Drage moje, izvinite sto ovako upadam sa mojim stanjem...al sjedoh da predahnem. Uhvatila me nervoza, tresem se, vrtoglava mi se i samo me oblijeva znoj. A sin od 20 mjeseci ne uvlaci jezik,samo nesto prica i nabraja. Inace uzivam to slusasti al sad imam osjecaj mozak da mi probi.
Jutro cure
Petak wohoooooo
Peppe ima li novosti, ajde pišni testić, s obzirom da ti kasni već će pokazat plusić, ajmo ajmo ajmo!!!!!
Lea kakvo je stanje kod tebe?
Orhideja si bolje danas?
Mene će ff izludit, danas mi je 21dc, i 8dpo, i bazalna mi je skočila na 37, i on mi je sad promijenio dan ovulacije sa 13dc na 16dcc, tako da mi danas ispada 5dpo...... ništa mi više nije jasno
Jutro cure
Petak wohooooooPeppe ima li novosti, ajde pišni testić, s obzirom da ti kasni već će pokazat plusić, ajmo ajmo ajmo!!!!!
Lea kakvo je stanje kod tebe?
Orhideja si bolje danas?
Mene će ff izludit, danas mi je 21dc, i 8dpo, i bazalna mi je skočila na 37, i on mi je sad promijenio dan ovulacije sa 13dc na 16dcc, tako da mi danas ispada 5dpo…… ništa mi više nije jasno
5dpo, idealno vrijeme za implantacijsko :) prati svakako...
Ja mislim da ću dobiti M, imam sve simptome, grčeve, prišteve, napete su mi.. i tak ... :(

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lista za NE dobit:
PeppePula 15.09.
Iva1989lea 19.09.
Tynchy 25.09
Sanjarka88 26.09.
Dunyasha 27.09.
Orhideja 27.09.
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.
Miska 11.10.
MalaKoza 18.10.

Sanjarka88 hvala na pitanju, ujutro se uvijek bolje osjecam, valjda odmorna koliko toliko.
Nadam se da ce kod tebe sve biti ok, sobzirim da pila ne razumijem sta pisete 😯 te skracenice me znunjuju.
Sta je sa PeppePule?
Iva? Kakvo je stanje?
Dobro jutro
nakon onih mrlja jucer ujutro, nista jos... nemojte me niti pitati za test, jer ni sama neznam dali cu ga raditi ubrzo... bojim se razocaranja i trenutno sam u fazi trazenja svih razloga drugih zasto kasni....
Dobro jutro
nakon onih mrlja jucer ujutro, nista jos… nemojte me niti pitati za test, jer ni sama neznam dali cu ga raditi ubrzo… bojim se razocaranja i trenutno sam u fazi trazenja svih razloga drugih zasto kasni….
jel ti inače zna kasnit? koliko ti je najduži ciklus bio?

Peppe
Dobro jutro!
Iva i Peppe, čekamo vaše testove. Kad budete spremne, napravite ih, a mi navijamo da budu pozitivni.
Ostatak koji čeka, Tinchy i Sanjarka kako je kod vas?
Tinchy, vidim da tebe baš dobro pere, ali to sve su znaci i za m i za t... Najgore je ovo čekanje, baš te izludi...
Sanjarka, za nas ima još vremena, ali ima linšto novo kod tebe?
Cure, uživajte u lijepom danu, a još je i petak!!
Dobro jutro!
Iva i Peppe, čekamo vaše testove. Kad budete spremne, napravite ih, a mi navijamo da budu pozitivni.
Ostatak koji čeka, Tinchy i Sanjarka kako je kod vas?
Tinchy, vidim da tebe baš dobro pere, ali to sve su znaci i za m i za t… Najgore je ovo čekanje, baš te izludi…
Sanjarka, za nas ima još vremena, ali ima linšto novo kod tebe?
Cure, uživajte u lijepom danu, a još je i petak!!
da, gadno me pere, da mogu uploadala bih vam slike svog radnog stola, da vidite količine čokolade koje sam već otvorila :) ...
piše na Clearblue da može pokazati do 50% točan rezultat i 4 dana prije očekivane M.. razmišljam da popiškim tih 50 kuna koliko košta test, previše sam napeta! :)
ajme, ma nek me pere koliko god hoće, samo nek da plusić...
Tynchy ma nemam šta promatrat: cice, nervoza, predmensturalni grčevi sve je krenulo....
Više me ljuti što nemogu utvrdit kad mi je o , jer ff stalno mjenja, i tako nemogu utvrdit lutealnu fazu.
mah!
Dunya ima li što kod tebe značajno?
Tynchy ma nemam šta promatrat: cice, nervoza, predmensturalni grčevi sve je krenulo….
Više me ljuti što nemogu utvrdit kad mi je o , jer ff stalno mjenja, i tako nemogu utvrdit lutealnu fazu.
mah!
a da uzmeš LH trakice?
ja ću ih sljedeći ciklus forsati.
Tynchy ma nemam šta promatrat: cice, nervoza, predmensturalni grčevi sve je krenulo….
mah!
a da uzmeš LH trakice?
ja ću ih sljedeći ciklus forsati.
mah!
Sanjarka, nema baš ništa značajno.
Cice me bole, ali s obzirom da sam i s tim imala zezancije zadnjih nekoliko ciklusa (jedan ne bole, pa dva bole itd..) sretna sam što me bole. Jutros su me, čim sam se probudila da ugasim alarm zabolile i pomislila sam si da me baš bole!
Inače sam prošlu M dobila bez ikakvih upozorenja, samo je došla, pa sad ne očekujem ništa. Niti sam posebno napuhana, nisam dobila prištiće, nisam nervozna... Ne analiziram, ne razmišljam o tome kakv mi je iscjedak (primijetim ga, ali ga ne analiziram- samo kažem takav je kakav je) i sl..
Vidjet ćemo. Ne planiram raditi test ukoliko ne dođe (sad dok sam pri sebi to si tvrdim) sve do 4.10. jer mi je najduže kasnila 7 dana, pa eto. Nek joj bude. A ako se ni tad ne pojavi, vidjet ćemo. Ali baš sam jako mirna.
Sanjarka, znači li to da misliš da će ti uraniti?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji