Sanjarka88 hvala na pitanju, ujutro se uvijek bolje osjecam, valjda odmorna koliko toliko.
Nadam se da ce kod tebe sve biti ok, sobzirim da pila ne razumijem sta pisete 😯 te skracenice me znunjuju.
Sta je sa PeppePule?
Iva? Kakvo je stanje?
Dobro jutro
nakon onih mrlja jucer ujutro, nista jos... nemojte me niti pitati za test, jer ni sama neznam dali cu ga raditi ubrzo... bojim se razocaranja i trenutno sam u fazi trazenja svih razloga drugih zasto kasni....
Peppe
Dobro jutro!
Iva i Peppe, čekamo vaše testove. Kad budete spremne, napravite ih, a mi navijamo da budu pozitivni.
Ostatak koji čeka, Tinchy i Sanjarka kako je kod vas?
Tinchy, vidim da tebe baš dobro pere, ali to sve su znaci i za m i za t... Najgore je ovo čekanje, baš te izludi...
Sanjarka, za nas ima još vremena, ali ima linšto novo kod tebe?
Cure, uživajte u lijepom danu, a još je i petak!!
Tynchy ma nemam šta promatrat: cice, nervoza, predmensturalni grčevi sve je krenulo....
Više me ljuti što nemogu utvrdit kad mi je o , jer ff stalno mjenja, i tako nemogu utvrdit lutealnu fazu.
mah!
Dunya ima li što kod tebe značajno?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Navijam za sve vas...Koliko vidim, ovaj mjesec je već dobitan za neke, pa se i mi želimo priključiti.
Meni jučer počelo plodno razdoblje pa držite fige da uspije s ovim ciklusom. Jako bih voljela.
Jučer bazalna 36,7. danas 37,0.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji