Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • orhideja
    18. Rujan 2015. 08:27

Sanjarka88 hvala na pitanju, ujutro se uvijek bolje osjecam, valjda odmorna koliko toliko.
    Nadam se da ce kod tebe sve biti ok, sobzirim da  pila ne razumijem sta pisete 😯 te skracenice me znunjuju. 

Sta je sa PeppePule?
    Iva? Kakvo je stanje?

PeppePula
    18. Rujan 2015. 08:48

Dobro jutro 

nakon onih mrlja jucer ujutro, nista jos... nemojte me niti pitati za test, jer ni sama neznam dali cu ga raditi ubrzo... bojim se razocaranja i trenutno sam u fazi trazenja svih razloga drugih zasto kasni....

Peppe

Dunyasha
    18. Rujan 2015. 09:02

Dobro jutro!

Iva i Peppe, čekamo vaše testove. Kad budete spremne, napravite ih, a mi navijamo da budu pozitivni.

Ostatak koji čeka, Tinchy i Sanjarka kako je kod vas? 
    Tinchy, vidim da tebe baš dobro pere, ali to sve su znaci i za m i za t... Najgore je ovo čekanje, baš te izludi...
    Sanjarka, za nas ima još vremena, ali ima linšto novo kod tebe?

Cure, uživajte u lijepom danu, a još je i petak!! 

Sanjarka88
    18. Rujan 2015. 09:16

Tynchy ma nemam šta promatrat: cice, nervoza, predmensturalni grčevi sve je krenulo....
    Više me ljuti što nemogu utvrdit kad mi je o , jer ff stalno mjenja, i tako nemogu utvrdit lutealnu fazu.
    mah!

Dunya ima li što kod tebe značajno?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    18. Rujan 2015. 09:23

Navijam za sve vas...Koliko vidim, ovaj mjesec je već dobitan za neke, pa se i mi želimo priključiti.
    Meni jučer počelo plodno razdoblje pa držite fige da uspije s ovim ciklusom. Jako bih voljela.
    Jučer bazalna 36,7. danas 37,0.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.