Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    16. Rujan 2015. 16:15

Iva druga crta je jasno vidljiva i ja ti od  cestitam na trudnoci!! Naravno ponovi jos test, ali to je to! Vidis da te predosjecaj nije varao...
    Peppepula  nadam se da smo sljedece...

Ne znam sta bih rekla za sebe, osim sto su mi sike tvrde i bolne vise nego inace..nadam se...
    Ujutro ponavljam test sve dok ne ugledam II

• Marie4
    16. Rujan 2015. 17:03

Cure vadila danas betu u polik. Sunce vrijednost 337,8. Danas mi kasni 6 dan, 19 dpo, 34 dc. Sto vi mislite?

miska
    16. Rujan 2015. 17:24

Marie4

Cure vadila danas betu u polik. Sunce vrijednost 337,8. Danas mi kasni 6 dan, 19 dpo, 34 dc. Sto vi mislite?

Beta bi za 4. tt trebala biti izmedu 300-400, koliko ja znam, tako da mislim da je to sasvim u redu, to je jos mala trudnoca pa ni ne moze biti veca. Cestitam 

Paula5
    16. Rujan 2015. 17:46

Marie to je to!!  Cestitke jos jednom!! Od srca ti zelim urednu trudnocu i da rodis zdravu bebicu...

zabica25
    16. Rujan 2015. 18:00

Marie4, čestitke još jednom, baš sam sretna.
    Cure Marie4 nam je pokazala što trebamo mi raditi i uskoro postaviti plusić :)
    Meni danas počeli plodni dani pa ako se ne javim, znate gdje sam :)
    (šala)

Sanjarka88
    16. Rujan 2015. 19:13

zabica25

Marie4, čestitke još jednom, baš sam sretna.
    Cure Marie4 nam je pokazala što trebamo mi raditi i uskoro postaviti plusić :)
    Meni danas počeli plodni dani pa ako se ne javim, znate gdje sam :)
    (šala)

Akcija! 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

iva1989lea
    16. Rujan 2015. 18:21

Marie cestitam od srca....recite mi bijeli poluprozirni iscjedak pojacani kao za vrijeme ovulacije dva dana prije M?moguci znak necega?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI