Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    17. Rujan 2015. 10:37

Tynchy hvala ti..  To ću među prvim uputnicama tražiti..

Iva hvala... već sam stvarno umorna, ali ne odustajem.. Vjerujem da je kod tebe trudnoća, ali svakako ponovi pa nam odmah javi. Želim ti od srca da je to to!

Tynchy
    17. Rujan 2015. 11:10

ajme, živčana sam i nervozna kao kad sam išla na prijemni! :)

• orhideja
    17. Rujan 2015. 11:57

Jutro drage moje, ustvari dobar dan. Zao mi je zbog dolaska vjestica, one koje su u iscekivanu debeli plus zelim a zivcama ☺ mnogo strpljenja. I sama sam jedna od onij sa desetak dana pms. Dojadim sama sebi. Meni se manta, umorna sam, nikako se pravo pokrenuti. Sutra odlazimo na godisnji a ja imam jos posla preko glave, al ne ide. Sreca pa mi nije muka.

Sanjarka88
    17. Rujan 2015. 12:39

Cure koje koristite ff aplikaciju, da li vam prikazuje ove osnovne analize, pregnency monitors i slično???

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bambola
    17. Rujan 2015. 12:51

Cure samo da se javim i pozelim vam svima puno srece! 
    Paula 😘

Paula5
    17. Rujan 2015. 13:24

Bambola
    Vidjela sam da su i tebi našli ureaplasmu, jesi uspjela riješiti, šta piješ, kako si?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.