Lea onda ipak pričekaj da m zakasni, bit ćeš sigurnija

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala vam cure...misli pozitivno i pozitivno ce bit...ja se nadam da je samo bilo rano pa zato je bio - ...a nista ujutro cemo probat opet...al ovaj put bez rastavljanja hehhe
Hvala vam cure…misli pozitivno i pozitivno ce bit…ja se nadam da je samo bilo rano pa zato je bio - …a nista ujutro cemo probat opet…al ovaj put bez rastavljanja hehhe
Suuuper. Navijam za plus ☺

E da, zaboravila sam pitat, ovo je za znalce povisenog tsh. Jeste li vi imale ikakve simptome? Ja nemam nista, ali ni jednog jedinog, nemam ni s tezinom problema, 53 kg na 167cm, ni po cemu nebi posumnjala na neki problem s stitnjacom. Kazu da kod hipotireoze izostaje ovulacija, al ni s tim nemam problema!?mjesecnice uglavnom u dan tocne, odstupanje dan ili dva, i normalno traju. Kakva su vasa iskustva?
E da, zaboravila sam pitat, ovo je za znalce povisenog tsh. Jeste li vi imale ikakve simptome? Ja nemam nista, ali ni jednog jedinog, nemam ni s tezinom problema, 53 kg na 167cm, ni po cemu nebi posumnjala na neki problem s stitnjacom. Kazu da kod hipotireoze izostaje ovulacija, al ni s tim nemam problema!?mjesecnice uglavnom u dan tocne, odstupanje dan ili dva, i normalno traju. Kakva su vasa iskustva?
tek sam sad vidila da nisam citirala pa odgovorila,svakako post ispred ovog je odgovor na tvoje pitanje

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji