Jutro drage moje!
Evo ja prijavljujem da je M jutros stigla, točna u minutu..
Nije mi jasno zašto su mi sike i dalje bolne i veće, očito je i to od antibiotika ili tko zna više čega...
Peppepula nadam se da kod tebe nema novosti...
Pusa svima!
Dobro jutro ženice!!
Marie,čestitam ti od srca!! To su jako lijepe vijesti!!
Iva, čekamo tebe s lijepim vijestima, tj. s potvrdom pozitivnog testa!
Ostatku djevojka koje ulaze u plodno razdobljo želim svu sreću, a nama koje smo u iščekivanju naših datuma želim da nam sad već u trbusima rastu mala dječica.
Ugodan dan svima!!
Paula neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee što reći,osim budi jaka

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A šta ću draga moja Sanjarka... Kad riješim ovu bakteriju tražit ću dalje uputnice pa idemo otkrivati uzrok.. Jer ipak je ovo već 12. neuspjeli pokušaj..
Kao što Miška kaže, prvo treba sve provjeriti, a onda se opustiti...
A šta ću draga moja Sanjarka… Kad riješim ovu bakteriju tražit ću dalje uputnice pa idemo otkrivati uzrok.. Jer ipak je ovo već 12. neuspjeli pokušaj..
Kao što Miška kaže, prvo treba sve provjeriti, a onda se opustiti…
Žao mi je što se nije primilo...
Sigurna si u bakteriju ili misliš da imaš neku?
A šta ću draga moja Sanjarka… Kad riješim ovu bakteriju tražit ću dalje uputnice pa idemo otkrivati uzrok.. Jer ipak je ovo već 12. neuspjeli pokušaj..
Kao što Miška kaže, prvo treba sve provjeriti, a onda se opustiti…
da iza tebe je već godina pokušavanja, definitivno je vrijeme za pretrage. Al vrlo izgledno da je upravo ureaplasma smetnja, kad ideš to opet prekontrolirat?

Tynchy, Dunya ima li kod vas kakvih naznaka?
Tynchy, Dunya ima li kod vas kakvih naznaka?
Kod mene samo cice bolne. Ali to ne pripisujem ničemu ekstra. Baš sam ovaj ciklus sama sebi rekla da opće neću analizirati. Pa se toga i držim. Vidjet ćemo 27.9. do tad ništa ne analiziram.
Kod tebe Sanjarka?

Lista za NE dobit:
PeppePula 15.09.
Iva1989lea 19.09.
Tynchy 25.09
Sanjarka88 26.09.
Dunyasha 27.09.
Orhideja 27.09.
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.
Miska 11.10.
MalaKoza 18.10.

Marie, pa to je to čestitaaam
Paula, baš mi je žao ali ajde neka što prije prođe, prije će doći vrijeme za akciju
Meni je danas 39 dc i dalje ni jedan simptom, sutra ću napraviti test, čisto da potvrdim da nije T u pitanju, pa da mogu tražiti duphaston da vještica što prije stigne i prođe

Dobro jutro...
ili ne bas tako dobro... Paula :(
meni je jutros isto dosla m....u biti, dosle su mi smedje mrlje i sada nista... neznam dali jos ima nade da je implantacijsko...vidjeti cemo... joj kako ovo zvuci ocajno...:( ( sta bi rekao moj dragi, slijep uz zdrave oci )
Dobro jutro…
ili ne bas tako dobro… Paula :(
meni je jutros isto dosla m….u biti, dosle su mi smedje mrlje i sada nista… neznam dali jos ima nade da je implantacijsko…vidjeti cemo… joj kako ovo zvuci ocajno…:( ( sta bi rekao moj dragi, slijep uz zdrave oci )
a neee i ti
si radila test jučer?
Vecka možda bude iznenađenje
Dunya isto samo cice, isto regularno, jedino što su me ovi put krenile bolit dosta rano, al šora me i teški pms tako da..... ništa dobra

Peppe
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji