Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • orhideja
    17. Rujan 2015. 16:22

Drage moje, izvinite sto ovako upadam sa mojim stanjem...al sjedoh da predahnem. Uhvatila me nervoza, tresem se, vrtoglava mi se i samo me oblijeva znoj. A sin od 20 mjeseci ne uvlaci jezik,samo nesto prica i nabraja. Inace uzivam to slusasti al sad imam osjecaj mozak da mi probi.

Sanjarka88
    18. Rujan 2015. 07:35

Jutro cure

Petak wohoooooo

Peppe ima li novosti, ajde pišni testić, s obzirom da ti kasni već će pokazat plusić, ajmo ajmo ajmo!!!!!

Lea kakvo je stanje kod tebe?

Orhideja si bolje danas?

Mene će ff izludit, danas mi je 21dc, i 8dpo, i bazalna mi je skočila na 37, i on mi je sad promijenio dan ovulacije sa 13dc  na 16dcc, tako da mi danas ispada 5dpo...... ništa mi više nije jasno

Tynchy
    18. Rujan 2015. 08:07

Sanjarka88

Jutro cure

Petak wohoooooo Peppe ima li novosti, ajde pišni testić, s obzirom da ti kasni već će pokazat plusić, ajmo ajmo ajmo!!!!!

Lea kakvo je stanje kod tebe?

Orhideja si bolje danas?

Mene će ff izludit, danas mi je 21dc, i 8dpo, i bazalna mi je skočila na 37, i on mi je sad promijenio dan ovulacije sa 13dc  na 16dcc, tako da mi danas ispada 5dpo…… ništa mi više nije jasno

5dpo, idealno vrijeme za implantacijsko :) prati svakako...

Ja mislim da ću dobiti M, imam sve simptome, grčeve, prišteve, napete su mi.. i tak ... :(

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:12

Lista za NE dobit:

PeppePula 15.09.
    Iva1989lea 19.09.
    Tynchy 25.09
    Sanjarka88 26.09.
    Dunyasha 27.09.
    Orhideja 27.09.
    MajaSocka 08.10
    Zabica25 11.10.
    Miska 11.10.
    MalaKoza 18.10.

• orhideja
    18. Rujan 2015. 08:27

Sanjarka88 hvala na pitanju, ujutro se uvijek bolje osjecam, valjda odmorna koliko toliko.
    Nadam se da ce kod tebe sve biti ok, sobzirim da  pila ne razumijem sta pisete 😯 te skracenice me znunjuju. 

Sta je sa PeppePule?
    Iva? Kakvo je stanje?

PeppePula
    18. Rujan 2015. 08:48

Dobro jutro 

nakon onih mrlja jucer ujutro, nista jos... nemojte me niti pitati za test, jer ni sama neznam dali cu ga raditi ubrzo... bojim se razocaranja i trenutno sam u fazi trazenja svih razloga drugih zasto kasni....

Sanjarka88
    18. Rujan 2015. 09:16

PeppePula

Dobro jutro 

nakon onih mrlja jucer ujutro, nista jos… nemojte me niti pitati za test, jer ni sama neznam dali cu ga raditi ubrzo… bojim se razocaranja i trenutno sam u fazi trazenja svih razloga drugih zasto kasni….

jel ti inače zna kasnit? koliko ti je najduži ciklus bio?

Peppe

Dunyasha
    18. Rujan 2015. 09:02

Dobro jutro!

Iva i Peppe, čekamo vaše testove. Kad budete spremne, napravite ih, a mi navijamo da budu pozitivni.

Ostatak koji čeka, Tinchy i Sanjarka kako je kod vas? 
    Tinchy, vidim da tebe baš dobro pere, ali to sve su znaci i za m i za t... Najgore je ovo čekanje, baš te izludi...
    Sanjarka, za nas ima još vremena, ali ima linšto novo kod tebe?

Cure, uživajte u lijepom danu, a još je i petak!! 

Tynchy
    18. Rujan 2015. 09:20

Dunyasha

Dobro jutro!

Iva i Peppe, čekamo vaše testove. Kad budete spremne, napravite ih, a mi navijamo da budu pozitivni.

Ostatak koji čeka, Tinchy i Sanjarka kako je kod vas? 
    Tinchy, vidim da tebe baš dobro pere, ali to sve su znaci i za m i za t… Najgore je ovo čekanje, baš te izludi…
    Sanjarka, za nas ima još vremena, ali ima linšto novo kod tebe?

Cure, uživajte u lijepom danu, a još je i petak!! 

da, gadno me pere, da mogu uploadala bih vam slike svog radnog stola,  da vidite količine čokolade koje sam već otvorila :) ...

piše na Clearblue da može pokazati do 50% točan rezultat i 4 dana prije očekivane M.. razmišljam da popiškim tih 50 kuna koliko košta test, previše sam napeta! :)

ajme, ma nek me pere koliko god hoće, samo nek da plusić...

Sanjarka88
    18. Rujan 2015. 09:16

Tynchy ma nemam šta promatrat: cice, nervoza, predmensturalni grčevi sve je krenulo....
    Više me ljuti što nemogu utvrdit kad mi je o , jer ff stalno mjenja, i tako nemogu utvrdit lutealnu fazu.
    mah!

Dunya ima li što kod tebe značajno?

Tynchy
    18. Rujan 2015. 09:21

Sanjarka88

Tynchy ma nemam šta promatrat: cice, nervoza, predmensturalni grčevi sve je krenulo….
    Više me ljuti što nemogu utvrdit kad mi je o , jer ff stalno mjenja, i tako nemogu utvrdit lutealnu fazu.
    mah!

a da uzmeš LH trakice?
    ja ću ih sljedeći ciklus forsati.

Tynchy
    18. Rujan 2015. 09:21

Sanjarka88

Tynchy ma nemam šta promatrat: cice, nervoza, predmensturalni grčevi sve je krenulo….
    mah!

a da uzmeš LH trakice?
    ja ću ih sljedeći ciklus forsati.

Dunyasha
    18. Rujan 2015. 09:23

Sanjarka88

mah!

Sanjarka, nema baš ništa značajno.
    Cice me bole, ali s obzirom da sam i s tim imala zezancije zadnjih nekoliko ciklusa (jedan ne bole, pa dva bole itd..) sretna sam što me bole.  Jutros su me, čim sam se probudila da ugasim alarm zabolile i pomislila sam si da me baš bole! 
    Inače sam prošlu M dobila bez ikakvih upozorenja, samo je došla, pa sad ne očekujem ništa. Niti sam posebno napuhana, nisam dobila prištiće, nisam nervozna... Ne analiziram, ne razmišljam o tome kakv mi je iscjedak (primijetim ga, ali ga ne analiziram- samo kažem takav je kakav je) i sl..
    Vidjet ćemo. Ne planiram raditi test ukoliko ne dođe (sad dok sam pri sebi to si tvrdim) sve do 4.10. jer mi je najduže kasnila 7 dana, pa eto. Nek joj bude. A ako se ni tad ne pojavi, vidjet ćemo. Ali baš sam jako mirna. 
    Sanjarka, znači li to da misliš da će ti uraniti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI