Neznam kako kod tebe al kod mene krene 7-10 dana ranije od očekivane m.
Ovi put mi je živčanost i osjetljive cice krenule 13-14 dana ranije i baš mi sve ide na živce a pogotovo ja sama sebi
S obzirom da mi je ff zadnji put označio lutealnu 11 dana (iako se nemogu u to toliko pouzdat jer sam bazalnu krenula pratit po sredini ciklusa tek) on mi m predviđa već 24dc što bi bilo u ponedjeljak već, tako da sve je moguće.... iako sam malo skeptična prema tom izračunu jer mi nikad nije bio ciklus tako kratak, al sve je moguće, prvi mjesec truda ciklus mi je trajao 36 dana nikad duže, tako da otkad radimo na bebi sve je išlo u neku stvar
Neznam kako kod tebe al kod mene krene 7-10 dana ranije od očekivane m.
Ovi put mi je živčanost i osjetljive cice krenule 13-14 dana ranije i baš mi sve ide na živce a pogotovo ja sama sebi
S obzirom da mi je ff zadnji put označio lutealnu 11 dana (iako se nemogu u to toliko pouzdat jer sam bazalnu krenula pratit po sredini ciklusa tek) on mi m predviđa već 24dc što bi bilo u ponedjeljak već, tako da sve je moguće…. iako sam malo skeptična prema tom izračunu jer mi nikad nije bio ciklus tako kratak, al sve je moguće, prvi mjesec truda ciklus mi je trajao 36 dana nikad duže, tako da otkad radimo na bebi sve je išlo u neku stvar
a kakvi su ti inače simptomi PMSa?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cice nekad osjetljive nekad ne....
Hormoni luduju, jedan dan sam high life, drugi samo plačem hahhahahah sad sam samo živčana
a tebi?
Cice nekad osjetljive nekad ne….
Hormoni luduju, jedan dan sam high life, drugi samo plačem hahhahahah sad sam samo živčana
a tebi?
pa isto tako! plus što oprištavim iznad usne i po bradi.. a to pripisujem i bakterijama sa mobitela na kojem visim pol dana...

Tynchy imam zamolbu, budući vidim da se nažalost dobro kužiš u te hormone. U siječnju mi je nalaz bio: TSH 1,7; FT3 4,9; FT4 16; ANTI TPO 6,1. Šta ti misliš o tim vrijednostima? Svakako ću ponoviti jer je nalaz star 9 mj.
Tynchy imam zamolbu, budući vidim da se nažalost dobro kužiš u te hormone. U siječnju mi je nalaz bio: TSH 1,7; FT3 4,9; FT4 16; ANTI TPO 6,1. Šta ti misliš o tim vrijednostima? Svakako ću ponoviti jer je nalaz star 9 mj.
da, nažalost se kužim...
T4 je nizak koliko vidim iz ovog nalaza... ref.vrijednost je 58-140 ...
TSH ti je super, idealan, antitijela isto ...
Gle, uvijek govorim, to se promijeni u kratko vrijeme, i trebaš otići provjeriti hormone..
Meni skaču vrijednosti gore-dolje u mjesec dana, tako da bolje znati na vrijeme ako nešto je..
a TSH je jedan od bitnih faktora za začeće...
Ja tim prištevima sreća nisam sklona....
ah onda nam je isto, što ti misliš da ti je prerano za pms?
Ja tim prištevima sreća nisam sklona….
ah onda nam je isto, što ti misliš da ti je prerano za pms?
a ne znam... danas mi je 18.dc... može biti da je PMS... obično se javi dan dva prije M.
radije bih da mi tijelo luduje od hormona jer je šokirano trudnoćom :) ...

To bi sve mi volile pa ako ti se inače pms pojavljuje tek dan, dva prije m onda je ovo apsolutno dobar znak
To bi sve mi volilepa ako ti se inače pms pojavljuje tek dan, dva prije m onda je ovo apsolutno dobar znak
Blago vama curke, kojima pms počinj dan dva prije m... Ja barem 10 dana ludujem. A ovaj sam ciklus baš cool!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji