mi vidljive dvije crtice....vvan plodnih dana samo jedna....ttočno po intenzitetu boje skontam koja je faza. Ali nekad kad posumnjam van plodnih dana da sam vlažna popiškim jednu da vidim da nije neki ciklus iznimka! Uglavnom ja sam prezadovoljna njima...ttko god o njima razmišlja ja ih duboko preporučujem!

url=https://lilypie.com]

iva1989lea
    18. Rujan 2015. 16:22

a ta druga crtica je ocito znak da ne rastavljamo testove ...nezz u ljekarnoj mi je rekla da mogu radit test popodne ako mi kasni 2-3 dana...ja tek sutra tribam dobit...da kupim neki drugi a ne CB pa probam ujutro??

• orhideja
    18. Rujan 2015. 16:32

Zene drage, zao mi je zbog minusa...al kako kazu, sve dok m ne dodje a ni tad nije sto posto sigurn9, test moze bit lazno negativan a ne i lazno pozitivan...glavu gore, nista jos nije gotovi.
    Ja evo cijeli dan na nogama, pakujem, perem, kuham....a sin ko u inat tek u pola 4 zaspa...igrao bi se do besvijesti i mazio. Evo sjedoh da predahnem i kao da me desni jajnik podkocio, ziga me povremeno...al vjerovatno od umora.

iva1989lea
    18. Rujan 2015. 19:48

Di ste cure?sta ima?

Tynchy
    18. Rujan 2015. 22:29

Trbuh mi tvrd, jajnici ko da rade 100na sat.. Menga bi mogla biti brutalna!

Sa MM se posvadjala, ne znam da li je PMS krivac... Hmm

Sutra je novi dan; cekamo reporte :)
    Pusa svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.