Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    18. Rujan 2015. 14:19

Marie, baš mi je drago, čestitam još jednom
    Pepe, kao što kaže Sanjarka ako je jučer bila implatacija prerano bi bilo za test, nada postoji dok vještica ne stigne, držim fige
    Iva, čekam vijesti i od tebe

Ja sam jutros radila tes i negativan kao što sam se i nadala, ali morala sam potvrdit da mogu doktoricu tražit duphaston, da vještica što prije stigne!

Ostale curke sretno vam bilo da vam vještica ne pokuca na vrata !!

iva1989lea
    18. Rujan 2015. 14:56

evo da prijavim i u mene - ... previse sam se nadala ...O je bila 5.9.

iva1989lea
    18. Rujan 2015. 15:02

a tek ja...toliko znakova i svega...a znala sam da ja nisam te srice...mene rijetko sta iznenadi...

Paula5
    18. Rujan 2015. 15:13

Peppe draga ima jos nade 
    A Iva pa nije mi jasno, odakle onda one dvije crtice sto smo jasno vidjeli? Ma i tebi je jos rano, nadam se da cete obje ugledati plusic.. 
    Vecka samo idi neka ti dode sto prije. Ja imam raznih gluposti i dijagnoza, ali ciklusi uvijek redovni. Mogu misliti kako je to tesko kad nemas pojma u kojoj si fazi i sta se desava.. nadam se da ces i ti uskoro ugledati svoj plusic..
    Maja, miska, zabica, malano, mimica, frufi….
    Sanjarka jesi opet izgubila optimizam? Joj, joj... 
    Tynchy pa piski one jeftine s ebaya... mislim znas da je stvarno jos rano.... ali ja te razumijem jer sam i ja takva, no ja piskim te jeftine jer mi stvarno zao para koje sam dosad uzalud popisala..
    Cure moji simptomi u T prije testa su bile jaaako bolne i velike sike i bila sam strasbo zivcana i osjetljiva. Mislila sam koji opaki pms, kad ono 29dc eto mog +... ovulacija je taj ciklus bila 11dc.
    Marie  sretno!!
    Babygirl, Nessah, Tena.. 

Paula5
    18. Rujan 2015. 15:15

Orhideja, Dunya.. iscekujemo uskoro i vase plusice..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.