Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    16. Rujan 2015. 15:23

E da, zaboravila sam pitat, ovo je za znalce povisenog tsh. Jeste li vi imale ikakve simptome? Ja nemam nista, ali ni jednog jedinog, nemam ni s tezinom problema, 53 kg na 167cm, ni po cemu nebi posumnjala na neki problem s stitnjacom. Kazu da kod hipotireoze izostaje ovulacija, al ni s tim nemam problema!?mjesecnice uglavnom u dan tocne, odstupanje dan ili dva, i normalno traju. Kakva su vasa iskustva?

Paula5
    16. Rujan 2015. 16:15

Iva druga crta je jasno vidljiva i ja ti od  cestitam na trudnoci!! Naravno ponovi jos test, ali to je to! Vidis da te predosjecaj nije varao...
    Peppepula  nadam se da smo sljedece...

Ne znam sta bih rekla za sebe, osim sto su mi sike tvrde i bolne vise nego inace..nadam se...
    Ujutro ponavljam test sve dok ne ugledam II

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.